reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A witam,

właśnie wróciłam z mężem z USG i wszystko jest mega fantastycznie :) Maluch ma 5,5 cm, machal łapkami i nóżkami jak oszalały :) Według USG ciut starszy bo 12 tyg. i 1 dzień ale my jesteśmy obydwoje wysocy więc może jest po prostu duży ( mój pierwszy synek ważył 4550 jak się urodził:-D). Fałd w normie, kośc nosowa również, kośc udowa odpowiedniej długości, serce, żołądek i pęcherz moczowy ok. Zaproponowano nam test PAPP-A czy wy to robiłyście? My zdecydowaliśmy że skoro wszystko jest ok. to nie ma po co.
Ach i najważniejsze przynajmniej dla mnie - na razie klejnocików nie widac hehehe

Pzdr.Basia

reklama
ja bym chyba nie wytrzymala zeby choinke w Wigilie ubierac,ja ubieram 2 tygodnie przed i mysle ze niedlugo ubiore,moze nawet dzis:-)

A witam,

właśnie wróciłam z mężem z USG i wszystko jest mega fantastycznie :) Maluch ma 5,5 cm, machal łapkami i nóżkami jak oszalały :) Według USG ciut starszy bo 12 tyg. i 1 dzień ale my jesteśmy obydwoje wysocy więc może jest po prostu duży ( mój pierwszy synek ważył 4550 jak się urodził:-D). Fałd w normie, kośc nosowa również, kośc udowa odpowiedniej długości, serce, żołądek i pęcherz moczowy ok. Zaproponowano nam test PAPP-A czy wy to robiłyście? My zdecydowaliśmy że skoro wszystko jest ok. to nie ma po co.
Ach i najważniejsze przynajmniej dla mnie - na razie klejnocików nie widac hehehe

Pzdr.Basia

Gratuluję kochana:-)fantastyczne nowinki:tak:ja tez nie robilam żadnych dodatkowych badań, skoro te podstawowe są w normie.

czarna wiedźma Eszsz, cińko u nas ostatnio z kasą, ale jak będziemy wracać od gina i mężuś będzie w dobrym humorze to zacznę go cisnąć o te sople :-D
SIABA- wspaniałe wiadomości! jejku, mam nadzieję, że wrócę wkrótce równie zachwycona, skoro u Ciebie szansa na dziewczynkę to może u mnie też :-D:-D:-D

Dziękuję za komplementy kalendarzowe :-)

Uciekam, mamy teraz obiad, a zaraz potem lecimy na spotkanie z pchłą :-)

Dla zainteresowanych projekt naszego kalendarza na naszym forum prywatnym...

Jeszcze raz powiem, że baaaaardzo fajny!

kpi mi czas bardzo szybko leci :tak: Jeszcze pamietam jak wyskoczyly dwie kreski na tescie ciazowym a tu juz drugi trymestr..i swieta za pasem, i cale miasto tak pieknie przyozdobione, na starowce lodowisko i sztuczne renifery i goraca czekolada szkoda ze nie umiem jezdzic :-D:-D:tak:

mama mikolaja tak ja tu mieszkam i nie rodzilam jeszcze nie mialam tej przyjemnosci :tak: Bede rodzic w szpitalu i modlic sie zeby wszystko szlo dobrze...

ja też pamiętam jak rodzicom powiedzieliśmy, ze to 4 tydzień a to już 12 ...
i pamiętam, że niedawno wakacje były ...
ehhh.... i kolejne urodziny wkrótce ...
nie ogarniam upływu czasu ;(

będziemy trzymać kciuki za porody!

A witam,

Pzdr.Basia

Super wieści. Gratuluję!
My będziemy test PAPP- A robić ... tak dla pewności - razem z USG to ponad 90%. Jesteśmy zapisani na poniedziałek, 14.12 ...

Uciekam, mamy teraz obiad, a zaraz potem lecimy na spotkanie z pchłą :-)

miłego spotkania!

reklama
BUCIKI - WŁAŚNIE WRÓCIŁ Z PRACY MĄŻ, w korytarzu coś wyciągał z torby tak żebym nie widziała, ja nakrzyczałam na niego , że coś chowa a on poprostu kupił malitkie buciki zajączki, dał mi je po chwili i głupio mi się zrobiło, że tak nawrzeszczałam nie miałam sumienia mu mówić że tak wczesnie się nie kupuje. Zaraz potem zaczął mówić, że oglądał łóżeczka i wózki. No cóż nie myslałam, że tak zaskoczy miło mnie zaskoczył a ja wredna taka jendza :wściekła/y::wściekła/y::no:

Do góry