reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wlasnie zjadlam sniadanio- obiad i chyba zaraz pekne:zawstydzona/y: Przysmazylam ziemniaki pokrojone w talarki z cebulka, kielbaska i zalalam to jajkami ze swierza bazylia i serem zoltym. To wszystko potem zapieklam w piekarniku. Bomba kaloryczna ale taaaaakie doobre!!!!! mniam

Mmmmmmmmmmmmmmm:-)muszę spróbować:tak::-)

reklama
Czarna wiedzmo bardzo dobre podejscie :tak: Ja wierze w moc pozytywnego myslenia i chociaz los czasami plata figle, latwiej jest nastawic sie do swiata optymistycznie, zwlaszcza ze to wplywa nie tylko na nas ale i na ludzi wokol :tak:
W twoim pierwszym poscie piszesz o hodowli koz, nam rowniez marzy sie w przyszlosci wiejskie zycie, jak najbardziej samowystarczalne :-D Goraco kibicuje waszym planom :tak:

Korandier - dziękie wielkie, choć może nie powinnam dziękować żeby nie zapeszać?? ;-) A z tym wiejskim życiem to tak to już chyba jest że jedni są stworzeni do życia w miejskim zgiełku i hałasie a inni nie. ja mimo wrocławskich korzeni zdecydowanie zaliczam się do tej drugiej grupy. A w kwestii serów to jak tylko ruszymy to zapraszamy na degustację! :-)

Wlasnie zjadlam sniadanio- obiad i chyba zaraz pekne:zawstydzona/y: Przysmazylam ziemniaki pokrojone w talarki z cebulka, kielbaska i zalalam to jajkami ze swierza bazylia i serem zoltym. To wszystko potem zapieklam w piekarniku. Bomba kaloryczna ale taaaaakie doobre!!!!! mniam

ja wczoraj zrobiłam tak samo. Podsmażyłam ziemniaczki z róznościami mniam mniam, wieczorem miałam taką zgagę że konbiec, ale dobre było:happy:

No jestem udało się makaron juz ugotowałam, okna w domu szeroko otwarte teraz najgorsze, porcja rosołowa i warzywa jak to zacznie bulgotac to koniec ze mną. Wiedzmo dołóż jakiegoś magicznego specyfiku do mojego garnka z rosołem, może 4 szczypty suszonego ogona smoka hahahaha. Kurka normalnie przeraża mnie ten zapach ;(

Korandier - dziękie wielkie, choć może nie powinnam dziękować żeby nie zapeszać?? ;-) A z tym wiejskim życiem to tak to już chyba jest że jedni są stworzeni do życia w miejskim zgiełku i hałasie a inni nie. ja mimo wrocławskich korzeni zdecydowanie zaliczam się do tej drugiej grupy. A w kwestii serów to jak tylko ruszymy to zapraszamy na degustację! :-)
Nie dziekuj, fajnie spotkac na forum kogos takiego :-D Moj maz jest idealista, zajmuje sie lokalnymi spolecznosciami typu "think global act local", bardzo chcialby juz uciec z miasta ale zona mieszczuch jeszcze nie jest na to w 100% gotowa. Na razie stanelo na dzialce na ktorej eksperymentujemy z warzywami :-D

mamo mikolaja: wstawke wpina sie w spodnie zeby w nich uzyskac kilka dodatkowych centymetrow w pasie :-D:-D

agast brzmi pycha! Troche jak hiszpanska tortilla :-D

koriander i przepraszam za literówkę w poprzednim poście! :sorry:
hihi no cos ty, nie ty pierwsza, moja wina bo troche dziwny nick sobie wybralam :-) A propos, oznacza on po prostu kolendre, aromatyczne ziolko :tak:

trzymamy Cie za slowo
ja tez jestem wielbicielka serow a zwlaszcza kozich
Klementinka nooooo kozie serki mniam! Taka buleczka z serkiem odrobina miodu i orzechami podgrzana w piekarniku, juz mi slinka leci :-)

reklama
Zapytanie, może przy jedzeniu nie smaczne ale kto jak nie wy bedzie wiedział lepiej.
słuchajcie dziewczyny czy wy też macie albo miałyście taki żóltawy śluz. Bo mam go troche więcej niż kiedyś i nie wiem czy tak ma być czy co ?:eek:

Do góry