Hej melduje, że żyje. Od razu przepraszam, że nie odpisze każdej z Was, ale ostatnio nie mam coś weny do niczego. Nie wiem czy to hormony czy przesilenie letnie. Maluch rośnie i kopie coraz mocniej. Ta ciąża jest całkiem inna od poprzedniej "trudniejsza" i doszłam do wniosku że chyba mam już za stary organizm na takie rewolucje.
reklama
Nazwijcie Go Magdalen , Magduś , Magdusiek Pięknie brzmi. Tatuś mega zadowolony, no ale teraz mamy nie lada problem z imieniem
.
A tak w ogóle to :
Dzieeeeeeń dobry bardzo!
Dawno mnie tu nie było...
milusia21
Fanka BB :)
to gdzie Ty była jak Cię nie było?Nazwijcie Go Magdalen , Magduś , Magdusiek Pięknie brzmi
A tak w ogóle to :
Dzieeeeeeń dobry bardzo!
Dawno mnie tu nie było...
Czy U Was też tak leje, HEFI< ZDEC< GOSIAGRO nie zalało Was???U mnie na szczęście nie stoi woda, ale Wrocław miejscami zalany;(
Legnicę minęło a w sumie to całkiem blisko.
kpi23
Fanka BB :)
Zyrrafka - po pierwsze jak mąż?, wszystko juz dobrze?, a po drugie - tak właśnie, mam i ja zamiar sie za " robotę" wziąć ;-)
Lena - szerokiej drogi nowym autkiem, i super odpoczynku w ogródku!
Emalia - super,że synuś dobrze sie rozwija, niech rośnie dalej zdrowo!
Eagle - nie wiem czy mam chodu,ale na pewno jak sie jest wyżej to lepiej tam na górze słyszą;-). To jakby którąś miała jakąś prośbę to za 2,tyg lecę;-)
Poza tym to u nas pada i zimno, chyba jak wszędzie. A to nie nastraja pozytywnie....
Mam pytanie do Was, czy jesteście zmęczone jakoś teraz? Zasypiam z Natalką ok 21.30 i budzę sie nieprzytomna o 6. I tak wstać mi sie nie chce...
Lena - szerokiej drogi nowym autkiem, i super odpoczynku w ogródku!
Emalia - super,że synuś dobrze sie rozwija, niech rośnie dalej zdrowo!
Eagle - nie wiem czy mam chodu,ale na pewno jak sie jest wyżej to lepiej tam na górze słyszą;-). To jakby którąś miała jakąś prośbę to za 2,tyg lecę;-)
Poza tym to u nas pada i zimno, chyba jak wszędzie. A to nie nastraja pozytywnie....
Mam pytanie do Was, czy jesteście zmęczone jakoś teraz? Zasypiam z Natalką ok 21.30 i budzę sie nieprzytomna o 6. I tak wstać mi sie nie chce...
zyrraffka
Szczęśliwa mama
kpi- ja jestem tak nieprzytomna jakbym na początku ciąży była ... nie mogę normalnie funkcjonować
reklama
hej dziewczyny mam pytanie odnośnie skurczy Braxtona-Hicksa. Miałyście je?? były do końca ciąży?? często?? Mnie chyba właśnie one "dopadły" w tej ciąży w dodatku ta bolesna wersja. Coś jak skurcz łydki tyle że w brzuchu :-( Kolejna różnica, z Kamilem nic takiego nie miałam ach.