reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja wstałam dziś o 6;30 zawiozłam młodego do szkoły autko do mechanika i jak wruciłam musiałam sie położyć nie uwierzycie dopiero wstałam mój m to sie ze mnie śmiał ze jestem jak wampir nocami sie krzątam po domu a w dzień spie
karo85 nie stresuj sie lekarz przecież wiedział co robi wiec napewno to lepsze niz chodzic taka przeziębiona
krakowianka ja uważam że bede miec dobrego pomocnika z mojego syna moja bratowa urodziła 3 lata temu 2 cure było miedzy dziewczynami 11lat różnicy i miała super pocmoc z nią a wogóle widze że z moim M pracujecie w jednej branży

reklama
zrobiłam sobie małą drzemkę i już miałam kilka stron do nadrobienia...:-):-):-D
ja tez mam jutro wieczorem USG, z badaniem przezierności i tymi wszystkimi pomiarami, ale jakoś jestem spokojna, po czwartkowej wizycie jakoś się o to nie martwię, poza tym bardziej mnie chyba interesuje czy już się dowiemy co noszę pod sercem czy jeszcze nie:-);-)

witam i ja wstałam dziś o 6;30 zawiozłam młodego do szkoły autko do mechanika i jak wruciłam musiałam sie położyć nie uwierzycie dopiero wstałam mój m to sie ze mnie śmiał ze jestem jak wampir nocami sie krzątam po domu a w dzień spie
karo85 nie stresuj sie lekarz przecież wiedział co robi wiec napewno to lepsze niz chodzic taka przeziębiona
krakowianka ja uważam że bede miec dobrego pomocnika z mojego syna moja bratowa urodziła 3 lata temu 2 cure było miedzy dziewczynami 11lat różnicy i miała super pocmoc z nią a wogóle widze że z moim M pracujecie w jednej branży

W jednej branży - to miło pozdrów małżonka

Dobrze,ze ktos jeszcze ma dzis wizyty! Nie jestem sama w tych nerwach. Normalnie w marazam popadlam. Nie dam rady nic robic,tylko czekam. Zaraz maz wroci i czas zleci szybciej. Mam nadzieje,ze dadza mi tlumacza,bo jak zaczna operowac medycznymi terminami to raczej za wiele nie zrozumiem.
Ja tez juz nie dopinam sie w spodnich,prawie w zadnych,a jak sie dopinam to strasznie mi ciasno. dzis jak okaze sie,ze wszystko ok to pojade po moje pierwsze ciazowki,juz widzialam jedne fajoskie:)a nawet dwie ;-)
A wyprawki nie robie jeszcze! Na porod jak cos to zjade do Polski,tak na przelomie04/05.10 i przed wyjazdem wszystko tutaj sobie kupie,a pozniej maz ewentualnie dokupi.Jeju juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje,ze bedzie wsio ok :(

Dobrze,ze ktos jeszcze ma dzis wizyty! Nie jestem sama w tych nerwach. Normalnie w marazam popadlam. Nie dam rady nic robic,tylko czekam. Zaraz maz wroci i czas zleci szybciej. Mam nadzieje,ze dadza mi tlumacza,bo jak zaczna operowac medycznymi terminami to raczej za wiele nie zrozumiem.
Ja tez juz nie dopinam sie w spodnich,prawie w zadnych,a jak sie dopinam to strasznie mi ciasno. dzis jak okaze sie,ze wszystko ok to pojade po moje pierwsze ciazowki,juz widzialam jedne fajoskie:)a nawet dwie ;-)
A wyprawki nie robie jeszcze! Na porod jak cos to zjade do Polski,tak na przelomie04/05.10 i przed wyjazdem wszystko tutaj sobie kupie,a pozniej maz ewentualnie dokupi.Jeju juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje,ze bedzie wsio ok :(

będzie wsio ok :tak:;-)

SIABA- heheh, wizytę też mamy razem :-D
A ja kończę sprzątać kuchnię, tylko lodówkę olałam, bo wszystko mi w niej śmierdzi :rofl2:
u mnie też ten problem zeszłam rano na dół do kuchni to mnie odrzuciło a myślałam że mam to za sobą ja mam wizytę w środę
W jednej branży - to miło pozdrów małżonka
załatwione pozdrowiłam dziękuje i pozdawia też troche sie zdziwił

reklama
Do góry