reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej melduje, że żyje. Od razu przepraszam, że nie odpisze każdej z Was, ale ostatnio nie mam coś weny do niczego. Nie wiem czy to hormony czy przesilenie letnie. Maluch rośnie i kopie coraz mocniej. Ta ciąża jest całkiem inna od poprzedniej "trudniejsza" i doszłam do wniosku że chyba mam już za stary organizm na takie rewolucje.

reklama
Nie chcemy wiedzieć :-) tym razem ma być niespodzianka. Trochę na złość dziadkom którzy już koniecznie chcą wiedzieć. Nam to bez różnicy oby zdrowe :-)

Czy U Was też tak leje, HEFI< ZDEC< GOSIAGRO nie zalało Was???U mnie na szczęście nie stoi woda, ale Wrocław miejscami zalany;(

Zyrrafka - po pierwsze jak mąż?, wszystko juz dobrze?, a po drugie - tak właśnie, mam i ja zamiar sie za " robotę" wziąć ;-)

Lena - szerokiej drogi nowym autkiem, i super odpoczynku w ogródku!

Emalia - super,że synuś dobrze sie rozwija, niech rośnie dalej zdrowo!

Eagle - nie wiem czy mam chodu,ale na pewno jak sie jest wyżej to lepiej tam na górze słyszą;-). To jakby którąś miała jakąś prośbę to za 2,tyg lecę;-)

Poza tym to u nas pada i zimno, chyba jak wszędzie. A to nie nastraja pozytywnie....

Mam pytanie do Was, czy jesteście zmęczone jakoś teraz? Zasypiam z Natalką ok 21.30 i budzę sie nieprzytomna o 6. I tak wstać mi sie nie chce...

reklama
hej dziewczyny mam pytanie odnośnie skurczy Braxtona-Hicksa. Miałyście je?? były do końca ciąży?? często?? Mnie chyba właśnie one "dopadły" w tej ciąży w dodatku ta bolesna wersja. Coś jak skurcz łydki tyle że w brzuchu :-( Kolejna różnica, z Kamilem nic takiego nie miałam ach.

Do góry