emalia82
Fanka BB :)
ostatnio jedna z koleżanek podała nam tą stronkę FaceYourManga.com | Shake Yourself!, fajna zabawa, powodzenia;-)
Dzięki kochana. Jutro sie pobawię. Dobranoc.
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ostatnio jedna z koleżanek podała nam tą stronkę FaceYourManga.com | Shake Yourself!, fajna zabawa, powodzenia;-)
Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.
Pisałyście, że jesteście często zmęczone i nic się nie chce ... ja mam dokładnie to samo ... siedzę w domu i myślałam, że wszystko sobie ponadrabiam, posprzątam, poukładam itd a tu ... NIC.
Co do prezentów gwiazdkowych - jak zwykle największy problem mam z moim J... Kompletna pustka w głowie a nie mam siły na chodzenie po sklepach ...
Do tego jeszcze rodzice i brat z przyszłą bratową ...
Czego ja nie planowalam jak szlam na zwolnienie Ze posprzatam w roznych dziwnych miejscach, ze posegreguje zabawki i ubrania Hani, ze ksiazki zalegle poczytam.. i co? siedze na forum, hehe
Zdrowia kochana!A mnie choróbsko dopadłonie dość że nie śpię już 3 noce bo synuś chory to jeszcze teraz ja:-( Katar i jakies ogólne osłabienie
Zmykam do łóżeczka. Może wykeżę...
Agi- nie denerwuj sie. W naszych czasach konflikt nie jest niczym strasznym. Jest dokladnie tak jak Ci w liscie napisacli. Dwa zastrzyki i po sprawie. Bedzie dobrze!Ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę....
Niedawno wróciłam do domu z pracy...i czekał na mnie list z wynikami mojej grupy krwi i co się okazało....mam ABRh- czyli mamy konflikt syrologiczny....ale się zdenerwowałam dziewczyny...Staram się teraz wyczytać coś wiecej na tem temat....W liście napisali mi o jakiś szczepionkach w 28 tygodniu ciązy i że koniecznie będzie podanie w ciagu 72 godzin po porodzie jakies szczepionki z przeciwciałami ...nie wiem już nic...Tak czułam że to nas spotka... Któraś ma konflikt ze swoim eMkiem???
Dzisiaj niestety czeka mnie uczelnia do 20:-( I jak sobie pomyślę to już mi się strasznie nie chce:-(
Dzisiaj miałam znowu głupi sen. Komuś kiedyś się śniło, że ze swoim ginekologiem się kochał i jakoś utkwiło mi to w pamięci i śniło mi się że on chciał a ja musiałam go na siłę przeganiać
Ja w soboty takich miejsc nie odwiedzam Ilosc ludzi szczegolnie przed swietami mnie przerazaWitam z rana!
dziś chyba ja się wybiore do jakiegoś centrum handlowego po jakieś prezenciki i jeszcze buty na ślub musze zakupić a póżniej jeszcze na 15 do pracy ciężki dzień:-(