krakowianka79
nowalijka
u mnie też ten problem zeszłam rano na dół do kuchni to mnie odrzuciło a myślałam że mam to za sobą ja mam wizytę w środę
załatwione pozdrowiłam dziękuje i pozdawia też troche sie zdziwił
dleczego sie zdziwił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie też ten problem zeszłam rano na dół do kuchni to mnie odrzuciło a myślałam że mam to za sobą ja mam wizytę w środę
załatwione pozdrowiłam dziękuje i pozdawia też troche sie zdziwił
mówi że to zboczenie zawodowedleczego sie zdziwił
mówi że to zboczenie zawodowe
Witam wszystkich wieczorną porą!
Zaraz też idę spać, ale wpadłam wam jeszcze coś pokazać.
Dzisiaj pisałam że super że Ania Mucha wygrała TZG i na potwierdzenie moich słów, aukcja charytatywna jej złotej kuli:
Kryształowa Kula z programu Taniec z Gwiazdami (843700084) - Aukcje internetowe Allegro
Wątpię czy Urbańska oddała by na taką aukcję wygraną. Dlatego jestem pełna podziwu dla Ani i teraz to już ją jeszcze bardziej polubiłam:-)
a co się stało Kochana?nie cierpię mojego teścia, tak mi działa na nerwy, że nie wytrzymam kiedyś nerwowo
a Was jak traktuja w pracy? patrza wogole na to ze jestescie w ciąży?