reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny pewnie już śpicie, a ja chciałam Wam tylko powiedzieć,że miałam dziś super dzień, najpierw z mężem i synkiem całkiem spontanicznie pojechaliśmy do Kołobrzegu, odwiedzić jego córeczkę a potem wieczorem byliśmy na USG w szpitalu i wiecie co WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!!!! :-):-D wszystkie pomiary wyszły w normie, serducho biło 160 na minutę i wszystko jest tam gdzie być powinno i w takim stanie jak być powinno,lekarz robił mi USG prawie pół godziny i mogliśmy sobie pooglądać dzidzię z każdej strony, a dzidziuś fikał jak szalony :-) niestety płeć nadal nieznana, ale siusiaka nie było widać,więc nadzieja na dziewczynkę nadal jest:-):-D. Zdjęcia już wstawione, są boskie!!!!!
Wszystkim pozostałym mamusią gratuluje udanych wizyt, miałam kilkanaście stron do nadrobienia po powrocie!!!:-):-D

Ja po imieninach u teściowej. Było nawet fajnie. Teściowa prawie ze schodów spadła jak zobaczyła wnuki z kwiatkami:-D(więc wiecie...jest jakiś sposób:-p:-p:-p)Niespodzianka się udała, a teraz zmykam do spanie, bo skonana jestem:tak:

Spokojnej nocy dziewczynki.

Dziewczyny pewnie już śpicie, a ja chciałam Wam tylko powiedzieć,że miałam dziś super dzień, najpierw z mężem i synkiem całkiem spontanicznie pojechaliśmy do Kołobrzegu, odwiedzić jego córeczkę a potem wieczorem byliśmy na USG w szpitalu i wiecie co WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU!!!! :-):-D wszystkie pomiary wyszły w normie, serducho biło 160 na minutę i wszystko jest tam gdzie być powinno i w takim stanie jak być powinno,lekarz robił mi USG prawie pół godziny i mogliśmy sobie pooglądać dzidzię z każdej strony, a dzidziuś fikał jak szalony :-) niestety płeć nadal nieznana, ale siusiaka nie było widać,więc nadzieja na dziewczynkę nadal jest:-):-D. Zdjęcia już wstawione, są boskie!!!!!
Wszystkim pozostałym mamusią gratuluje udanych wizyt, miałam kilkanaście stron do nadrobienia po powrocie!!!:-):-D

Gratuluję!!! Bardzo się cieszę:tak::-)

Gratuluje serdecznie!! :)

Witajcie:-) wpadałam tylko się przywitać i życzyc wszystkim spokojnej środy pełnej wspaniałych wiadomości:-) mi w zaszczycie:rofl2: przypadł dzisiaj dyżur w pracy do 18. Jak to wytrzymam nie mam pojęcia, ja o 17 padam i spie, najwyżej uczycię to na biurku:-)

paulka82- gratuluję wspaniałych wiadomości

Miłego dzionka

Witam się i ja. Niestety znów spać nie mogłam:wściekła/y:yhhhhh Miłago dnia Wam życzę i samych dobrych wiadomości:tak::-)

Poryczałąm się dziś na widok mojego suwaczka:-p:zawstydzona/y:ten nosek cudny:sorry:...ach...te hormony hihi

paulka82 super wiadomości oby już tylko takie u nas były do końca ciąży.:tak:

Ja ambitnie dzisiaj chciałam iść na badania ale chęć zjedzenia czegoś była większa. Więc standardowo już mówię "jutro na pewno pójdę" ;-)

A ja chciałam się wam pochwalić, że mój mąż z mebli olcha z robił śliczne wenge :-D
Zajęło mu to 2 dni na 1 szafę i stolik ale efekt naprawdę mnie powalił. Jeszcze tylko 1 szafa (niestety największa) i koniec syfu w mieszkaniu na jakiś czas.:-D
Mam jeszcze plan przemalować sypialnię bo będzie pokojem dziecka docelowo ale to może w przyszłym roku uświadomie o tym mojego kochanego męża :tak::laugh2:.
Chyba będę musiała go jakoś przekabacić żeby bardzo zly nie był :-p na moje pomysły. :tak:

reklama
Do góry