reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nadika- trzymam mocno kciuki za wizytę. Nie stresuj się kochana, wszystko będzie dobrze :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do bigosu , to jako takiego przepisu nie używam, robie z kapusty kiszonej i świeżej w stosunku 50/50. Dodaje jakieś mięsko, dobrą kiełbasę podsuszaną i boczek( wszystko smarze osobno i po kolei dodaje do kapusty). Mój tata daję jeszcze trochę kurczaka i wołowiny.
Wiadomo do tego przecier, pieprz , sól, no i grzyby, suszone śliwki, i kilka ziaren jałowca, ziele angielski, liść laurowy . Ja czasami dodaje jeszcze przyprawę Prymat do Bigosu i też fajnie wzmacnia smak. To tak z głowy co pamiętam w tym momencie :)

milusia Zosia jest śliczna!!! aż się wzruszyłam patrząc na zdjęcie. Włoski ma takie same jak mój Danielek jak się urodził:)

emalia dzięki za przepis :)) kciuki pomogły bo Hematolog nie stwierdziła nic niepokojącego, węzły chłonne nie powiększone, powtórzyliśmy zaraz badania i wyszły zupełnie inne niż za pierwszym razem (nie wiem czy to wina laboratorium) tak więc Danielek zdrowy!!! a tak się bałam,ta nasza pediatra naprawdę bardzo przewrażliwiona ale lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić i upewnić się ze wszystko dobrze aniżeli miałaby bagatelizować.

Milusia - ale cudowna!!! gratuluję ślicznej córuni!!! napisz jak tam poród :tak:

Julia
- &&&& :*

A tu mój maluszek :-)

synuś.24.jpg

Załączniki

• synuś.24.jpg
    synuś.24.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 68
poród?cesarskie cięcie-bali się o moje szwy że puszczą(miałam ich 3teraz mam czwarty),a że od 4 zaczynało się rozkręcać to jednak się zdecydowali wieczorem już zrobić zeby mnie nie męczeć-cesarke przeżyłam strasznie...Bardzo się bałam choc dobrze że była tak "znienacka".Tak bardzo się bałam że cała się telepałam aż anestezjolog krzyczał że nie moge tak bo mam igłę w kręgosłupie..początek był straszny,ale reszta super!BArdzo szybko doszłam do siebie,czuje się super,z chodzeniem od razu nie miałam problemu(zupełnie inaczej niż po pierwszej).Opieka BARDZO dobra!!!:tak::-)No i tak o teraz Zosiek śpi z tatkiem sobie(obcięłam jej paznokcie bo tak długie miała że aż zagięte-tylko malowac na czerwono:-D)ogólnie jest przesłodka!<zakochana>...taka nasza wymarzona,wypragniona wyczekana...Chłopaki są u babci,byli,zobaczyli,prezent dostali,rozbierac chcieli i se poszli:confused::-( Ale jutro koniec wakacji,zabieram wesołą gromadkę już do siebie:-)

Kasiek jej urocze zdjęcie...:-)
Nadika super że wyniki ok:tak:
Emalia Kochana trzymam kciuki&&&

reklama
Ewa! Jeszcze raz ogromnie gratuluję, Zosia jest cudowna :tak:
Zaglądam to takim czasie na forum i aż ciężko uwierzyć :-D większość z Was ma już 2 dzidzie po naszych czerwcówkach, albo właśnie drugiej oczekuje :-) Wszystkim oczekującym życzę jak najlepszej i najzdrowszej ciąży i porodu :-)

Do góry