reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko wpadłam powiedzieć Dobranoc i zmykam do łóżeczka...Miałam dziś bardzo cięzki dzień...wyczerpał mnie psychicznie...Opowiem jutro bo teraz to już padam...

Fajnie by było jakby każda z nas utworzyła sobie taki Avatar ...To byłby znak rozpoznawczy Czerwcówek 2010...
Miłych i samych pozytywnych snów...życzę ...:biggrin2:

Hej dziewczynki w niedzielny ranek. :tak:
Dzisiaj mam ambitny plan zacząć pisać 2 rozdział pracy mgr. jako że bronić chce się w lutym, to muszę się do stycznia ze wszystkim wyrobić.
Wczoraj mnie mąż wkurzył, ale już nawet mi się nie chce pisać bo podnosi mi się ciśnienie na samą myśl.

Miłej niedzieli i do później.

Witam sie i ja w ten słodki, "mikołajkowy" poranek:tak::-D

Dzieciaki rozbawione i zachwycone, że Mikołaj był:-) Na dole u brata płacz ogromny, bo ich córka chce jeść słodycze, ale ma zakaz dopóki śniadania nie zje:shocked2: Ja przyznam się że dziś moim odpuściłam...:zawstydzona/y:mogli sobie spałaszowac z rana co chcieli:-pmoże niezbyt to edukacyjne, ale przynajmniej frajda była:tak:Stwierdziłam ze nic się nie stanie jak raz w roku na śniadanie zjedzą słodycze hihi:-D a i tak mnie zaskoczyli bo na śniadanko stawili się oboje:tak::-)

Miłego dnia Wam życzę Kochane;-) Ja avator też wreszcie wstawilam, chociaż jak mąż zobaczył to ryknął śmiechem, ale potem stwierdził, że rzeczywiście podobieństwo jest:tak:

Witam wszystkie mamusie!
a o mnie Mikołaj to chyba zapomniał, może dlatego,że się z nim rano pokłóciłam:-D;-), albo w tym roku byłam niegrzeczna:-D no cóż do wieczora jeszcze daleko:-)
ja dziś spędzam dzień sama z synkiem, więc pewnie będę tylko z doskoku , zresztą już po 8 mnie synek wygonił z łóżka, bo chciał, żebym z nim puzzle układała:-), które dostał od Mikołaja.

Witam i ja!
U mnie dziś też przez te mikołajki zamieszanie od rana mała już rozpakowała swoje prezenty i najbardziej ją interesuje co dostała siostra która jeszcze śpi a mała chodzi co chwile ją budzi wstawaj prezenty rozpakuj:-D

Witajcie w mikolajkowy poranek, ja od dwoch dni niestety obolala i zakatarzona, jakies chorobsko sie dopetalo :-( (Gosia** czyzby to od ciebie?;-))

U nas mikolaj wczoraj wieczorem zrobil rosol i zostawil slodycze, maz caly szczesliwy :-D
Emilka super wiadomosci, gratuluje udanej wizyty!

Ciesze sie ze taki wielu z was spodobal sie link ktory podrzucilam, te avatarki sa na prawde swietne :tak:

Wszystkim zycze udanej rodzinnej niedzieli i buta pelnego prezentow !

reklama
Do góry