reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Też właśnie przeglądam ciuchy w necie, brzuch mi tak rośnie że nie będę miała czego włożyć na wigilię :-D a w tym roku ma podwójną 2-3 godziny u teściów i 2-3 godziny u rodziców :-D więc muszę jakoś wyglądać :-D

U mnie jeszcze nie wiedzą więc tak spokojnie muszę w Wigilię, żeby już na wejściu nie zauważyli, żebyśmy to my zdążyli powiedzieć.
Mnie w tym roku to czekają chyba nawet 3 Wigilię:-)

reklama
To prawda, Ania startowała z poziomu zero i nauczyła się naprawdę mega dużo. A w you can dance na pewno będzie barwną postacią i doda uroku temu programowi, na pewno nie będzie gorsza niż Wodecki w tańcu z gwiazdami :-D
Agi78 współczuję tych atrakcji z domem, obyście szybko znaleźli coś równie fajnego

Uciekam dziewczyny powoli na Uczelnię.:-(
Mam nadzieję że uda mi się do was zajrzeć wieczorkiem:-)
Jeszcze raz życzę wszystkim miłej niedzieli:-)

zyrraffka-właśnie słodycze to też moja słabość a teraz w ciąży tylko kwasy mi w głowie ogóreczki,grejfruty,cytrynki itp.słodycze poszły w odstawke aż dziwne bo w poprzednich ciążach pochłaniałam je kilogramami:tak:
zdec-Urbańskiej poprostu niecierpie nadęta lala dobrze że przekrała:-)
Mnie też nie ciągnie do słodyczy:szok:...a przed ciążą...Jezu miała po kilka kilkanaście bataników w szafce a tera pustki.....Dziewczyny jak to jest jak na słodkie to dziewczynka a jak na kwaśne to chłopak????

Mnie też nie ciągnie do słodyczy:szok:...a przed ciążą...Jezu miała po kilka kilkanaście bataników w szafce a tera pustki.....Dziewczyny jak to jest jak na słodkie to dziewczynka a jak na kwaśne to chłopak????

Tak słyszałam, ze jak kobieta ma apetyt na słodkie to będzie dziewczynka, ja nie mam ani na słodkie ani na kwaśnie:shocked2:hihih

Zauważyłyście dziewczyny, że na forum nie poruszamy już prawie tematu mdłości i wymiotów:-) chyba już ten nieprzyjemny okres dobiega końca

Chyba tak i nawet współczuje lipcowym i sierpniowym mamusią, no ale cóż każda musi swoje przecierpieć.
U nas z pewnością częściej pojawi się temat zgagi, zmęczenie i humorków :-) czyli uroki drugiego trymestru :-)

reklama
cytrusy zawsze lubiłam i to nie uległo zmianie.
Wczoraj wieczorem zachciało mi się pierogów z truskawkami, kupiłam mrozone i zjadłam prawie całe opakowanie, pyszne były:)

Tak ogólnie to rzadko mam zachciewajki

Do góry