krakowianka79
nowalijka
Emalia ok zobacze ten drugi link - dziękuję za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie nowe mamusie.
Powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem włosów - są jakieś przeciwwskazania? Ja już muszę bo patrzeć nie mogę na siebie.
.
Witam wszystkie nowe mamusie.
Powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem włosów - są jakieś przeciwwskazania? Ja już muszę bo patrzeć nie mogę na siebie.
Dla Niuni jeszcze nic nie kupujemy, ostatnio tylko przeglądałam ceny w internecie, żeby mieć orientację ile nas to może kosztować. Na szczęście wózek i łóżeczko mamy, więc chociaż to nas odciąży.
A rzeczy są prześliczne i słodkie, że chciałabym wszystko kupić:-).
Co do kupowania to pomogła mi siostra bo pracuje w sklepie, więc wózek , łóżeczko i wanienkę to miałam już jak dzidziuś był jeszcze w planach. Na razie też nie kupuje za dużo ,tylko jak coś mi się rzuci w oczy. Bardziej na kupowanie wzięło właśnie moją siostrę. Już dostałam od niej śpioszki i kaftaniki - chyba chce być chrzestną po raz drugi.
witajcie ponownie
Wyszłam dzisiaj trochę szybciej z pracy, bo po wczorajszej cytologii trochę plamię lekarz uprzedzał że tak może się zdążyć, ale też coś mnie tak ciągnie w brzuchu, więc się położę.
witam nowe mamusie :-)
U nas czerwiec więc jeden z bardziej ulubionych mięsięcy ...
ewelinka - życzę żeby tym razem się udało tak do końca i na zawsze!
Ty juz nas tak nie zaniedbuj!!Melduję się u Was.Muszę przyznać że ostatnio zaniedbałam BB
Przyznaje ze u nas tatus najchetniej zamieszkal by w moim brzuchu razem z dzidzia\
a wiesz ze my tez cały czas tak mówimy do naszej kruszynki ze musi być silna dla mamusi i tatusia
Co do dlugosci szyjki to mi tez nie mierzyli podczas badania przeziernosci, ale badanie odbywa sie na 2 sposoby: dopochwowym usg lub ginekolog bada dlugosc palcem(jest to wtedy dlugosc przyblizona). Ja bede miala to badanie podczas wizyty w 18tcno własnie he he
jestem ciekawa jak lekarz ja mierzy ?