reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie Kochane:-D
mnie przed chwilą obudził dzwonek do drzwi a tu okazalo się ze kurier z moimi ciuszkami z allegro co wam ostatnio pokazywalam, zamowilam w piątek wieczorem, więc szybko doszły, prezentują się bardzo ładnie:-D:-D

kajdusia, paulka82 , karo85- gratuluje super wieści :-)
mamo mikołaja - ja czasami wieczorem jak leże na plecach to jak dotkne ręką to czuje takie bulgotki jakby:tak::tak:
zdec - ciuszki super sobie zamowiłaś:-D, do mnie właśnie doszła tunika też mam fioletową:-D

reklama
dziewczyny

ja od tej babeczki od bluzek zamówiłam 8 sztuk różnych- z długim rękawem w 2 modelach i jeszcze miała piękne na ramiączkach- teraz pod sweterek- a na wiosnę nawet same. Mam nadzieję, że szybko przyjdą.

zdec ja również zamówiłam u tej babki 2 bluzeczki przedwczoraj i jeszcze nic niedojechało - jak długo ty czekasz za zamówieniem ?:szok:

Ja zamówiłam dopiero wczoraj wieczorem i wczoraj zapłaciłam, więc sądzę że raczej do końca tygodnia nie przyjdzie.

Zdec- zaszalałaś :tak: Pensja przyszla to i zakupowe szalenstwo :-D

Uciekam do dentysty bo sie spóźnie.

Współczuję tego dentysty:-( A jak.... czasem trzeba zaszaleć:-)

Witajcie Kochane:-D
mnie przed chwilą obudził dzwonek do drzwi a tu okazalo się ze kurier z moimi ciuszkami z allegro co wam ostatnio pokazywalam, zamowilam w piątek wieczorem, więc szybko doszły, prezentują się bardzo ładnie:-D:-D

zdec - ciuszki super sobie zamowiłaś:-D, do mnie właśnie doszła tunika też mam fioletową:-D

A te ciuszki to u tej kobiety co wysyła kurirem Siódemką??
Powiedz jak prezentuje się ta tunika, bo nie wiem czy ona nie będzie za bardzo "lumpiarska":-)

Ja mam sporo ciuszków z poprzedniej ciąży, ale będą one raczej na wiosnę-lato bo takie wtedy kupowałam :)

A te ciuszki to u tej kobiety co wysyła kurirem Siódemką??
Powiedz jak prezentuje się ta tunika, bo nie wiem czy ona nie będzie za bardzo "lumpiarska":-)

szczerze mówiąc z tuniki jestem najmniej zadowolona w porównaniu z dwoma pozostałym swetrami, jest dosyć cienka i zastanawiam się jak bedzie wygladac po kilku praniach, ale tez bez przesady nie jest tak źle:-)
ciekawa jestem twojej opinii napisz jak juz ją dostaniesz:)

szczerze mówiąc z tuniki jestem najmniej zadowolona w porównaniu z dwoma pozostałym swetrami, jest dosyć cienka i zastanawiam się jak bedzie wygladac po kilku praniach, ale tez bez przesady nie jest tak źle:-)
ciekawa jestem twojej opinii napisz jak juz ją dostaniesz:)

A co jeszcze od niej wzięłaś?

ciuszki są super, chyba też poszaleje:-):-D
właśnie mi ekipa montuje telewizję satelitarną N, i jeden Pan z ekipy to fajne ciacho, ale niestety mój mąż w domu to sobie nie poflirtuje:-);-):-D a poza tym jeden z nich zauważył,że jestem w ciąży:-):-D

reklama
ciuszki są super, chyba też poszaleje:-):-D
właśnie mi ekipa montuje telewizję satelitarną N, i jeden Pan z ekipy to fajne ciacho, ale niestety mój mąż w domu to sobie nie poflirtuje:-);-):-D a poza tym jeden z nich zauważył,że jestem w ciąży:-):-D

no kochana już ukryć się nie da:tak::tak::-D:-D, a przynajmniej trzeba się bardzo starac:-)

Do góry