Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Zastanawiam się co u Emalia82.
Jest dostępna na forum, ale nie pisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszeczko pracę napiszesz, ja dałam też radę. Kochana mnie też coś kłuje w podbrzuszu jakby mi ktoś z lewej strony szpile wbijał, albo za jakiś nerw cienki pociągał. Też krwi nie mam, stresuje się bo kończę duphaston aktualnie już tylko po 1 tabletce. Brałam 1,5 tyg. temu po 3, mam cykora i co idę do toalety to sprawdzam po każdym siusiu czy na wkładce i papierze krwi nie mam. Siusiu chodzę jak opentana co 0,5 lub 1 h. Wiecznie mi się chce. BĄDZMY DOBREJ MYŚLI musi być dobrze ;-);-)
Zastanawiam się co u Emalia82.
J również się zastanawiam co z EMALIĄ może jest aktywna bo kompa nie wyłączyłą:-(
Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.
Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.