reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej
wpadłam się pochwalić:sorry::-)
Kupujemy działkę :-) (na razie jesteśmy na etapie sprawdzania czy wsio ok z nią)a
le jaką?:szok::-D OGROMNĄ!!!!!:-) 1h i 1600m będzie miała nasz kawałek:-) jest gigantyczna,ale mamy w planie na razie zainwestować w ziemię(bo to zawsze się opłaca), a za parę lat jak będziemy chcieli się budować to podzielimy ją na jakieś 5działek i sprzedamy :-) teren śliczny...10km do miasta...do lasu jakies 100m nie daleko płynie jakas rzeczka-ale dokładnie gdzie to nie wiem,w każdym bądź razie jest to rzut beretem od słynnej Doliny Rospudy(pewno jakies 2-3km)
(moi rodzice nam się dorzucą bo inaczej by nie było szans na taką inwestycję..)

reklama
Zyrrafka - po pierwsze jak mąż?, wszystko juz dobrze?, a po drugie - tak właśnie, mam i ja zamiar sie za " robotę" wziąć ;-)

Lena - szerokiej drogi nowym autkiem, i super odpoczynku w ogródku!

Emalia - super,że synuś dobrze sie rozwija, niech rośnie dalej zdrowo!

Eagle - nie wiem czy mam chodu,ale na pewno jak sie jest wyżej to lepiej tam na górze słyszą;-). To jakby którąś miała jakąś prośbę to za 2,tyg lecę;-)

Poza tym to u nas pada i zimno, chyba jak wszędzie. A to nie nastraja pozytywnie....

Mam pytanie do Was, czy jesteście zmęczone jakoś teraz? Zasypiam z Natalką ok 21.30 i budzę sie nieprzytomna o 6. I tak wstać mi sie nie chce...
Ja jestem mega zmeczona;(Kazano mi brac wit D, jak mams łużbę na 2 zmianach wracam flak, ledwo żyję;(Ale mam nadzieje ze wszystko minie, właśnie wróciłam z ogródka z koszykiem truskawek i zaczynam dzemy;)ehh jak ja uwielbiam przetwory domowe;)
Milusia super, ja tez mam swój kawałek ziemi:)

Lena - i jak tam przetwory z truskaweczek? U mnie jest juz kilka słoików dzemu :p. Teraz myślimy o zrobieniu nalewki... Robiła któraś z Was z truskawek?

Ależ fajne dziś ciepełko było ...

Lena - i jak tam przetwory z truskaweczek? U mnie jest juz kilka słoików dzemu :p. Teraz myślimy o zrobieniu nalewki... Robiła któraś z Was z truskawek?

Ależ fajne dziś ciepełko było ...

Robiłam, ale jeszcze nie miałam okazji spróbować i pewnie przez jakiś czas się to nie uda :-)
Jak ja nie lubię upałów, moja optymalna temperatura ro 23-25 stopni :-)

Chciałam Wam się pożalić. Na weekend zrobiłam tort urodzinowy dla Kamila, fakt że nie był rewelacyjny i trochę twardy bo za późno go z lodówki wyjęłam ale zjadliwy :-D zresztą robiłam go z Kamilem a same wiecie jak się pracuje kiedy dziecko "pomaga" :-D :-D Teściowa do mnie z tekstem że tort był niedobry, nic mi w nim nie wyszło i mogłam pozwolić by szwagierka zrobiła bo był by smaczniejszy. Do dziś czuje się jakbym w twarz dostała. Nie wiem jak Wam ale mi by przez głowę nie przeszło by komuś tak powiedzieć, jak mi coś nie smakuje to nie komplementuje lub szukam plusa w wyglądzie :-) Może przesadzam i za bardzo biorę to do siebie (hormony pewnie tego nie ułatwiają), ale mówić takie coś ciężarnej która starała się zrobić dla swojego dziecka dobry tort urodzinowy jeszcze w obecności młodego, który przecież już od dawna nie jest biernym słuchaczem to chyba przegięcie.
Przepraszam że się rozpisałam w takiej sprawie, ale siedzi to we mnie, wyobrażam sobie jak mogłam odszczekać itp. Pewnie jeszcze długo będę to przeżywać i się denerwować.

My też żyjemy.Tak mi się wydaje :-D Strasznie mi upały daję w du.... ale z drugiej strony jak na rasowego Raka przypadło to kocham lato!!!!!
Jutro nasz synek kończy 4 lata. Jak to zleciało.:) Chyba za szybko nam te dzieci rosną.

Anecznik- ja mam teraz takie hormony ,że będąc na Twoim miejscu to teściowa by sie pod stół schowała ze wstydu. Beszczelna baba bez serca. Nie miała prawa krytykować waszej wspólnej pracy , tym bardziej ,że jesteś w ciąży.

My odliczamy do wczasów.Już tylko 18 dni :) :)

Miłego dnia kochane :)

Lena no baa, ja tak samo uwielbiam lato ale takie upaly ponad 30 stopni są męczące :happy2:
Anecznik, kure nie dziwie sie ze tak sie poczulas, ja tez nie powiedzialabym tak do kogos :/ ehhh
emalia no, za szybko te dzieci rosna u nas juz odliczanie do 5 lat na suwaku :szok: masakra, ale to zlecialo.... a Ty jak sie czujesz? jak maluszek w brzuszku? :-)

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
My również żyjemy :)
Wczoraj robiliśmy urodziny Karolci, impreza udana :). A w sobotę byliśmy na podwójnych urodzinach mojego chrześniaka-8 i jego rok młodszego brata :)

Anecznik co za bezczelny babsztyl, jak można. Nie przejmuj się nią.

A ja mam dość takiej pogody - mam alergię i to mnie wykańcza. Leki na mnie nie działają.

Do góry