reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

Od wczoraj jakoś tak czas zleciał pomiędzy spaniem a innymi zajęciami, ze dopiero niedawno włączyłam kompa ... Oj, trudno nadrobić tyle stron ale ja już nie umiem nie wchodzić na forum jak tylko mam czas ...

Pisałyście, że jesteście często zmęczone i nic się nie chce ... ja mam dokładnie to samo ... siedzę w domu i myślałam, że wszystko sobie ponadrabiam, posprzątam, poukładam itd a tu ... NIC.

Co do prezentów gwiazdkowych - jak zwykle największy problem mam z moim J... Kompletna pustka w głowie a nie mam siły na chodzenie po sklepach ...
Do tego jeszcze rodzice i brat z przyszłą bratową ...

paulka82, emalia82, paulka 24211 - bardzo się cieszę, że takie pozytywne wieści przynosicie ;), dzidzie duże i zdrowe! super!

kasik1106 - tak jak Klementinka i Agi78 ja też mam ten sam dzień na suwaczku a termin tydzień wcześniej ...
w każdym razie zaglądaj do nas - fajnie, ze my mamy juz Ciebie w lipcóweczkach - w końcu to tylko termin a dzidziuś i tak zrobi co zechce ....:-)]

OlaPio - dobrze że się odezwałaś, oczywiście nie mogę sobie wyobrazić jak się czujesz ale gorąco życzę, żeby czas uleczył Twoje rany jak najszybciej i żeby nowy dzidziuś zagościł w brzuszku ... I zaglądaj do nas jak będziesz mogła .... Pozdrawiam i ściskam.

reklama
witam, widzę że pozytywna energia zagościła na naszym forum:-), oby tak dalej, a jest się z czego cieszyć, juz takie duże fasole:tak:. Ja mam termin dopiero na 17 grudnia bedzie wtedy 13 tydzien, juz nie moge się doczekać.
Jestem wyczerpana po całym tygodniu pracy,niby prace mam biurowa, ale pozycja siedząca tez może wykończyć. naszczescie weekend wolny, można odespać troche. dzis rano przymroziło u nas, zaczęło się skrobanie szyby w aucie, omordowałam się rano, musze sobie sprawic jakiś płyn do odmrażania szyb, albo jakiś koc dawać na noc.

Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.:)
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.

Gratuluję:-) bardzo się cieszę z tych wiadomości A dzidzia jaka duża :tak:

A mnie choróbsko dopadło:wściekła/y:nie dość że nie śpię już 3 noce bo synuś chory to jeszcze teraz ja:no::-( Katar i jakies ogólne osłabienie:no:
Zmykam do łóżeczka. Może wykeżę...

Spokojnej nocki:tak:

A mnie choróbsko dopadło:wściekła/y:nie dość że nie śpię już 3 noce bo synuś chory to jeszcze teraz ja:no::-( Katar i jakies ogólne osłabienie:no:
Zmykam do łóżeczka. Może wykeżę...

Spokojnej nocki:tak:

Wiem co czujesz, mnie w dodatku gardło boli i oczy pieką. Od paru dni śpię po 4 godziny w ciągu dnia a i tak nie mam problemu by zasnąć wieczorem. Nie chce brać żadnych lekarstw żeby maluchowi nie zaszkodzić jedynie w krytycznych sytuacjach paracetamol łykam, a tak to mleko, miód i czosnek :-D :-D

stworzyłam swój nowy wizerunek, bo to drzewo obrosnięte liscmi zaczęło mnie przygnębiać:-D, dobranoc dziewczyny, i nie dajcie się choróbskom

reklama
Do góry