reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

krakowianka-u mnie właśnie z matmą są największe kłopoty jestem z zawodu plastykiem więc tego przedmiotu nigdy nie lubiłam i nie umiałam i córcie z lekcjami z matmy wysyłam do dziadka:tak:

reklama
Witam i ja nareszcie.
Obudził mnie dziś rano telefon, dzwoniła moja przyjaciółka, że chyba jest w ciąży:tak::tak::tak::tak:. Test jej wyszedł wczoraj wieczorem pozytywny, dziś jeszcze ma powtórzyć. Wysyłałam ją od razu do gina ale chce poczekać do jutra. Ja bym nie wytrzymała :-).

Wczoraj wieczorem miałam taki paskudny humor, że nakrzyczałam na moje kochanie, że się wogóle brzuszkiem nie interesuje, że cały wieczór siedział i głaskał go albo chodził za mną i przytulał:tak:.

asia15 gratulacje dla kolezanki, mam nadzieje ze test sie nie myli i bedziecie razem przechodzily ciaze :-D

Wczoraj kupilam sobie wstawke do jeansow bo mi sie pod wieczor przestawaly ostatnio dopinac i musze przyznac ze swietne rozwiazanie, mysle ze jeszcze przez jakis czas zakup spodni ciazowych mnie ominie :sorry: Az mi sie od razu lepiej siedzi :-D:-D

asia15-mój został obrugany przedwczoraj i wczoraj chodził za mną całował głaskał i wogóle aż dostał ochrzan że mi głowe zawraca i czego tak za mną łazi tak żle i tak nie dobrze aj te hormony:-D

krakowianka-u mnie właśnie z matmą są największe kłopoty jestem z zawodu plastykiem więc tego przedmiotu nigdy nie lubiłam i nie umiałam i córcie z lekcjami z matmy wysyłam do dziadka:tak:

No własnie kochana matma to koszmar. Mońka to urodzony plastyk, dlatego rozumiem to , że nie kuma matmy tylko teraz wciskaja nawet na mature ten przedmiot bo nikt prawie nie chciał go zdawać.

reklama
Do góry