krakowianka79
nowalijka
gratuluje udanych i szczęśliwych wizyt, same dobre wieśći
oby wszystkie maluszki tak super rosły bo przecież inaczej być nie może.
oby wszystkie maluszki tak super rosły bo przecież inaczej być nie może.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A witam,
właśnie wróciłam z mężem z USG i wszystko jest mega fantastycznie Maluch ma 5,5 cm, machal łapkami i nóżkami jak oszalały Według USG ciut starszy bo 12 tyg. i 1 dzień ale my jesteśmy obydwoje wysocy więc może jest po prostu duży ( mój pierwszy synek ważył 4550 jak się urodził). Fałd w normie, kośc nosowa również, kośc udowa odpowiedniej długości, serce, żołądek i pęcherz moczowy ok. Zaproponowano nam test PAPP-A czy wy to robiłyście? My zdecydowaliśmy że skoro wszystko jest ok. to nie ma po co.
Ach i najważniejsze przynajmniej dla mnie - na razie klejnocików nie widac hehehe
Pzdr.Basia
Witajcie
ja wróciłam z wizyty i wszytsko jest ok. Wyniki badań są idealne, miałam robiony test Pappa i ryzyko jest najmniejsze z możliwych. Dwa tygodnie temu miałam przezierność karkową i wyniosła 1,5 mm.Troszkę jestem niepocieszona bo usg mi dziś nie zrobił, gdyż w tym gabinecie takiego co przez "brzuch" t o nie ma. No i idę 18 grudnia.
Wizyta trwała jakieś 6 minut i to niestety dla mnie znak, że na pewno zmieniam lekarza.
Buziaki
Nie zastanawiaj się, bo nie ma szczepionki na toksoplazmozę ;-)
krkowianka super że Twój mąż już się tak interesuje
kajdusia kalendarz świetny
Ja niedawno wróciłam z pracy i zjadłam gorący rosołek bo na dworze tak nieprzyjemnie że brrrr...
W domu przez to malowanie mam taki bałagan, że szkoda gadać ale sprzątanie teraz jest bez sensu .
Mi czas leci strasznie szybko... normalnie dopiero co dowiedzieliśmy się o ciąży a to już 14 tydzień
Witam i ja:-)
dotarłam w końcu do domu, po kolejnym ciężkim dniu pracy:-) z dnia na dzień jest coraz gorzej.
SIABA i askut wspaniałe wiadomości:-)