Słodziak :-):-):-)
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
milusia- gratuluję!!! Zosiu witaj!rośnij zdrowo!!
koriander
Fanka BB :)
milusia ogromnegratulacje, witaj ZOSIEŃKO!!!!!!!
Agi ciesze sie ze jest lepiej i bedzie lepiej!!!! Trzymalam kciuki, czytam was jak karmie ale nie mam jak odpisywac :-)
mamakubulki przesliczny synus, do schrupania, chetnie zamienie na moje kwękające i ulewające siedem nieszczęść
zyraffko chodzilo mi ze ciesze sie ze juz lepiej z dwójką sie ogarniasz! A dla sylwuni duzo zdrowka :*
Kasiek teraz twoja kolej ))))
ola a jak u was budowa domu, widac juz koniec??
Perfecta :*******************************
emalia czy ja dobrze widze kochana??????????????????????????????????:-)
Agi ciesze sie ze jest lepiej i bedzie lepiej!!!! Trzymalam kciuki, czytam was jak karmie ale nie mam jak odpisywac :-)
mamakubulki przesliczny synus, do schrupania, chetnie zamienie na moje kwękające i ulewające siedem nieszczęść
zyraffko chodzilo mi ze ciesze sie ze juz lepiej z dwójką sie ogarniasz! A dla sylwuni duzo zdrowka :*
Kasiek teraz twoja kolej ))))
ola a jak u was budowa domu, widac juz koniec??
Perfecta :*******************************
emalia czy ja dobrze widze kochana??????????????????????????????????:-)
izia_tcz
halo halo !
Po pierwsze życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!bo nie było okazji
Po drugie maluszkom zdrowia mamusiom więcej czasu dla siebie i cierpliwościtatusiom więcej czasu z dzieciaczkami
a świerzo upieczonym mamusiom radości i pociechy z bobasów
Po pierwsze życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!bo nie było okazji
Po drugie maluszkom zdrowia mamusiom więcej czasu dla siebie i cierpliwościtatusiom więcej czasu z dzieciaczkami
a świerzo upieczonym mamusiom radości i pociechy z bobasów
Koriander - eeee domek? no stoi,moglibyśmy już mieszkać ale w listopadzie zeszłego roku wyszła trochę przykra sprawa i siłą rzeczy przestało nam się spieszyć z wykańczaniem,przynajmniej dopóki się wszystko nie unormuje (konkretniej napisałam na zamkniętym,nie chcę tu...)ogólnie to pokój dzieci pomalowany,nasz też - trza rzucić podłogę jakąś tylko i już.A reszte pomalować i płytki już czekają. Kuchnia na razie czeka,zaplanowana,ze stolarzem dogadane ale nie robi się póki co,bo jakbym miała kuchnie to bym się zaryczała jakby kuchnia była a ja nie mogłabym się wprowadzić( aa no i łazienka potrzebuje jeszcze jakiegoś zlewu i lustra i tyle! a Ty jak tam ogarniasz"? dajesz sobie rade? nie bądź taka i pokarz nam Waszą świętą trójce!!!!!!!!!
Emalia -?????!!!! )
Izatcz - a dziękować dziękować i dla Was też naj
Emalia -?????!!!! )
Izatcz - a dziękować dziękować i dla Was też naj
emalia82
Jedyne co mogę w tej chwili powiedzieć to prośba o działające cuda BB kciuki i modlitwę
reklama
Kasiek1983
Emalia - &&&&& :*
Izia - gdzieś Ty była jak Cię nie było??? co u Was?
Julia - hop hop??? jak po wizycie??? odezwij się... mam nadzieje że wszystko w porządku :*
Izia - gdzieś Ty była jak Cię nie było??? co u Was?
Julia - hop hop??? jak po wizycie??? odezwij się... mam nadzieje że wszystko w porządku :*