reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

paulka ja juz trzymam caly dzien :-D Dzidzius bedzie na pewno wielki!!

zdec, moze krotki spacer na dotlenienie cie zainspiruje? ;-)

Ja tez uciekam na obiad do tesciow, jestem bardzo ciekawa dzisiejszych relacji z wizyt!

Jakoś nie mam weny wychodzenie z domu, a co dopiero na spacer.:-)
Trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty. Obyście wszystkie jak najszybciej wróciły i chwaliły się co i jak :-D

reklama
Koriander- idealnego, tak tak, jasne :cool2: Wkrótce pewnie go poznasz osobiście to zmienisz zdanie :-D Ukłoń się teściom nisko ode mnie :-)
Paulka- trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!

Gulasz "dochodzi", czas na obiad :-)

agast brzmi pycha! Troche jak hiszpanska tortilla :-D
Bo to wlasnie byla hiszpanska tortilla i nawet kielbaska ktora dalam to bylo hiszpanskie chorrizo :tak:

A ja wlasnie wrocilam z galerii handlowej i normalnie masakra. Bylam tam godzine a glowa mi peka tak jak bym tam spedzila caly dzien. Natawilam sie na zakupowe szalenstwo a kupilam sobie... uwaga.... bryloczek do kluczy :cool2: No i dla corci kurtke fajna zakupilam to chociaz mam poczucie ze nie jechalam na darmo.

Co do tej wstawki do spodni to widzialam juz kiedys cos takiego ale nie wydalo mi sie praktyczne bo ten material sie chyba zawija, nie? No i mnie spodnie najbardziej cisnely na wysokosci podbrzusza czyli tam gdzie zaczyna sie suwak, wiec taka wstawka i tak by nic nie dala. W pierwszej ciazy nosilam rozpiete dzinsy i guzik na gumce, hehe no i dluzsza bluzka do tego oczywiscie :laugh2:

Zdec- wspolczuje pisania pracy... Ja swoja tworzylam jak Hania miala kilka miesiecy.. to byla masakra, no ale udalo sie :) czego i Tobie zycze.

Paulka- trzymam kciuki i czekam na fotke :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie czerwcowe mamy. Jestem mężem Oli i piszę w jej imieniu. Ola wczoraj trafiła do szpitala, ponieważ dostała plamienia i ... niestety nie udało się ... dzidzia przestała rosnąć w 6 tygodniu :-(. Jutro prawdopodobnie będzie miała zabieg. Dziś dostała tabletki poronne, które mają ją przygotować do zabiegu i ułatwić go.

Jakoś się trzyamy, ale nie jest lekko ... cóż życie jest ciężkie.

Trzymamy bardzo mocno kciuki za wszystkie czerwcówki 2010 i serdecznie Was wszystkie pozdrawiamy ... Ola odezwie się jak wróci ze szpitala, być może już w piątek.

Pozdrawiam, Darek

Ola - tak mi przykro - myślałam, że już nie będzie takich smutnych wieści na czerwcówkach:-(
Przytulam mocno wirtualnie, bo nic wiecej nie potrafię zrobić:sorry:

hej dziewczyny...Poruszyło nas wszystkie to co sie stało u Oli- mnie również choć jestem tu nowa. Myslę jednak, że naprawde powinnyśmy się teraz cieszyc i odganiać złe myśli. I tak nie mamy wpływu na to co się na tym etapie zdarzy...Ale jak większość z Was sprwiłabym sobie pod choinkę własny aparat usg:) Do tej pory miałam już 5 razy usg z uwagi na wczesniejsze poronienie. To naprawde bardzo uspokaja jak sie widzi ze wszystko jest ok, serduszko bije, a dzidzia bryka. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Pozdrawiam

reklama
Do góry