reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

emalia pieknie wygladasz :-) i super ze maluch rosnie i jest wsio ok :tak: czekamy na fotki :happy::happy2::tak:
A u mnie jest dobrze, Mikołaj od wrzesnia idzie do przedszkola, takze bede miala dwoje w szkole (1 i 2 klasa) i Miki przedszkolak :) a ja moze prace jakas znajde na pol etatu? bede próbowac w kazdym badz razie ;-) zobaczymy jak Miki sie oswoi z przedszkolem bo dla mnie to wydaje sie ze bedzie czarna magia :baffled::confused:
A mąz pracuje, duzo go nie ma, no leci czas do przodu :tak:
zyrraffka nie ma chyba chetnych za bardzo :p

Co do pogody to fakt w marcu bywao cieplej :szok: a teraz tak dziwnie jest, ni to zimno ni cieplo bo wiatr zawieje i od razu czlowiekowi zimno :confused::nerd: gdzie ta wiosna? :nerd: taka ciepla wiosna :p

reklama
Hej,

Zyraffka - ja chetna, tylko nie ma czasu sie za "robotę" wziąć :-D.

eagle - ja ostatnio tak marznę że szok. Połowa maja !!!! I wkurzam sie tylko ta pogodą. Ciepła mi trzeba...

Emalia - super że lepiej sie czujesz, i brzusio ladniutki ;-)

Liza - fajnie że u Ciebie też dobrze, młodym sie nie martw. Będzie dobrze,ma rodzeństwo to powinno mu sie podobać też w przedszkolu.

A u nas też jakoś leci. W przedszkolu dobrze, w pracy tez.

I na ciepło czekamy...

KPI oj tak ciepełka mi potrzeba również, od 1 maja u nas były zaledwie 3 sensowne dni kiedy było ciepło i nie padało, a teraz to masakra jak zaczęło we wtorek wieczorem padać tak pada non stop do tej pory i końca nie widać :baffled:

Liza zobaczysz jak rewelacyjnie Miki sobie poradzi, duży chłopak wkońcu już
ja zastanawiałam się czy nie posłać mojej Asi do I klasy jako 6 latki ale jednak zostaje w przedszkolu jeszcze

Anecznik zleci i Tobie, toż to już niemal połowa ;-)

Emalia pięknie wyglądasz a brzusio śliczny, koniecznie pochwal sie fotami po usg, imie już wybrane?
a moje stadko... hmmm wesoło bywa czasami... młody przechodzi jakiś nawrót buntu dwulatka i jest czasem kolorowo a reszta da się jakoś okiełznać ;-)

i pogody mi sie chce ładniej i słoneczka, za 2 tygodnie wyruszamy na Poznań i nad morze wiec jak któraś ma wtyki to ładnie się uśmiechnę i poproszę o załatwienie :-)

eagle - ślicznie wyglądasz, jak się czujesz?

anecznik- a co u Ciebie, jak samopoczucie??

kpi- pewnie jesienią, jak już się zrobi szaro buro i ponuro zabiorą się te które jeszcze w tyle za robotę :-D

u mnie nie za ciekawie, wczoraj mój mąż trafił do szpitala w Szczecinie (nawet nie mam jak go odwiedzić) z odmą opłucnową, już jest po zabiegu i dosyć dobrze się czuje. Kilka dni poleży w szpitalu :-:)-(

Witajcie, u nas szaro buro i ponuro. Własnie dziś kupiliśmy auto a w tyg. ogórdek działkowy:)Także teraz bedę miała swójnkawałek ziemi;)Ugotowałam obiad i chyba zaraz jedziemy na deser lodowy do wro bo co tu robić;(

To się odezwę i pochwale:) Nasz synuś jest nadal synusiem, waży 600g i jest idealnie proporcjonalny na swój wiek :)

DSC07603 (Medium).jpgDSC07602 (Medium).jpgDSC07604 (Medium).jpgDSC07605 (Medium).jpg

Liza- to ty lada moment będziesz miała troche luzu :) Trzymam kciuki za poszukiwanie pracy :)
Kpi- chyba się doczekałaś w końcu ciepełka ,zresztą jak my wszyscy :)
Eagle- mamy kilka opcji imienia. Jak na razie stanęło na Stasiu, ale jeszcze nie wiemy na 100%.
a gdzie będziecie dokładniej wypoczywać?
Zyraffka- co z mężem, jak się czuje. Wiem ,że ci cieżko, ale musisz dać sobie z tym rade. Ściskam :*

Załączniki

• DSC07602 (Medium).jpg
    DSC07602 (Medium).jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC07603 (Medium).jpg
    DSC07603 (Medium).jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC07604 (Medium).jpg
    DSC07604 (Medium).jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC07605 (Medium).jpg
    DSC07605 (Medium).jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 89
Witajcie w ten piękny słoneczny poranek :-D:-D:-D wreszcie sie doczekałam

Emalia cieszę się ze wszystko ok a skarbuś śliczny taki do schrupania :-) my będziemy w Kołobrzegu

Zyraffka jak mężu???? dajesz sobie jakoś rade???

KPI Ty chyba masz tam chody bo pogoda piękna jest, albo wysokość z jakiej się sklada prośby ma znaczenie ;-)

Emalia jaki przystojniak w brzuszku rośnie :-), super wyglądasz :-).

Zyraffka jak z mężem? Trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.

reklama
emalia- śliczny synuś!

dzięki Dziewczyny
mąż jeśli jutro RTG będzie ok - wróci do domu.
Radzę sobie bez męża, w takich sytuacjach można się dobrze zorganizować. Zmęczona ale jest ok, dzieciaczki są bardzo grzeczne :-)

Do góry