reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny, co na zgage tak mnie pali ze zaraz się wykonczę:-(
Mi na zgagę pomagały migdały, więc je polecam:-)

Witam o poranku!:-)
Wyspałam się dzisiaj jak nigdy, normalnie dopiero niedawno wstałam.
Na szczęście że na uczelnię mam dopiero na 12:30.
I Mikołaj mnie też nie odwiedził, ale ja mężowi nic nie kupiłam, stwierdziłam że był niegrzeczny w tym roku i za bardzo mnie denerwował i nic nie dostanie:-)
Super że wasze dzieciaczki takie zadowolone z prezentów.:-D
Życzę wszystkim miłej niedzili:-)

Cześć!
U nas też mikołajkowy rozgardiasz... Piotrek od 15 minut siedzi i męczy śniadanie.bo wcześniej nie dostanie żelków, które dostał od Mikołaja- też chętnie dałabym mu fory, ale on by zjadl wszystkie słodycze bez opamiętania, a śniadania i obiadu by później nie ruszył...Oprócz słodyczy dostał grę z bohaterami ulubionej bajki- Auta i od rana w nią graliśmy :-)
Koriander- zdrówka życzę!
My zaraz wyskoczymy z Piotrusiem do miasta na poranek muzyczny dla dzieci- dzisiaj ze św. Mikołajem, może jakieś inne atrakcje dla dzieci będą jeszcze w mieście...
anecznik- mam talent wygrał Wyrostek- akordeonista

Miłej niedzieli wszystkim :-)

Witajcie w niedzielny mikołajkowy poranek
Hej dziewczynki w niedzielny ranek. :tak:
Dzisiaj mam ambitny plan zacząć pisać 2 rozdział pracy mgr. jako że bronić chce się w lutym, to muszę się do stycznia ze wszystkim wyrobić.
Wczoraj mnie mąż wkurzył, ale już nawet mi się nie chce pisać bo podnosi mi się ciśnienie na samą myśl.

Miłej niedzieli i do później.
nawet bardzo ambitny plan z tą prcą .Ja też wczoraj sie wkurzyłam na męża przez niego wróciliśmy do domu dopiero dzisiaj bo zostalismy u znajomych na noc jakby był problem z powrotem do domu a dobrze wie ze teraz trwa to ok 20 minut autostradą ale miałam nerwy!!:crazy::crazy::crazy:

witam Was

jak tak czytam co te Wasze dzieciaczki wyprawiaja to tak mi sie chce juz maluszka w domu miec...
cale szczescie na swieta przyjezdza brat z 10- miesieczna coreczka, takze tez bedzie wesolo.
ja w bucie tez nic nie znalazlam ale za to we wtorek idziemy do kina.

a u mnie rosołek się też gotuje....mniam mniam:-)
no i w końcu udało nam się ułożyć puzzle, swoją drogą wcale nie było to łatwe, ciekawe kto wymyślił takie skomplikowane puzzle dla trzylatków:-):-):-D i to w dodatku trójwymiarowe :-D:-D

Niespodzianka :-D nie mogę powiedzieć żeby należał on do moich faworytów :-) Kto zajął drugie miejsce??
Wydaje mi się ze ta edycja i tak była słabsza od pierwszej.

to był też mój faworyt:-):-) na drugim byli Bracia Legun, a na trzecim ten Filipińczyk Aleksander jakiś tam:-)
fajnie,ze nie wygrał nikt śpiewający, bo takich programów dla śpiewających jest aż nadto:-)

reklama
Niedługo ma się zacząć kolejna edycja You can dance, ciekawe czy faktycznie Anka Mucha będzie jednym z sędziów. W tańcu z gwiazdami fajnie jej szło, pełen szacun za to co robiła no ale te parę tygodni treningu raczej nie robią z niej eksperta :-) To pewnie dlatego że teraz jest tvn-owskim pupilkiem i będą chcieli ją jak najbardziej lansować.

Do góry