reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A mne coś natknęło na przeglądanie allegro pod kątem ciuszków ciążowych.
I chyba też muszę sobie jakiegoś Mikołaja znaleść:-) bo nazbierało się tego na 200zł:-):-):-)
Ale niestety wszystko muszę mieć, bo poprzednie ciuchy ciążowe to były wszystkie letnie, a teraz jakoś muszę zimę przetrwać w ciepełku:-);-)

reklama
Niedługo ma się zacząć kolejna edycja You can dance, ciekawe czy faktycznie Anka Mucha będzie jednym z sędziów. W tańcu z gwiazdami fajnie jej szło, pełen szacun za to co robiła no ale te parę tygodni treningu raczej nie robią z niej eksperta :-) To pewnie dlatego że teraz jest tvn-owskim pupilkiem i będą chcieli ją jak najbardziej lansować.

Ja tam się cieszę że wygrała Mucha, bo Urbańskiej jakoś nie lubię.:-) Taka zadufana w sobie. A jaką miała minę jak przegrała:-D:-D:-D
Ciekawe że tym razem Józefowicz nie powiedział że głosowanie było sfałszowane.

Cześć Dziewczyny!
Pospałam dzisiaj sobie i dopiero po śniadanku jestem.
Chyba dużym dzieckiem jestem bo dostałam na Mikołaja sporo słodyczy, jak na złość od poczatku ciąży nie mam apetytu na słodkości. Mam nadzieję ze po ciąży już mi tak zostanie, bo to zawsze była moja największa słabość:-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę

Paulka, anecznik- Wyrostek był moim faworytem, no ale ja z branży, więc nie do końca obiektywna jestem :-p Poza tym szkoda mi dziewczynek, myslę, że gdyby nie to, że w pierwszej edycji wygrał podobny duet miałyby większe szanse... Mi się wydaje, ze w tej edycji był wyższy poziom.... Też czekam na Yoy can dance :-pA Mucha ma być zamiast Pazury, czy Piróga?
iziatcz- wcześniej nie zauważyłam... Może po prostu jest pół dnia różnicy :-D
zdec- ja też nie lubię Urbańskiej, ale Mucha też taka do końca naturalna mi się nie wydaje, poza tym jeżeli oceniać obiektywnie to jednak Urbańska jest lepszą tancerką...

U mnie też się pichci rosołek :-)

Paulka, anecznik- Wyrostek był moim faworytem, no ale ja z branży, więc nie do końca obiektywna jestem :-p Poza tym szkoda mi dziewczynek, myslę, że gdyby nie to, że w pierwszej edycji wygrał podobny duet miałyby większe szanse... Mi się wydaje, ze w tej edycji był wyższy poziom.... Też czekam na Yoy can dance :-pA Mucha ma być zamiast Pazury, czy Piróga?
zdec- ja też nie lubię Urbańskiej, ale Mucha też taka do końca naturalna mi się nie wydaje, poza tym jeżeli oceniać obiektywnie to jednak Urbańska jest lepszą tancerką...

Mucha ma być zamiast Pazury,
Może i Urbańska jest lepszą tancerką, ale zawodowo tańczy, wykonuje to na codzień więc większe jednak pokłony dla Muchy

Ja również się Witam!!!

Ja wczoraj po tym moim raczej nieudanym dniu padłam i gdyby nie budzik rano mojego P. to pewnie spałabym jeszcze długo dłużej ....

Wczoraj tak jak pisałam mieliśmy cięzki dzień...planowaliśmy przeprowadzić się do większego domu w połowie grudnia i znaleźliśmy już idealny....Byliśmy po rozmowie z właścicielem domu, w piątek wieczorem też byliśmy na spotkaniu z nim bo praktycznie skończył remont tego domu w sobotę poszliśmy do Agencji po aplikacje i okazało się że ktoś 20 minut przed nami wziął tą aplikację....mimo że dom był juz dla nas zarezerwowany.:szok:.:szok::szok:..tak byliśmy umówienie z Agencją...dzwoniliśmy w tygodniu że się zdecydowaliśmy i że aplikacje odbierzemy w sobotę....a tu taka niespodzianka...Pan z Agencji próbował się tłumaczyć ale szło mu jakoś nie poradnie....Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi...Dzwoniliśmy do właściciela domu i on powiedział że mimo iż bardzo by chciał abyśmy to my mieszkali w tym domu to niestety nic nie moźe zrobić bo ta Agencja decyduje....Bzdura...Jak właściciel domu nie może mieć nic do powiedzenia w sprawie wynajmu...Jak wynajmowaliśmy poprzedni dom to właściel musiał nas zaakceptowac...Agencja nas sprawdziła pod każdym wzgledem ale on i tak musiał wyrazic zgode...U każdego znajomego tak było...Nie wiem coś mi tam śmierdzi..:confused2:.i wogóle zaraz jak wróciliśy do domu to okazało się ze ten dom zniknął już z ofert tej Agencji i z oferty na stronie internetowej z głównymi Agencjami..Mimo że do tej pory są niektóre domu które były wynajęte już w zeszłym tygodniu....Coś jest nie tak....Byłam tak wk...iona że szok (sorry za wyrażenie)..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..no i od wczoraj znów szukamy domu....Ach szkoda gadac...
u mnie Mikołaj też zawitał ...przyniósł mi rękawiczki które oglądałam już od tygodnia ale żal mi ich było kupić bo były drogie a ja mam tendencje do gubienia rękawiczek....Wygląda na to że mój P. jednak troszkę mnie tam obserwuje podczas zakupów...A myślałam ze się tylko na nich męczy:biggrin2:

Ostatnia edycja:
Ja tam się cieszę że wygrała Mucha, bo Urbańskiej jakoś nie lubię.:-) Taka zadufana w sobie. A jaką miała minę jak przegrała:-D:-D:-D
Ciekawe że tym razem Józefowicz nie powiedział że głosowanie było sfałszowane.

Ja też kibicowałam Ani, to miał być program dla amatorów a ciężko tak powiedzieć o Urbańskiej :-) W Ani lubię ten jej spontan i naturalność. Urbańskiej to ja zazdroszczę jedynie takiego szybkiego powrotu do super kondycji po urodzeniu dziecka, ale to lata ćwiczeń :-) Chodzi mi jednak o to czy to zwycięstwo robi z niej kogoś "kompetentnego" do sędziowania w you can dance :-D

Też właśnie przeglądam ciuchy w necie, brzuch mi tak rośnie że nie będę miała czego włożyć na wigilię :-D a w tym roku ma podwójną 2-3 godziny u teściów i 2-3 godziny u rodziców :-D więc muszę jakoś wyglądać :-D

Ostatnia edycja:

Zgadzam się że Urbańska lepiej tańczy, ale to tylko dlatego że od dawna tańczy w Buffo. A to nie miał być program dla profesjonalistów.
Były też plotki że Mucha też kiedyś gdzieś tańczyła, ale jakoś średnio chce mi się w to wierzyć.
Ponoć w You Can Dance ma zastąpić Marczuk-Pazurę.

zyrraffka-właśnie słodycze to też moja słabość a teraz w ciąży tylko kwasy mi w głowie ogóreczki,grejfruty,cytrynki itp.słodycze poszły w odstawke aż dziwne bo w poprzednich ciążach pochłaniałam je kilogramami:tak:
zdec-Urbańskiej poprostu niecierpie nadęta lala dobrze że przekrała:-)

reklama
Ja też kibicowałam Ani, to miał być program dla amatorów a ciężko tak powiedzieć o Urbańskiej :-) W Ani lubię ten jej spontan i naturalność. Urbańskiej to ja zazdroszczę jedynie takiego szybkiego powrotu do super kondycji po urodzeniu dziecka, ale to lata ćwiczeń :-) Chodzi mi jednak o to czy to zwycięstwo robi z niej kogoś "kompetentnego" do sędziowania w you can dance :-D

Też właśnie przeglądam ciuchy w necie, brzuch mi tak rośnie że nie będę miała czego włożyć na wigilię :-D a w tym roku ma podwójną 2-3 godziny u teściów i 2-3 godziny u rodziców :-D więc muszę jakoś wyglądać :-D

Pazura też chyba jakimś ekspertem nie była w dziedzinie tańca, a siedziała w jury.:-)miała być właśnie tą "łagodną"

Do góry