reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam ponownie,

po spacerku na zakupach i małej przejażdżce do miasta :-)

paulka, kpi- ja też jeszcze nie kupuję nic dla maleństwa, ale ostatnio dowiedziałam się, że moja kuzynka kupila już jej/jemu prezent na gwiazdkę :-D

ja się trochę obawiam, że teściówka może coś nam/fasolce sprezentować ... ale z drugiej strony raczej nie wierzę w żadne przesądy ... taka rozbita jestem trochę ...
a dziś jak byłam w sklepie to takie fajowe maleńkie śpioszki widziałam ... cudo ...

ja tez mam zamiar farbowac przed swietami, chociaz pare pasemek
ale to zrobie u fryzjera, maja lepsze farby i znaja sie na tym
a jakby co to bedzie na kogo zwalic ;-)

Ja też poczekam do świąt, to już będzie II trymestr więc bezpiecznie.

kpi my tez w czerwcu slubowalismy, piekny miesiac....:-DA teraz w czerwcu bedziemy rodzic

czyli będzie prezent na rocznicę ślubu ... :-) chociaż u nas trochę będzie spóźniony (bo rocznica 10, a termin na 27 ... )
może u Ciebie jakoś bliżej???

;-)
krakowianka79 - jezeli chodzi o suwaczka, to ja tez miałam taki komunikat zeby zmniejszyc rozmiar, ale stało się to dlatego ze zamiast w głównym oknie do pisania to wkleiłam go pod napisem"wpisz adres url...", więc może o to chodzi, sprawdź

krakowianka - spróbuj wejść przez mój suwaczek - ja nie miałam żadnych problemów z jego wstawieniem :-)

A tak poza tym to zmęczyły mnie te zakupy i jakoś śpiąca jestem ...
A jeszcze dziś do mieszkanka chcemy jechać, zobaczyć jak tam prace się posuwają. Choć myślę, że bez rewelacji bo nasz majster to Andrzej więc pewnie balował w weekend ... i nie wiem czy skończył do dziś ...

reklama
SIABA- ja też pochodzę z Poznania, tam się urodziłam i wychowałam i do dziś jestem tam zameldowana- na Ratajach- na Czecha ( a Ty z jakiego osiedla jesteś?):-) To niewiarygodne ile mamy ze sobą wspólnego "bliźniaczko" :-D Z migdałem Piotrusia walczymy od czerwca, niby dużo nie choruje, ale oddycha tylko przez usta, strasznie chrapie w nocy, jest przymulony i kilka razy przeszło już na uszy i był prawie głuchy... Wahaliśmy się bardzo, 5 razy zmienialiśmy decyzję, ale w końcu się zdecydowaliśmy... Bardzo mnie pocieszyłaś z tym zabiegiem, my też mamy tam być jutro tylko 2 godziny, mam nadzieję, że Piotruś tak samo lekko to zniesie jak Mati...

ewelinamariusz- trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści :-)

Też nie wiem co to kotbulary :sorry:

Do góry