reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja wstałam dziś o 6;30 zawiozłam młodego do szkoły autko do mechanika i jak wruciłam musiałam sie położyć nie uwierzycie dopiero wstałam mój m to sie ze mnie śmiał ze jestem jak wampir nocami sie krzątam po domu a w dzień spie
karo85 nie stresuj sie lekarz przecież wiedział co robi wiec napewno to lepsze niz chodzic taka przeziębiona
krakowianka ja uważam że bede miec dobrego pomocnika z mojego syna moja bratowa urodziła 3 lata temu 2 cure było miedzy dziewczynami 11lat różnicy i miała super pocmoc z nią a wogóle widze że z moim M pracujecie w jednej branży

reklama
zrobiłam sobie małą drzemkę i już miałam kilka stron do nadrobienia...:-):-):-D
ja tez mam jutro wieczorem USG, z badaniem przezierności i tymi wszystkimi pomiarami, ale jakoś jestem spokojna, po czwartkowej wizycie jakoś się o to nie martwię, poza tym bardziej mnie chyba interesuje czy już się dowiemy co noszę pod sercem czy jeszcze nie:-);-)

witam i ja wstałam dziś o 6;30 zawiozłam młodego do szkoły autko do mechanika i jak wruciłam musiałam sie położyć nie uwierzycie dopiero wstałam mój m to sie ze mnie śmiał ze jestem jak wampir nocami sie krzątam po domu a w dzień spie
karo85 nie stresuj sie lekarz przecież wiedział co robi wiec napewno to lepsze niz chodzic taka przeziębiona
krakowianka ja uważam że bede miec dobrego pomocnika z mojego syna moja bratowa urodziła 3 lata temu 2 cure było miedzy dziewczynami 11lat różnicy i miała super pocmoc z nią a wogóle widze że z moim M pracujecie w jednej branży

W jednej branży - to miło pozdrów małżonka

Dobrze,ze ktos jeszcze ma dzis wizyty! Nie jestem sama w tych nerwach. Normalnie w marazam popadlam. Nie dam rady nic robic,tylko czekam. Zaraz maz wroci i czas zleci szybciej. Mam nadzieje,ze dadza mi tlumacza,bo jak zaczna operowac medycznymi terminami to raczej za wiele nie zrozumiem.
Ja tez juz nie dopinam sie w spodnich,prawie w zadnych,a jak sie dopinam to strasznie mi ciasno. dzis jak okaze sie,ze wszystko ok to pojade po moje pierwsze ciazowki,juz widzialam jedne fajoskie:)a nawet dwie ;-)
A wyprawki nie robie jeszcze! Na porod jak cos to zjade do Polski,tak na przelomie04/05.10 i przed wyjazdem wszystko tutaj sobie kupie,a pozniej maz ewentualnie dokupi.Jeju juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje,ze bedzie wsio ok :(

Dobrze,ze ktos jeszcze ma dzis wizyty! Nie jestem sama w tych nerwach. Normalnie w marazam popadlam. Nie dam rady nic robic,tylko czekam. Zaraz maz wroci i czas zleci szybciej. Mam nadzieje,ze dadza mi tlumacza,bo jak zaczna operowac medycznymi terminami to raczej za wiele nie zrozumiem.
Ja tez juz nie dopinam sie w spodnich,prawie w zadnych,a jak sie dopinam to strasznie mi ciasno. dzis jak okaze sie,ze wszystko ok to pojade po moje pierwsze ciazowki,juz widzialam jedne fajoskie:)a nawet dwie ;-)
A wyprawki nie robie jeszcze! Na porod jak cos to zjade do Polski,tak na przelomie04/05.10 i przed wyjazdem wszystko tutaj sobie kupie,a pozniej maz ewentualnie dokupi.Jeju juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje,ze bedzie wsio ok :(

będzie wsio ok :tak:;-)

SIABA- heheh, wizytę też mamy razem :-D
A ja kończę sprzątać kuchnię, tylko lodówkę olałam, bo wszystko mi w niej śmierdzi :rofl2:
u mnie też ten problem zeszłam rano na dół do kuchni to mnie odrzuciło a myślałam że mam to za sobą ja mam wizytę w środę
W jednej branży - to miło pozdrów małżonka
załatwione pozdrowiłam dziękuje i pozdawia też troche sie zdziwił

reklama
Do góry