reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam serdecznie wszystkie czerwcóweczki :)
Przyznam szczerze że podglądam Was od wielu już tygodni, ale w obawie przed najgorszym scenariuszem wolałam poczekać z ujawnieniem się do końcówki pierwszego trymestru. Mam nadzieję, że miło i do samego końca pomyślnie będzie nam się oczekiwać na nasze maleństwa :)
A teraz zmykam sie powpisywać do pozostałych wątków czerwcówkowych bo widzę że troszkę ich tutaj macie (teraz to już mamy :) )

reklama
Witam. Która z Was ma też jutro wizytę?
Ja nie miałam jeszcze badania genetycznego, i zastanawiam się czy dostane jutro skierowanie...
hej ja tez mam jutro wizyte na 19 dopiero ale jakos wytrzymam:-) musze
mam tez jutro od razu badanie na przezierność karku u maluszka a badanie genetyczne bede robic tylko wtedy jak przeziernosc wyjdzie za wysoka musi byc dobrze wszystko nie ma innej opcji:tak::tak::tak:
a Ty na ktora masz?

a tak wogóle to witam sie serdecznie z moja drugą rodzinką:-D
nie dawno wróciłam z Koszalina bo byłam na badaniach po żółtaczce.... kolejna wizyta dopiero w maju;-)

myślałam ze beda juz jakies wiesci od Olipio ale niestety nie ma mam nadzieje ze to tylko obserwacja

Nadal nie ma wiadomości od Oli bmuuu...
My niedawno wróciliśmy z zabiegu, na reszcie mamy to za sobą, Piotrek był bardzo dzielny, ale źle zniósł wybudzanie z narkozy- strasznie się rzucał i krzyczał, na szczęście teraz tego już chyba nie pamięta. Teraz zjadł danonka, bakusia i porcję lodów. Ale osowiały jest cały czas...
Idę z nim pobyć....

a wogóle to nie mam dzisiaj cos humoru mąż mowi ze jestem dzisiaj jak taka maruda wszystko mi nie pasuje wszystko przeszkadza. Nawet wkurzona jestem bo poszedl sobie choc ja i tak pisze prace ale mógłby mi dyktowac :wściekła/y: a nie co chwile musze zerkac na kartki i tylko marnuje czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nową czerwcóweczkę:-):-):-)

Moja Moniczka miała usówane migdały 3 razy, ponieważ ten sławny trzeci odrastal 3 razy. Na końcu usunełam wszystkie od tamtego czasu czli od 7 lat nie wiem co to notoryczne anginy itp. Odpukać czasem się przeziębi ale może ze 2 razy w roku a nie jak to było wtedy co 2 tygodnie. Szkoda wątroby dziecka antybolami migdałów nie wyleczymy. Jedni je mają zdrowe drudzy nie.

reklama
Witajcie,

jestem juz po wizycie:-) dzidzius ma się dobrze:)) a po krwiaku nie ma juz śladu:-):-) no i dobrze, bo nic nie robilam tylko lezalam, mimo wszystko jeszcze mam brac duphaston w zmniejszonej dawce do 16 tygodnia, nastepna wizyta 23 grudnia to chyba pójde do niego z karpiem i barszczykiem:-D:-D

witam nowa mamusie;-)

Do góry