reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam serdecznie wszystkie czerwcóweczki :)
Przyznam szczerze że podglądam Was od wielu już tygodni, ale w obawie przed najgorszym scenariuszem wolałam poczekać z ujawnieniem się do końcówki pierwszego trymestru. Mam nadzieję, że miło i do samego końca pomyślnie będzie nam się oczekiwać na nasze maleństwa :)
A teraz zmykam sie powpisywać do pozostałych wątków czerwcówkowych bo widzę że troszkę ich tutaj macie (teraz to już mamy :) )

reklama
Witam. Która z Was ma też jutro wizytę?
Ja nie miałam jeszcze badania genetycznego, i zastanawiam się czy dostane jutro skierowanie...
hej ja tez mam jutro wizyte na 19 dopiero ale jakos wytrzymam:-) musze
mam tez jutro od razu badanie na przezierność karku u maluszka a badanie genetyczne bede robic tylko wtedy jak przeziernosc wyjdzie za wysoka musi byc dobrze wszystko nie ma innej opcji:tak::tak::tak:
a Ty na ktora masz?

a tak wogóle to witam sie serdecznie z moja drugą rodzinką:-D
nie dawno wróciłam z Koszalina bo byłam na badaniach po żółtaczce.... kolejna wizyta dopiero w maju;-)

myślałam ze beda juz jakies wiesci od Olipio ale niestety nie ma mam nadzieje ze to tylko obserwacja

Nadal nie ma wiadomości od Oli bmuuu...
My niedawno wróciliśmy z zabiegu, na reszcie mamy to za sobą, Piotrek był bardzo dzielny, ale źle zniósł wybudzanie z narkozy- strasznie się rzucał i krzyczał, na szczęście teraz tego już chyba nie pamięta. Teraz zjadł danonka, bakusia i porcję lodów. Ale osowiały jest cały czas...
Idę z nim pobyć....

a wogóle to nie mam dzisiaj cos humoru mąż mowi ze jestem dzisiaj jak taka maruda wszystko mi nie pasuje wszystko przeszkadza. Nawet wkurzona jestem bo poszedl sobie choc ja i tak pisze prace ale mógłby mi dyktowac :wściekła/y: a nie co chwile musze zerkac na kartki i tylko marnuje czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nową czerwcóweczkę:-):-):-)

Moja Moniczka miała usówane migdały 3 razy, ponieważ ten sławny trzeci odrastal 3 razy. Na końcu usunełam wszystkie od tamtego czasu czli od 7 lat nie wiem co to notoryczne anginy itp. Odpukać czasem się przeziębi ale może ze 2 razy w roku a nie jak to było wtedy co 2 tygodnie. Szkoda wątroby dziecka antybolami migdałów nie wyleczymy. Jedni je mają zdrowe drudzy nie.

reklama
Witajcie,

jestem juz po wizycie:-) dzidzius ma się dobrze:)) a po krwiaku nie ma juz śladu:-):-) no i dobrze, bo nic nie robilam tylko lezalam, mimo wszystko jeszcze mam brac duphaston w zmniejszonej dawce do 16 tygodnia, nastepna wizyta 23 grudnia to chyba pójde do niego z karpiem i barszczykiem:-D:-D

witam nowa mamusie;-)

Do góry