reklama
krakowianka79
nowalijka
Milczenie jest złotem![]()
A no tak
kurka Emalia nic nie pisze :-(
Gosia***
Fanka BB :)
Kasiulka musze przyznac ze wspaniale pelnisz funkcje moderatorki![]()
No wlaśnie

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
No wlaśniejak ogłoszą konkurs na najlepszego moderatora to wygraną masz murowaną
już my się o to postaramy hihi:-)
oki

koriander
oj kasiulka zlapala rumienca 

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
oj kasiulka zlapala rumienca![]()
bo mnie normalnie zawstydziły

koriander
my wyrazamy nasze uznanie i zadowolenie kochana 

krakowianka79
nowalijka
Ale ciszaaaaaaaaaaa 

Ja właśnie doczytałam dzisiejsze posty.
Dzisiaj miałam nerwowy dzień, normalnie myślałam że kogoś rozniose
Przywieźli nam meble - musiałam się urwać z pracy na chwilę. Ale koleś zadzwonił po godzinie że pomylili jedną komodę i dali mi większą

więc musiałam jechać znowu do domu żeby mogli zamienić tą komodę na właściwą. Trochę mi się śpieszyło a tym się na żarty zbierało, mało co nie oberwali
. Prawie nic w robocie przez nich nie zrobiłam bo pół dnia na telefonie siedziałam żeby się z nimi konkretnie umówić. Dobrze że pracuje z kolegą który bez problemu pożyczył mi auto to nie musiałam tracić czasu na czekanie na komunikację miejską bo bym cały dzień na jeżdżeniu spędziła.
Jeszcze żeby było tego mało to jak zamieniali te meble to mi całą resztę (4 wielkie kartony) położyli na środek pokoju jeden na drugim więc muszę uważać żeby nie spadły a przesunąć ich nie przesunę bo są ciężkie. Muszę na męża czekać do 20tej. Jutro będzie skręcał.
Dzisiaj jeszcze jedziemy do ciotki na imieniny na chwilkę, a ja padam dosłownie na pysk po dzisiejszej nerwówce.
ufff... się rozpisałam, ale musiałam się wyładować.
Zaraz idę na chwilę odetchnąć na spacer z psem, może mi przejdzie senność trochę.:-)
Dzisiaj miałam nerwowy dzień, normalnie myślałam że kogoś rozniose

Przywieźli nam meble - musiałam się urwać z pracy na chwilę. Ale koleś zadzwonił po godzinie że pomylili jedną komodę i dali mi większą

Dzisiaj jeszcze jedziemy do ciotki na imieniny na chwilkę, a ja padam dosłownie na pysk po dzisiejszej nerwówce.
ufff... się rozpisałam, ale musiałam się wyładować.
Zaraz idę na chwilę odetchnąć na spacer z psem, może mi przejdzie senność trochę.:-)
reklama
annajak
Super, chyba też sobie kupię !!! Albo gwiazdora poproszę ;-)