Kasiek- SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana nie napisałam wczoraj choć kciuki trzymałam!!!!
Jeszcze raz wieelkie gratki! Stawiam na DZIEWUCHĘ!!! A Maj to cudowny miesiąc na poród
Mówię Ci!
Ewcia- !!!!!!! BĘDZIE ZOSIA!!! Ja mówiłam od poczatku że to Zosia
Anecznik- Ależ Ty nie zdecydowana... To chcesz czy nie?
Kasiula- Jak Ty się czujesz Kobieto?
Kolenderko - SENKJU:*:*
Eagle- Ja Ci dam super organizacje przy 3
NOŁ ŁEJ
Zdecydowanie wystarczy
:*:*:* Ty nasza Matko Polko!
A jak Szanowny Małżonek się miewa? Mam nadzieję że super
Nadika- I jak tam Natanek?
Milka - I jak tam Eryczek i rozstania przedszkolne? Mam nadzieję że odeszły w siną dal?
Żyrafcciu- Jak sytuacja? Ja szczerze powiem PODZIWIAM!!!! I chyba bym na dywanik wszystkie Panie wzięła
Przed żłobkiem i kazała powiedzieć jak jest ! Kochana mam nadzieję że wsio ok i dzieci zdrowe!
Mamo Kubulka i Antosia! - Where are U????
Julia- Ależ MACIE PIĘKNE ZDJĘCIA ŚLUBNE> CUDNIE WYGLĄDAŁAŚ!!!!!Co do Dzidzi to zdecydowanie więcej plusów!!! POLECAM
Kajdusiu- Kochana duuuużżży buziak :* A jak tam Twoja Pareczka? Jak Piotruś? A Gosiak?
Dziewczyny DZIĘKUJĘ za bardzo miłe słowa skierowane pod moim adresem!!!! To na prawde wiele dla mnie znaczy i dodatkowo MOTYWUJE do działania.
Troszkę czuję się jak intruz tutaj wstawiając co jakiś czas linki do moich stron , ale mam w sobie wielki entuzjazm ktorym chcę się z Wami podzielić. Mam nadzieję że nie macie mi za złe tej mojej małej prywaty??????????? Jak Wam to zacznie , lub już , przeszkadzać to mi o tym powedzcie!
A tak wogóle tak jak macie chęć pojawić się na szkoleniu u mnie to każda mamusia czerwcowa ma na nie wolny wstęp , będzie mi miło Was gościć!!!!!! Wystarczy się tylko zapowiedzieć