reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zyrraffka jakbym widziała siebie i tę swoją "niby-grypę" hihihi Ja najbardziej cierpialam od 1.10 jeść nie szło, niedobrze mi było na okrąglo i taka bylam slaba, że zasypiałam gdzie usiadłam:szok::szok::szok: Teraz od jakichś 2 dni jakby spokojniej...mdłości tylko delikatne :tak:i już jem:-D Jedyne co odczuwam bardziej to ból brzucha i krzyża, ale to już super w porównaniu z tym co było:-)
Jeśli o temp. chodzi to też mialam nieco powyżej 37, teraz nie mierzę

Pozdrawiam Was cieplutko :rofl2:

reklama
A tak w ogóle dziń dobry paniom :-)
Zastanawiam się, podobnie jak inne dziewczyny, czy pojawią się u mnie te całe mdłości. Na razie nic takiego nie ma, na szczęście... Ale ja dopiero dzisiaj zaczynam 5 tydzień (tzn. 3 tydzień od zapłodnienia), więc pewnie jeszcze się wszystko okaże... :-)
Pozdrawiam te z objawami i te bez ;-)

A tak w ogóle dziń dobry paniom :-)
Zastanawiam się, podobnie jak inne dziewczyny, czy pojawią się u mnie te całe mdłości. Na razie nic takiego nie ma, na szczęście... Ale ja dopiero dzisiaj zaczynam 5 tydzień (tzn. 3 tydzień od zapłodnienia), więc pewnie jeszcze się wszystko okaże... :-)
Pozdrawiam te z objawami i te bez ;-)

Najgorsze są mdłości utrzymujące się cały dzień a nie tylko rano.

Ja się ratuję herbatą z imbiru oraz mandarynkami

Właśnie wróciłam i się chwalę:

mam 7,4 mm największego szczęścia na świecie. Jak Pani doktor pokazała mi na monitorze taką białą pulsującą kuleczkę to ze szczęścia łzy leciały mi strumieniami. Maleństwo rozwija się prawidło i wg usg poród na 7 czerwca :)))

Dziewczyny czy to normalne na początku ciąży żebym miała podwyższoną temperaturę?? Od kilku dni mam 37,4 .
Meg 82 ja do 5 tygodnia ciąży miałam podwyższoną temperaturę. Wieczorami ubierałam się cieplutko, bo aż mnie z zimna trzęsło. Nie martw się minie niedługo :-)

KaiKa super wiadomość:)gratuluję:)
a jeśli chodzi o mdłości to ja mam cały dzień...jak zjem to mi na trochę przechodzi tylko problem w tym, że mało jem bo nie mam apetytu i na myśl o jedzeniu mi niedobrze...
A dzisiaj już jestem po pierwszym zastrzyku clexane....maaatkooo...narobiłam rabanu, a okazało się, że wcale aż takie straszne nie było. Nie wiem co będzie jak będę sama robić ale na razie ok....

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie z "innej beczki"...:sorry:Czy Wy sobie sprawdzacie szyjkę macicy??? Jaka powinna być? Bo mnie sie wydaje że moja zrobila się jakby bardziej miękka niż była na początku...:szok:a może po prostu jest bardziej rozpulchniona...?

Ostatnia edycja:
Do góry