reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
pewnie juz wszystkie spicie,ale musialam wejsc na forum i podzielic sie z Wami ta cudowna informacja,moje malenstwo dzis wlasciwie juz w nocy pierwszy raz kopalo:)w 1 ciazy czulam w 18tc,w 2 w 16tc a teraz juz!!!:-)

Ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę....
Niedawno wróciłam do domu z pracy...i czekał na mnie list z wynikami mojej grupy krwi i co się okazało....mam ABRh- czyli mamy konflikt syrologiczny....ale się zdenerwowałam dziewczyny...Staram się teraz wyczytać coś wiecej na tem temat....W liście napisali mi o jakiś szczepionkach w 28 tygodniu ciązy i że koniecznie będzie podanie w ciagu 72 godzin po porodzie jakies szczepionki z przeciwciałami ...nie wiem już nic...Tak czułam że to nas spotka...:no: Któraś ma konflikt ze swoim eMkiem???

Witam nocną porą...
Jak miło czytać o udanych wizytach i fikających maluszkach- dziewczyny- gratuluję!
Agi78- z tego co pamiętam jest tu spora grupa dziewczyn "konfliktowych" ze swoimi partnerami, więc jutro Ci pewnie dokładnie napiszą, ale zdaje się, że nie masz się o co martwić...
Oczywiście zamiast spać to głupia bawiłam się tą fajną stronką, którą podałyście , no i pożegnałam się właśnie z moim orłem :tak:

Cześć dziewczyny,

Wczoraj mało pisałam, bo strasznie się zagrałam w grę:-)
Dzisiaj przeglądam te sweterki na allegro i chyba też się skuszę bo ten na krótki rękaw jest śliczny.
Będziemy chodzić w podobnych sweterkach wszystkie:-D
Dzisiaj niestety czeka mnie uczelnia do 20:-( I jak sobie pomyślę to już mi się strasznie nie chce:-(

Dzisiaj miałam znowu głupi sen. Komuś kiedyś się śniło, że ze swoim ginekologiem się kochał i jakoś utkwiło mi to w pamięci i śniło mi się że on chciał a ja musiałam go na siłę przeganiać:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana!
dziś chyba ja się wybiore do jakiegoś centrum handlowego po jakieś prezenciki i jeszcze buty na ślub musze zakupić a póżniej jeszcze na 15 do pracy ciężki dzień:-(

reklama
Jestem kochane moje. Mega szczęśliwa!!! Dzidzia zdrowa!!! Mam 8,5cm szczęścia pod sercem ( od główki do dupki, a plus syrki to koło 11cm !!!). Przeziernośc w porządku. Termin mi wychodzi na 03.06 ( z miesiączki na 07,06 ). Pan Doktor nazwał bombelka "huliganem", bo nie mógł go zmierzyć Córcia wniebowzięta , bo gin przepytał ją z całej anatomii brata/siostry ( musiała mówić częsci ciała które pokazywał). Wkleiłam fotkę. Lekarz nie chciał mi powiedzieć na 100% ale jest nadzieja ,że to synciu.:)
Postaram sie jeszcze dołączyć fotke brzusia.

Cudownie!!! Gratuluje z calego serca! Zaraz lece fotki ogladac :tak:

Pisałyście, że jesteście często zmęczone i nic się nie chce ... ja mam dokładnie to samo ... siedzę w domu i myślałam, że wszystko sobie ponadrabiam, posprzątam, poukładam itd a tu ... NIC.

Co do prezentów gwiazdkowych - jak zwykle największy problem mam z moim J... Kompletna pustka w głowie a nie mam siły na chodzenie po sklepach ...
Do tego jeszcze rodzice i brat z przyszłą bratową ...

Czego ja nie planowalam jak szlam na zwolnienie :cool: Ze posprzatam w roznych dziwnych miejscach, ze posegreguje zabawki i ubrania Hani, ze ksiazki zalegle poczytam.. i co? siedze na forum, hehe

A mnie choróbsko dopadło:wściekła/y:nie dość że nie śpię już 3 noce bo synuś chory to jeszcze teraz ja:no::-( Katar i jakies ogólne osłabienie:no:
Zmykam do łóżeczka. Może wykeżę...
Zdrowia kochana!

Ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę....
Niedawno wróciłam do domu z pracy...i czekał na mnie list z wynikami mojej grupy krwi i co się okazało....mam ABRh- czyli mamy konflikt syrologiczny....ale się zdenerwowałam dziewczyny...Staram się teraz wyczytać coś wiecej na tem temat....W liście napisali mi o jakiś szczepionkach w 28 tygodniu ciązy i że koniecznie będzie podanie w ciagu 72 godzin po porodzie jakies szczepionki z przeciwciałami ...nie wiem już nic...Tak czułam że to nas spotka...:no: Któraś ma konflikt ze swoim eMkiem???
Agi- nie denerwuj sie. W naszych czasach konflikt nie jest niczym strasznym. Jest dokladnie tak jak Ci w liscie napisacli. Dwa zastrzyki i po sprawie. Bedzie dobrze!

Dzisiaj niestety czeka mnie uczelnia do 20:-( I jak sobie pomyślę to już mi się strasznie nie chce:-(

Dzisiaj miałam znowu głupi sen. Komuś kiedyś się śniło, że ze swoim ginekologiem się kochał i jakoś utkwiło mi to w pamięci i śniło mi się że on chciał a ja musiałam go na siłę przeganiać:-D:-D:-D

W zyciu bym nie wysiedziala tyle godzin teraz w szkole :no: Wspolczuje... A co do snow to ja ciagle mam jakies dziwne, hehe ale Twoj mnie powalil. :-D

Witam z rana!
dziś chyba ja się wybiore do jakiegoś centrum handlowego po jakieś prezenciki i jeszcze buty na ślub musze zakupić a póżniej jeszcze na 15 do pracy ciężki dzień:-(
Ja w soboty takich miejsc nie odwiedzam :no: Ilosc ludzi szczegolnie przed swietami mnie przeraza:szok:

Do góry