Gosia***
Fanka BB :)
Dzień dobry. Dziękuję za troskę
Nadal choruję niestety
Gratuluję
Cudowne uczucie. Moje też już kopie i to coraz bardziej wyczuwalnie
Nie przejmuj się kochana;-) My mamy konflikt z mężem (na szczęście tylko krwi
). W pierwszej ciąży nie miało to znaczenia, tylko badali przeciwciała
tym bardziej że dzidzia miała moją grupę krwi, więc luzik
W drugiej ciąży też spoko, bo jak pisałam pierwsze dziecko miało moją grupę więc nie było zagrożenia
. Druga dzidzia urodziła się z grupę krwi "dodatnią", więc po porodzie dostałam "prezent od dyrekcji szpitala"- zastrzyk w pupę
. Teraz napewno będą mi przeciwciała badać i zobaczymy co wyjdzie, ale wierzę że nic złego :-) Ale u Ciebie to chyba pierwsza ciąża, więc raczej nie ma czym się przejmować
przeciwciał nie powinno być. Jeśli niedokładnie wytłumaczyłam to pytaj

pewnie juz wszystkie spicie,ale musialam wejsc na forum i podzielic sie z Wami ta cudowna informacja,moje malenstwo dzis wlasciwie juz w nocy pierwszy raz kopalow 1 ciazy czulam w 18tc,w 2 w 16tc a teraz juz!!!:-)
Gratuluję

Ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę....
Niedawno wróciłam do domu z pracy...i czekał na mnie list z wynikami mojej grupy krwi i co się okazało....mam ABRh- czyli mamy konflikt syrologiczny....ale się zdenerwowałam dziewczyny...Staram się teraz wyczytać coś wiecej na tem temat....W liście napisali mi o jakiś szczepionkach w 28 tygodniu ciązy i że koniecznie będzie podanie w ciagu 72 godzin po porodzie jakies szczepionki z przeciwciałami ...nie wiem już nic...Tak czułam że to nas spotka...Któraś ma konflikt ze swoim eMkiem???
Nie przejmuj się kochana;-) My mamy konflikt z mężem (na szczęście tylko krwi