Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
paulka super GRATULUJE !!
DZIEWCZYNY CZY JUZ CZUJECIE RUCHY????? BO JA NIE.........
Ja też jeszcze nie. Cierpliwie czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paulka super GRATULUJE !!
DZIEWCZYNY CZY JUZ CZUJECIE RUCHY????? BO JA NIE.........
Ja też jeszcze nie. Cierpliwie czekam
Witam i ja :-)
I od razu strzelam pytaniem: czy wasze uczucie glodu rowniez sie zmienilo teraz w ciazy? przed ciaza moglam byc na diecie, albo nie zjesc kolacji i bylo ok, a teraz glod opanowal cale cialo i jak nie zjem to umieram albo mnie tak mdli ze az mi lzy w oczach staja.. a do tego mam jakies dziwne skoki jedzeniowe, wczoraj zjadlam wielka miche spaghetti i po pol godzinie burczalo mi w brzuchu
Witam i ja :-)
I od razu strzelam pytaniem: czy wasze uczucie glodu rowniez sie zmienilo teraz w ciazy? przed ciaza moglam byc na diecie, albo nie zjesc kolacji i bylo ok, a teraz glod opanowal cale cialo i jak nie zjem to umieram albo mnie tak mdli ze az mi lzy w oczach staja.. a do tego mam jakies dziwne skoki jedzeniowe, wczoraj zjadlam wielka miche spaghetti i po pol godzinie burczalo mi w brzuchu