reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja też popieram pozytywne myślenie ....:-)
w zeszłym tygodniu moja gina powiedziała, że ryzyko poronienia już z każdym dniem maleje więc i mi jest lepiej na sercu :-)

kozi serek - juz raz pisałam na forum, ze mogę wpaść z odwiedzinami jak bedziecie tak mówiły, bo ja też go lubię ... często wyjeżdżam w Bieszczady i zawsze tonę tych serów przywożę ... mniammmm pyszniusi ...

a w ogóle to mówicie tak ciągle o jedzeniu, ze zgłodniałam ...

ja śluz mam raz mniej raz bardziej żółty ... ktoś pisał, że to oznacza bakterie ale ja wyniki mam bez uwag więc to też sprawa indywidualna ... czsaem mam też przezroczysty....

reklama
a ja właśnie wróciłam ze spaceru z pieskiem i jakoś mi tak lepiej, na dworze słonecznie i mroźno i wróciły mi pozytywne myśli:-):-):-) i wiecie co musi być dobrze:-)
a do wizyty tylko trzy godziny:-D niedługo jadę po synka do przedszkola i po męża do pracy, zjemy coś na mieście, no bo co pójde do lekarza na pusty żołądek:-D i jeszcze mi dziecko nie bedzie miało siły machać na ekranie:-D

ja też popieram pozytywne myślenie ....:-)
w zeszłym tygodniu moja gina powiedziała, że ryzyko poronienia już z każdym dniem maleje więc i mi jest lepiej na sercu :-)

kozi serek - juz raz pisałam na forum, ze mogę wpaść z odwiedzinami jak bedziecie tak mówiły, bo ja też go lubię ... często wyjeżdżam w Bieszczady i zawsze tonę tych serów przywożę ... mniammmm pyszniusi ...

a w ogóle to mówicie tak ciągle o jedzeniu, ze zgłodniałam ...

ja śluz mam raz mniej raz bardziej żółty ... ktoś pisał, że to oznacza bakterie ale ja wyniki mam bez uwag więc to też sprawa indywidualna ... czsaem mam też przezroczysty....

Dzieki za odp. jA JESTEM w 10 tc i 2 dni. wystraszylo mnie to trochę. Tzn. Ten śluz. Kurka rosół bulgocze ;-)

Witajcie dziewczyny
Strasznie dużo popisałyście, wszystko przeczytałam, ale nie dam rady poodpisywać, bo muszę teraz uciekać do sklepu kupić obiad jakiś...
Nocka w miarę, PIotruś tylko raz się obudził, dostał paracetamol przeciwbólowo i spał dalej. Dziś wygląda i zachowuje się zdrowo i na nic nie narzeka.
Dzisiaj powiedział, że zaśpiewa mi piosenkę i zaczął:
"łaskotek, łaskotek i mruga" :-) Padłam :-)

Lecę do Lidla, odezwę się po obiedzie :-)
Koriander- a tyle razy miałam Cię pytać skąd się wziął Twój nick... Wreszcie wszystko jasne...
Na razie

dziewczynki zmykam, trzymajcie mocno kciuki za NAS:-) jak tylko dotrę do domu zaraz napiszę co i jak:-)
buziaczki i miłego popołudnia, no i oczywiście ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Ja tak dzisiaj was tylko podczytuję mało pisząc, bo w końcu wzięłam się za pisanie pracy. Stwierdziłam że trzeba coś jednak pokazać w weekend promotorowi.
Ale już powoli mi się to nudzi, bo siedzę nad tym już 3 godziny i jakoś praca tylko powolutku postępuje do przodu:-(

paulka ja juz trzymam caly dzien :-D Dzidzius bedzie na pewno wielki!!

zdec, moze krotki spacer na dotlenienie cie zainspiruje? ;-)

Ja tez uciekam na obiad do tesciow, jestem bardzo ciekawa dzisiejszych relacji z wizyt!

reklama
Nocka w miarę, PIotruś tylko raz się obudził, dostał paracetamol przeciwbólowo i spał dalej. Dziś wygląda i zachowuje się zdrowo i na nic nie narzeka.
Dzisiaj powiedział, że zaśpiewa mi piosenkę i zaczął:
"łaskotek, łaskotek i mruga" :-) Padłam :-)

cieszę się, że wszystko ok, nie potrzebne były te zmartwienia ...

dziewczynki zmykam, trzymajcie mocno kciuki za NAS:-) jak tylko dotrę do domu zaraz napiszę co i jak:-)
buziaczki i miłego popołudnia, no i oczywiście ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

jesteśmy z WAMI :-) I czekamy na wieści co i jak ...

Do góry