Taadam! Jestem! Czy ktos mnie jeszcze pamięta???
Agusiu- Kochana!!!! Pamietaj że macie śliczną córeczkę już!!!!!!! Pola jest tak śliczna i mądrą dziewczynką , że ja na fb nie mogę się na nią napatrzeć zawsze!!!!! Ma takie mądre oczki i jest tak śliczna jak lalunia!!! Kochana ja kompetnie nie wiem co to za " choroba" , dlatego zapytam Czy nie można poziomu tych płytek jakoś podnieść? Nie ma na to leków , terapi itp? Kochana ja jestem PEWNA że wszystko się poukłada!!!!! I trzymam za wszystko co postanowicie mocno kciuki
:*:*:*:*:*:*
Eagle- Cudna TRÓJCA!!!!!
Gosia- Kochana Majeczka to Twoja Miniaturka !!! A Michaś jaki już duży!!! Jak tam jego alergia Kochana?
Koliander- Jeszcze raz wielkie gratulacje i całuje w brzuszek małą Kolenderkę!!!!
Emilko- :*:*:* Kochana pamietaj że na pewno się uda! Miałaś juz przestac liczyć te cykle
Kasiek- Ja trzymam kciuki! Jak nie wiem co je trzymam!
Anecznik- Za Ciebie też!
Kasiulka- Kochana jak Ty się czujesz??? Mam nadzieję że lepiej i lepiej i lepiej
:*
Ola- Ja bym ze strzelbą już poszła by nastraszyć "dupka" że mi dzieciaki faszrował tym g.... Ja to wiesz... mam osobliwe podejście do antybiotyków i innych leków - wolę terapię naturalne... Mój Jasiek na ziołach nie łapie nic. Jakbyś mnie zapytała kiedy ostatnio miał katar to bym nie umiała Ci odpowiedzieć
W styczniu tylko te problemy z brzuszkiem miał - to pamietam... Ale też leki od lekarza nie pomogły...
Żyrafciu - Ja tak jak ty
raz daję raz nie daję
Kochana i co ? Dowiedziałaś się co z tymi płytkami???
A u mnie doba za krótka... Zosia jest przefantastyczna! Czasem daje popalić ale to raz na tydzień ma zazwyczaj taki jeden dzień i śpi po 15 minut i dokazuje by ją nosić. Od 2 tygodni zaczęła nam spać prawie całą noc . TZN je o 21-22 i budzi się na kolejne jedzenie 4-5
Potem idzie spać do 8-9 więc się z Jasiem wysypiamy
Śmieje się na okrągło
A jak nam zaczęła gadać ( to po mamusi) Tak ze mną dyskutuje że czasem godzina na gadaniu nam minie
A jak jej żle.. to się normalnie żali... Mówię Wam niesamowite
cudowne ! Z Jasiem sobie czasem gawędzą ... Jaś podchodzi do łóżeczka i mówi "Zośka- Aguuuu" i ona mu odpowiada "A guuuu"
Muszę nagrać. Jaś grzeczny , choć uszy mu się zepsuły...
I jak psoci to nic nie słyszy... A psoci sporo
Mam problem z pampersami... Przed urodzeniem Zosi sikał do nocnika... Teraz nawet nie ma mowy
Nic nie działa.... Nawet przekupstwo... Ciocia już mu przywiozła w prezencie zestaw nadstawkę na toaletę i stopień i tez nie działa... Ehhh nie wiem co mam robić.
I tak nam mijają dnie
Muszę się pochwalić , że mąż mój zdał prawko!!!!!!!!!!! będziemy jezdzić bziuuum