reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

O rany ! Przeczytałam wszystkie zaległe posty. Sporo tego :-)
Wczoraj byłam na drugim usg z mężem i widzieliśmy już bijące serduszko :-), maleństwo ma też ogonek i widać zalążki kończyn !!! :tak: Martwię się tylko trochę, bo gin powiedziała że maleństwo ma 0,66 mm , a według tego co pisze na necie to powinno być większe ... Myślicie że gin źle zmierzyła ? :-(

reklama
O rany ! Przeczytałam wszystkie zaległe posty. Sporo tego :-)
Wczoraj byłam na drugim usg z mężem i widzieliśmy już bijące serduszko :-), maleństwo ma też ogonek i widać zalążki kończyn !!! :tak: Martwię się tylko trochę, bo gin powiedziała że maleństwo ma 0,66 mm , a według tego co pisze na necie to powinno być większe ... Myślicie że gin źle zmierzyła ? :-(

Super wieści!!! a w ktorym jesteś tygodniu, ja jak byłam w 6 tygodniu i 2 dniu to moje maleństwo miało 0,61 cm, i nic lekarz nie mówil, że za male. Sorki już widzę po suwaczku, a usg wskazało ci taki tydzień ciązy jak na suwaczku?

Ostatnia edycja:
a usg wskazało ci taki tydzień ciąży jak na suwaczku?
No właśnie gin powiedziała że małe i że usg nie ma jeszcze takiej skali i nie pokaże który to tydzień :-(
A ja znam dokładną datę poczęcia i jestem jej pewna na 1000%, to było 12.09.2009 i według tego mam ustawiony suwaczek.

Ja nie mogę się już doczekać swojego sg a to jeszcze tyle czasu :(
Dziwne jest to, że poniektóre z Was miały już dwa a ja ani jednego :(
Ale moje hcg wyszło 33 tys :)

ja znowu zagubiona z tymi datami :wściekła/y: lekarz powiedział 4 tydz. data porodu na 1 lipiec jak wpisuje ta date to mi wychodzi 3 tydzien, juz zgupiałam

Super wieści!!! a w ktorym jesteś tygodniu, ja jak byłam w 6 tygodniu i 2 dniu to moje maleństwo miało 0,61 cm, i nic lekarz nie mówil, że za male. Sorki już widzę po suwaczku, a usg wskazało ci taki tydzień ciązy jak na suwaczku?

U mnie 6 tyg i 6 dni maluszek miał 0,8cm :eek:zgłupialam teraz. Ale te moje cykle taaaakie nieregularne, więc kto wie:-p

Dziewczyny napiszcie czy zmieniły sie wasze upodobania zywieniowe>? ja np. kiedys nienawidziłam soku z czarnych porzeczek , a teraz uwielbiam go, i np. mam ochote na cytrusy :-) a jak jest u was?

Dziewczyny napiszcie czy zmieniły sie wasze upodobania zywieniowe>? ja np. kiedys nienawidziłam soku z czarnych porzeczek , a teraz uwielbiam go, i np. mam ochote na cytrusy :-) a jak jest u was?

Ja narazie żadnych zachcianek nie mam, tylko wyszukuję produkty, które mogę jakoś przełknąć żeby przetrwać. Najmniej mi chyba przeszkadza chleb z sekiem almette śmietankowym, nie odbija mi się po nim i nie czuję takich strasznych mdłości. Ale ile czasu można przeżyć na samym serku:-(

reklama
Do góry