zyrraffka
Szczęśliwa mama
laspossa i krakowianka- przeurocze maluszki:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zyraffka a z czego piszesz prace?
To pewni jestes na pedagogice? Czy resocjalizacja? Przyda sie wiedza w przyszlosciMuszę przygotować na zaliczenie praktyk, arkusz obserwacji dziecka oraz taką dokładnąopinię pedagogiczną, w sumie dwie pieczenie na jednym ogniu bo i do pracy mi to potrzebne i na uczelnię.
Dziecko już zdiagnozowałam, muszę to wszysko teraz zebrać do kupy i opisać
Dzisiaj chyba coś z ciśnieniem albo ja coś mam dziwne odczucie ciągłego spania więc chyba niedługo przywitam się z łóżeczkiem![]()
hehe cos w tym jest bo ja tez farowałam na blond i ładniejszy mi wyszedł niz przed ciazaJa rowniez witam nowe mamy
Mialam pisac ze ufarbowalam dzisiaj wlosyWreszcie! Bo juz mialam odrost jak nigdy. Kolor wyszedl super, nawet lepiej niz przed ciaza
![]()