Cześć dziewczynki, dopiero wstałam
No ale już jutro koniec lenistwa i czas do pracy...
Dzisiaj w nocy o 1 zrobiłam żywcem powtórkę reklamy lodówek beko- jadłam lody z bananami i bitą śmietaną :-)to było silniejsze ode mnie
mama mikołaja- ja czuję czasem lekkie motylki w brzuchu, ale mój lekarz twierdzi, że to niemożliwe, że przyjęte jest, że ruchy się czuje w pierwszej ciąży w 20tygodniu, a w następnych w 18tym... trochę się śmiał, że ja czuję w 13tym, ale ja i tak wiem swoje
koriander- oj też mi się zwiększył apetycik, jeszcze jak teraz nie mam mdłości, to nic mnie nie powstrzyma przed dojadaniem, zajadaniem, wyjadaniem...
karo- jakie wspaniałe wiadomości :-) Bardzo, bardzo się cieszę :-)No i synuś- super- gratulacje
anecznik- u mnie cera bez zmian, albo ja nie zauważam..., a włosy są okropne, bo dawno nie byłam u fryzjera
A tak poważnie to w poprzedniej ciąży długo trzymały "świeżość" i nie przetłuszczaly się za bardzo, teraz też na to liczę i czekam z niecierpliwością... I nie wypadają mi- wtedy wypadały mi po ciąży...
Elizka21-witaj wśród nas :-)
Jejku jak Wam fajnie z tymi ciążowymi zakupami... my się strasznie wypstrykaliśmy z prezentami świątecznymi, do tego raty za samochody, za domek i kasa się skończyła i rozbijamy jakieś lokaty, żeby do końca miesiąca starczyło... Ale na te lampki- sople już prawie mężusia namówiłam....