reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Zapomniałam Wam napisać że jednak nie mogę ćwiczyć, biegać ani jeździć rowerem :( mam mocne tyłozgięcie macicy, i takie sporty wspomagają by się nie wyprostowałam. Mam brać leki 2x1, i leżeć i spać na brzuchu :( teraz to już wiem dlaczego mój poprzedni poród był taki bolesny, właśnie dzięki tej mojej nienormalnej macicy... ehhh... teraz będzie tak samo, ale dam radę ;) przynajmniej już wiem co mnie czeka i się nie zawiodę :sorry:

Kasiek każda ciąża może być zupełnie inna!Z bliźniakami miałam masakrę!!!straszne mdłości,ble,jadłam suchy chleb,później okropne zgagi,non stop(pewnie pamiętacie)szpital,a teraz?CZuje się świetnie(no moze już robi się coraz ciężej i skurcze sie zaczynają-ale to normalne)ale jadłam wszystko-apetyt za 2:-D wyglądam naprawdę(nie żeby się chwaliła:-D) bardzo ładnie i każdy mówi że ciąża mi służy,dlatego każdy obstawiał chłopca-obaliłam regułę:-D ale życzę Ci szybkiego powrotu do "normalności"

Jej ja tak przychorowałam że szok....Z nosa jak z kranu,leków żadnych nie moge brać to się kuruje syropkami swoimi...:zawstydzona/y: Biedna Zosia musi chorować z mamą:-(

cześć Dziewczyny!

Mała śpi, zaraz pewnie się obudzi bo już prawie 2 godzinki. Szkoda, że mój mąż nie może chodzić na zwolnienia na dzieci, tak jakoś mi brakuje pracy :-( a moje dziecko roznosi mi mieszkanie, co za szogun :-D brak słów, zadne nie, żadna kara na nią nie działa.

kasiek współczuję mdłości, ja w pierwszej i drugiej ciąży przez to przechodziłam. Obie ciąże były podobne. Jeszcze trochę i będziesz się lepiej czuła.

milusia- gratuluję, od początku wiedziałam, że będzie Zosia:-) zdrówka życzę

koriander- dużó zdrówka dla Was, współczuję, pamiętam moje choróbska ciążowe :-( najgorsze, ze niczym nie można się podleczyć poza domowymi sposobami

Dziewczyny co czytacie Waszym trzylatkom? U nas ostatnio na topie są Przedszkolaki z ulicy Morelowej, ale szukam innych madrych i wesolych książek.

W sumie młody sam sobie wybiera książki w bibliotece :-) ostatnio czytał o przygodach słonia Elmera :-) i serie Kubusie Puchatka jak bawić się bezpiecznie itp. Nie pamiętam dokładnie tytułów ale jak chcesz to wieczorem w domu sprawdze.

Mamy przedszkolaków na ile zostawiacie swoje pociechy w przedszkolu??

Mój jest od 8 do 15-16, od śniadania do obiadu włącznie :-)

Dajecie tran swoim maluchą??

reklama
anecznik moje ciąże też identyczne- najpierw mega rzyganie potem idealnie, czasami zgaga :-D Ja daje od niedawna tran Lili

zyraffka a co u was za choróbsko? Oby szybko przeszło!

Kasiek to dobrze ze masz diagnoze! Moze cie zakwalifikują do cc?

yoshe ja tez polecam biblioteke, Lila ma masę ksiązek i uwielbia czytać, bardzo lubi nowe ksiazeczki, teraz przerabiamy Poczytaj mi mamo i Historyjki dla 3-latka

Do góry