Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witam,
Kasiulka 1980 - ja tez z Poznania z Rataj a ty?
Pozdrawiam
Basia
Ja Piątkowo
Dzisiaj się wybieram w Twoje rejony bo do Ikea
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Kasiulka 1980 - ja tez z Poznania z Rataj a ty?
Pozdrawiam
Basia
paulka, kpi- ja też jeszcze nie kupuję nic dla maleństwa, ale ostatnio dowiedziałam się, że moja kuzynka kupila już jej/jemu prezent na gwiazdkę
ja tez mam zamiar farbowac przed swietami, chociaz pare pasemek
ale to zrobie u fryzjera, maja lepsze farby i znaja sie na tym
a jakby co to bedzie na kogo zwalic ;-)
kpi my tez w czerwcu slubowalismy, piekny miesiac....A teraz w czerwcu bedziemy rodzic
;-)
krakowianka79 - jezeli chodzi o suwaczka, to ja tez miałam taki komunikat zeby zmniejszyc rozmiar, ale stało się to dlatego ze zamiast w głównym oknie do pisania to wkleiłam go pod napisem"wpisz adres url...", więc może o to chodzi, sprawdź
Dzisiaj się wybieram w Twoje rejony bo do Ikea
Witam
A ja dziś wizyta ale aż na 20.30
Czy ktoś jeszcze
Strasznie sie denerwuje odebrałam wyniki tak ogólnie sie nieznam ale wyczytałam że bardzo liczne bakterie w moczu ale to ponoc norma w ciązy
NIBY
Ja wlasnie wrocilam z Ikei ale warszawskiej
Ja wlasnie wrocilam z Ikei ale warszawskiej
ale na kotbulary mam ochote, mniam
Tez o to chciałam zapytać ale mi było głupioa co to jest?
ja tam kiedyś lubiłam hot-dogi ...