zyrraffka
Szczęśliwa mama
laspossa i krakowianka- przeurocze maluszki:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zyraffka a z czego piszesz prace?
To pewni jestes na pedagogice? Czy resocjalizacja? Przyda sie wiedza w przyszlosciMuszę przygotować na zaliczenie praktyk, arkusz obserwacji dziecka oraz taką dokładnąopinię pedagogiczną, w sumie dwie pieczenie na jednym ogniu bo i do pracy mi to potrzebne i na uczelnię.
Dziecko już zdiagnozowałam, muszę to wszysko teraz zebrać do kupy i opisać
Dzisiaj chyba coś z ciśnieniem albo ja coś mam dziwne odczucie ciągłego spania więc chyba niedługo przywitam się z łóżeczkiem
hehe cos w tym jest bo ja tez farowałam na blond i ładniejszy mi wyszedł niz przed ciazaJa rowniez witam nowe mamy
Mialam pisac ze ufarbowalam dzisiaj wlosy Wreszcie! Bo juz mialam odrost jak nigdy. Kolor wyszedl super, nawet lepiej niz przed ciaza