reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

To weź urlopik, albo elke odpocznij :tak:

musze jakoś wytrzymac do 22 i biorę juz zwolnienie. Od stycznia na nowo zacznie się u nas sajgon, więc bedą chociaż mieli okazję zatrudnić kogoś na zastępstwo na moje miejsce:-) także juz odliczam dni do 22:-) raz że wizyta, a dwa po niej odpoczynek do czerwca :-)

reklama
Witajcie

ja wróciłam z wizyty i wszytsko jest ok. Wyniki badań są idealne, miałam robiony test Pappa i ryzyko jest najmniejsze z możliwych. Dwa tygodnie temu miałam przezierność karkową i wyniosła 1,5 mm.Troszkę jestem niepocieszona bo usg mi dziś nie zrobił, gdyż w tym gabinecie takiego co przez "brzuch" t o nie ma. No i idę 18 grudnia.

Wizyta trwała jakieś 6 minut i to niestety dla mnie znak, że na pewno zmieniam lekarza.

Buziaki

super wiadomości ...
ale zmień lekarza ... 6 minut ... my prawie nigdy nie wyrabiamy się w 20 ... tyle jest pytań a ona cierpliwie odpowiada i tłumaczy ...

Co do PAPPY - usg i pobranie miałaś jednego dnia???

BUCIKI - WŁAŚNIE WRÓCIŁ Z PRACY MĄŻ, w korytarzu coś wyciągał z torby tak żebym nie widziała, ja nakrzyczałam na niego , że coś chowa a on poprostu kupił malitkie buciki zajączki, dał mi je po chwili i głupio mi się zrobiło, że tak nawrzeszczałam nie miałam sumienia mu mówić że tak wczesnie się nie kupuje. Zaraz potem zaczął mówić, że oglądał łóżeczka i wózki. No cóż nie myslałam, że tak zaskoczy miło mnie zaskoczył a ja wredna taka jendza :wściekła/y::wściekła/y::no:

Wszystko można zwalić na hormony...:-D:-D:-D

Witajcie

ja wróciłam z wizyty i wszytsko jest ok. Wyniki badań są idealne, miałam robiony test Pappa i ryzyko jest najmniejsze z możliwych. Dwa tygodnie temu miałam przezierność karkową i wyniosła 1,5 mm.Troszkę jestem niepocieszona bo usg mi dziś nie zrobił, gdyż w tym gabinecie takiego co przez "brzuch" t o nie ma. No i idę 18 grudnia.

Wizyta trwała jakieś 6 minut i to niestety dla mnie znak, że na pewno zmieniam lekarza.

Buziaki

Cieszę się że wszystko ok:tak:a lekarza rzeczywiście zmień:szok::eek:

A ja moje drogie, jadę do teściowej na imieniny:szok::eek:odważna jestem co???:-DPrzez cały dzien się do niej nie odezwaliśmy, pewnie myśli że zapomnieliśmy:-pa my wieczorkiem na chwilkę z kwiatkami:tak:To oczywiście mój genialny pomysł był:-)

reklama
Do góry