reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem. Ciąża potwierdzona :) 6w1d, czyli dwa dni mniej niż według miesiączki. Termin na 14 Maja :) piękna data! Urodziny mojej siostry i zmarłej przyjaciółki. A... i słyszałam serduszko!!! Tak pięknie i mocno bije!!! :tak: Będziemy mieli drugie dziecko!!!!!!!!!! YUPI :)

reklama
milusia juppi!!! Jezusiczku, już sobie wyobrażam jaka ona będzie śliczna- po Tobie! :tak:
Kasiek- jeszcze raz gratulacje! Cieszę się razem z Tobą :tak:
Perecta- cudownie się rozwijasz! I jestem pewna, ze z Twoją energią, pasją i radością życia pomożesz wielu babeczkom !:tak:
Anecznik- a ja polecam duplo, Gosia ma takie i takie i woli duplo, Piotrek też często od niej pożycza, chociaż ma swoje "dorosłe". A jeśli chodzi o domek dla lalek to możesz połączyć go własnie z klockami- my tak zrobilismy -http://allegro.pl/lego-duplo-5639-duzy-dom-rodzinny-i3542036260.html. , teraz są takie LEGO Duplo Domek do zabawy (3563015977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Polecam, podobnymi bawiła się też grupa Piotrka w zerówce, czyli zabawka na długo :tak:

Tak sobie myślę, że z ekipy która kiedyś ( ło matko kiedy to było) spotkała się w Bydgoszczy tylko Lencja jest nadal pojednyńczą mamusią, a tak wszystkie podwójne, ale fajnie :-) (no właśnie, co u Lencji?) Kiedyś trzeba będzie powtórzyć spotkanie, ale będzie głośno :szok::-D

Ostatnia edycja:
Kasiek gratuluje :-D szkoda że przez internet nie można "zarażać" :-)
Milusia - super że spełni się wasze marzenie o dziewczynce :-)

Doszliśmy do wniosku że odpuscimy młodemu zabawki Lego lub Duplo, nie na naszą kieszeń. Te zestawy bardzo małe a używane cenowo dużo tańsze nie są. trudno.
Ja wczoraj straciłam 200 zł, w sumie z własnej głupoty :-( Za głupotę trzeba płacić.

To już trzeci tydzień naszych maluchów w przedszkolu, ale zleciało :-)
Jak tam wasze szkraby, mi się wydaje że mojego tam trochę rozpieścili :-)

Ostatnia edycja:
Kasiek gratuluje, wspaniały moment po raz pierwszy usłyszec serduszko!!! Niech teraz zdrowo rośnie i trzymam kciuki za wymarzoną płeć :-):tak::tak:
Milusia hurrraaaaaa gratulacje!!:-D:-D Córcia to świetna sprawa :tak::tak::-)

gosia to zdrówka! U nas tez wczoraj katarek a w nocy gorączka, ale wszystkie dzieci z gilem łażą więc jak tu sie nie zarażać. Ja też jestem w szoku, juz 31 tydz leci, dziś idę na zastrzyk przeciwkonflikotwy (nie wiem jak to się nazywa), musimy w weekend ogarnąc pokój dla małej bo się nie wyrobię niedługo :szok:

Ostatnia edycja:
Kasiek- SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana nie napisałam wczoraj choć kciuki trzymałam!!!! :) Jeszcze raz wieelkie gratki! Stawiam na DZIEWUCHĘ!!! A Maj to cudowny miesiąc na poród:) Mówię Ci!
Ewcia- !!!!!!! BĘDZIE ZOSIA!!! Ja mówiłam od poczatku że to Zosia:p
Anecznik- Ależ Ty nie zdecydowana... To chcesz czy nie?:p:p:p
Kasiula- Jak Ty się czujesz Kobieto?
Kolenderko - SENKJU:*:*
Eagle- Ja Ci dam super organizacje przy 3:p:p:p NOŁ ŁEJ:) Zdecydowanie wystarczy:):*:*:* Ty nasza Matko Polko!:) A jak Szanowny Małżonek się miewa? Mam nadzieję że super:)
Nadika- I jak tam Natanek?
Milka - I jak tam Eryczek i rozstania przedszkolne? Mam nadzieję że odeszły w siną dal?
Żyrafcciu- Jak sytuacja? Ja szczerze powiem PODZIWIAM!!!! I chyba bym na dywanik wszystkie Panie wzięła:p:p:p Przed żłobkiem i kazała powiedzieć jak jest ! Kochana mam nadzieję że wsio ok i dzieci zdrowe!
Mamo Kubulka i Antosia! - Where are U????
Julia- Ależ MACIE PIĘKNE ZDJĘCIA ŚLUBNE> CUDNIE WYGLĄDAŁAŚ!!!!!Co do Dzidzi to zdecydowanie więcej plusów!!! POLECAM:p:p
Kajdusiu- Kochana duuuużżży buziak :* A jak tam Twoja Pareczka? Jak Piotruś? A Gosiak?
Dziewczyny DZIĘKUJĘ za bardzo miłe słowa skierowane pod moim adresem!!!! To na prawde wiele dla mnie znaczy i dodatkowo MOTYWUJE do działania.
Troszkę czuję się jak intruz tutaj wstawiając co jakiś czas linki do moich stron , ale mam w sobie wielki entuzjazm ktorym chcę się z Wami podzielić. Mam nadzieję że nie macie mi za złe tej mojej małej prywaty??????????? Jak Wam to zacznie , lub już , przeszkadzać to mi o tym powedzcie! A tak wogóle tak jak macie chęć pojawić się na szkoleniu u mnie to każda mamusia czerwcowa ma na nie wolny wstęp , będzie mi miło Was gościć!!!!!! Wystarczy się tylko zapowiedzieć:):tak:

:-D Rozum krzyczy nieeee w żadnym wypadku ale serce i mężulek mówią tak jak najszybciej :-)

Rozum sie nie zna:) Do dzieła Kochana. Robota przyjemna:p:p Na banik sobie poradzisz :) a mówie Ci z dwójka jest inaczej , lepiej weselej bardziej rodzinnie i wogóle super.:) Ja polecam z pełną odpowiedzialności! A Miałam pytać i zawsze zapominam... Jak tam ten Twój sklep? Dostaliście dotacje? Ruszyło to?

reklama
Kasiek - gratulacje!
za chwile pozostanę jedyną mamą jedynaka;/

serce mi podpowiada,ze chcialabym dla niego rodzenstwo,ale rozum to druga sprawa.
sama miloscia dziecku nikt nie zapewni bytu , i to mnie blokuje.

Do góry