reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie Kochane:-D
mnie przed chwilą obudził dzwonek do drzwi a tu okazalo się ze kurier z moimi ciuszkami z allegro co wam ostatnio pokazywalam, zamowilam w piątek wieczorem, więc szybko doszły, prezentują się bardzo ładnie:-D:-D

kajdusia, paulka82 , karo85- gratuluje super wieści :-)
mamo mikołaja - ja czasami wieczorem jak leże na plecach to jak dotkne ręką to czuje takie bulgotki jakby:tak::tak:
zdec - ciuszki super sobie zamowiłaś:-D, do mnie właśnie doszła tunika też mam fioletową:-D

reklama
dziewczyny

ja od tej babeczki od bluzek zamówiłam 8 sztuk różnych- z długim rękawem w 2 modelach i jeszcze miała piękne na ramiączkach- teraz pod sweterek- a na wiosnę nawet same. Mam nadzieję, że szybko przyjdą.

zdec ja również zamówiłam u tej babki 2 bluzeczki przedwczoraj i jeszcze nic niedojechało - jak długo ty czekasz za zamówieniem ?:szok:

Ja zamówiłam dopiero wczoraj wieczorem i wczoraj zapłaciłam, więc sądzę że raczej do końca tygodnia nie przyjdzie.

Zdec- zaszalałaś :tak: Pensja przyszla to i zakupowe szalenstwo :-D

Uciekam do dentysty bo sie spóźnie.

Współczuję tego dentysty:-( A jak.... czasem trzeba zaszaleć:-)

Witajcie Kochane:-D
mnie przed chwilą obudził dzwonek do drzwi a tu okazalo się ze kurier z moimi ciuszkami z allegro co wam ostatnio pokazywalam, zamowilam w piątek wieczorem, więc szybko doszły, prezentują się bardzo ładnie:-D:-D

zdec - ciuszki super sobie zamowiłaś:-D, do mnie właśnie doszła tunika też mam fioletową:-D

A te ciuszki to u tej kobiety co wysyła kurirem Siódemką??
Powiedz jak prezentuje się ta tunika, bo nie wiem czy ona nie będzie za bardzo "lumpiarska":-)

Ja mam sporo ciuszków z poprzedniej ciąży, ale będą one raczej na wiosnę-lato bo takie wtedy kupowałam :)

A te ciuszki to u tej kobiety co wysyła kurirem Siódemką??
Powiedz jak prezentuje się ta tunika, bo nie wiem czy ona nie będzie za bardzo "lumpiarska":-)

szczerze mówiąc z tuniki jestem najmniej zadowolona w porównaniu z dwoma pozostałym swetrami, jest dosyć cienka i zastanawiam się jak bedzie wygladac po kilku praniach, ale tez bez przesady nie jest tak źle:-)
ciekawa jestem twojej opinii napisz jak juz ją dostaniesz:)

szczerze mówiąc z tuniki jestem najmniej zadowolona w porównaniu z dwoma pozostałym swetrami, jest dosyć cienka i zastanawiam się jak bedzie wygladac po kilku praniach, ale tez bez przesady nie jest tak źle:-)
ciekawa jestem twojej opinii napisz jak juz ją dostaniesz:)

A co jeszcze od niej wzięłaś?

ciuszki są super, chyba też poszaleje:-):-D
właśnie mi ekipa montuje telewizję satelitarną N, i jeden Pan z ekipy to fajne ciacho, ale niestety mój mąż w domu to sobie nie poflirtuje:-);-):-D a poza tym jeden z nich zauważył,że jestem w ciąży:-):-D

reklama
ciuszki są super, chyba też poszaleje:-):-D
właśnie mi ekipa montuje telewizję satelitarną N, i jeden Pan z ekipy to fajne ciacho, ale niestety mój mąż w domu to sobie nie poflirtuje:-);-):-D a poza tym jeden z nich zauważył,że jestem w ciąży:-):-D

no kochana już ukryć się nie da:tak::tak::-D:-D, a przynajmniej trzeba się bardzo starac:-)

Do góry