reklama
Mi na zgagę pomagały migdały, więc je polecam:-)dziewczyny, co na zgage tak mnie pali ze zaraz się wykonczę:-(
Witam o poranku!:-)
Wyspałam się dzisiaj jak nigdy, normalnie dopiero niedawno wstałam.
Na szczęście że na uczelnię mam dopiero na 12:30.
I Mikołaj mnie też nie odwiedził, ale ja mężowi nic nie kupiłam, stwierdziłam że był niegrzeczny w tym roku i za bardzo mnie denerwował i nic nie dostanie:-)
Super że wasze dzieciaczki takie zadowolone z prezentów.
Życzę wszystkim miłej niedzili:-)
Cześć!
U nas też mikołajkowy rozgardiasz... Piotrek od 15 minut siedzi i męczy śniadanie.bo wcześniej nie dostanie żelków, które dostał od Mikołaja- też chętnie dałabym mu fory, ale on by zjadl wszystkie słodycze bez opamiętania, a śniadania i obiadu by później nie ruszył...Oprócz słodyczy dostał grę z bohaterami ulubionej bajki- Auta i od rana w nią graliśmy :-)
Koriander- zdrówka życzę!
My zaraz wyskoczymy z Piotrusiem do miasta na poranek muzyczny dla dzieci- dzisiaj ze św. Mikołajem, może jakieś inne atrakcje dla dzieci będą jeszcze w mieście...
anecznik- mam talent wygrał Wyrostek- akordeonista
Miłej niedzieli wszystkim :-)
U nas też mikołajkowy rozgardiasz... Piotrek od 15 minut siedzi i męczy śniadanie.bo wcześniej nie dostanie żelków, które dostał od Mikołaja- też chętnie dałabym mu fory, ale on by zjadl wszystkie słodycze bez opamiętania, a śniadania i obiadu by później nie ruszył...Oprócz słodyczy dostał grę z bohaterami ulubionej bajki- Auta i od rana w nią graliśmy :-)
Koriander- zdrówka życzę!
My zaraz wyskoczymy z Piotrusiem do miasta na poranek muzyczny dla dzieci- dzisiaj ze św. Mikołajem, może jakieś inne atrakcje dla dzieci będą jeszcze w mieście...
Miłej niedzieli wszystkim :-)
izia_tcz
Fanka BB :)
Witajcie w niedzielny mikołajkowy poranek
nawet bardzo ambitny plan z tą prcą .Ja też wczoraj sie wkurzyłam na męża przez niego wróciliśmy do domu dopiero dzisiaj bo zostalismy u znajomych na noc jakby był problem z powrotem do domu a dobrze wie ze teraz trwa to ok 20 minut autostradą ale miałam nerwy!!Hej dziewczynki w niedzielny ranek.
Dzisiaj mam ambitny plan zacząć pisać 2 rozdział pracy mgr. jako że bronić chce się w lutym, to muszę się do stycznia ze wszystkim wyrobić.
Wczoraj mnie mąż wkurzył, ale już nawet mi się nie chce pisać bo podnosi mi się ciśnienie na samą myśl.
Miłej niedzieli i do później.
Cześć!
Niespodzianka nie mogę powiedzieć żeby należał on do moich faworytów :-) Kto zajął drugie miejsce??
Wydaje mi się ze ta edycja i tak była słabsza od pierwszej.
Klementinka
Fanka BB :)
witam Was
jak tak czytam co te Wasze dzieciaczki wyprawiaja to tak mi sie chce juz maluszka w domu miec...
cale szczescie na swieta przyjezdza brat z 10- miesieczna coreczka, takze tez bedzie wesolo.
ja w bucie tez nic nie znalazlam ale za to we wtorek idziemy do kina.
jak tak czytam co te Wasze dzieciaczki wyprawiaja to tak mi sie chce juz maluszka w domu miec...
cale szczescie na swieta przyjezdza brat z 10- miesieczna coreczka, takze tez bedzie wesolo.
ja w bucie tez nic nie znalazlam ale za to we wtorek idziemy do kina.
a u mnie rosołek się też gotuje....mniam mniam:-)
no i w końcu udało nam się ułożyć puzzle, swoją drogą wcale nie było to łatwe, ciekawe kto wymyślił takie skomplikowane puzzle dla trzylatków:-):-) i to w dodatku trójwymiarowe
no i w końcu udało nam się ułożyć puzzle, swoją drogą wcale nie było to łatwe, ciekawe kto wymyślił takie skomplikowane puzzle dla trzylatków:-):-) i to w dodatku trójwymiarowe
Niespodzianka nie mogę powiedzieć żeby należał on do moich faworytów :-) Kto zajął drugie miejsce??
Wydaje mi się ze ta edycja i tak była słabsza od pierwszej.
to był też mój faworyt:-):-) na drugim byli Bracia Legun, a na trzecim ten Filipińczyk Aleksander jakiś tam:-)
fajnie,ze nie wygrał nikt śpiewający, bo takich programów dla śpiewających jest aż nadto:-)
reklama
Niedługo ma się zacząć kolejna edycja You can dance, ciekawe czy faktycznie Anka Mucha będzie jednym z sędziów. W tańcu z gwiazdami fajnie jej szło, pełen szacun za to co robiła no ale te parę tygodni treningu raczej nie robią z niej eksperta :-) To pewnie dlatego że teraz jest tvn-owskim pupilkiem i będą chcieli ją jak najbardziej lansować.