reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
u mnie dzieci tez nie jedza grzybów, pieczarki jedza, zadko ale zjedza.
Ale takie inne grzyby to nie wogole :p zreszta ja sama tez nie jadam wiec problemu nie ma :tak:

Zyraffka kazdy ma gorsze dni, ja tez czasem wymiekam rzy mojej trojce... nic na to nie poradzimy... :*

hej dziewczyny
lenaDTR - Pola jest do 14.30, a jeżeli chodzi o grzyby to nie jadamy-pieczarki sporadycznie ale Pola nie bo nie lubi
anecznik- tran małej daje codziennie, ja też łykam ale tylko jesienna porą
zyraffka- dokładnie wiem co czujesz też zdarza mi się nakrzyczeć na Polcię, a wtedy mam wyrzuty sumienia

dziewczyny mojej Poli wyszedł zajad (zapalenie kącika ust) czy wasze pociechy też kiedys tak miały?
To już nie pierwszy raz i byłam z tym u lekarza kiedyś ale stwierdził, że taka uroda i że jak będzie osłabiona tzn np. przeziębiona to będzie wyskakiwał
Mi zawsze wmawiano,że to brak witamin- co sądzicie?
to jest uciążliwe i bolesne- nie mam pojęcia czym to smarowac
może macie jakieś doświadczenia???

dabin - mi też mówili że zajady pojawiają się gdy organizm jest osłabiony, niestety nie wiem czym to smarowa

Ja dziś wstałam i mdłości jak ręką odjąć :-) czyli jednak podrażniony żołądek. Wczoraj cały dzień na jogurtach byłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć:)
Milusia super informacja! Gratulacje;) Wiedziałam że będzie Zosia:D
Kasiek dla Ciebie również gratulacje, jakoś wcześniej nie miałam okazji!
Oksana79 spokojnie, jeszcze my z Leną pozostaniemy;) A jak się Lena zdecyduje to będzie cud, więc ja się wtedy zastanowię:p
Yoshe u nas wszystkie części Franklina:D
Lena moja jest w przedszkolu od 7:30 do 15:30.
Anecznik daję tran! I odpukać Natala jeszcze chora nie była, pomimo tego że mnie strasznie wzięło.

Pani w czwartek w przedszkolu mi powiedziała, że one jak jest Natalka czują się niepotrzebne, bo ona powie dzieciom co mogą robić a co nie;) I generalnie mają z niej ubaw, mówi do mnie że my też musimy mieć zabawnie wieczorem.... a ja: Nieeeeeeeeeeee...
Dziewczyny czy któraś z was też tak ma, że dziecko w przedszkolu to anioł (na własne oczy widziałam jak zabawki po sobie sprząta:szok::szok:) a w domu to jakby demon w nią wstępował??? Czasem obawiam się sąsiadów czy policji na nas nie naślą:zawstydzona/y:

Do góry