reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Karo85- nie powstrzymuj się, ja uważam,że skoro ktoś ma taką potrzebę, to niech kupuje, a poza tym nie wierze,że to przynosi pecha:-)
zresztą wiadomo,ze to wszystko kosztuje i kupowanie powoli pewnych rzeczy, jest dobra metodą, bo potem nie trzeba na raz wydać kupy pieniędzy, zresztą ja po pierwszej wizycie u lekarza, gdzie mi potwierdził ciąże wyjęłam z szafy rzeczy po moim Patryczku i zaczęłam przeglądać:-)

no właśnie- ja też nie jestem przesądna:-) wierze, że co ma być to i tak będzie. A kupowanie takich malutkich ciuszków dla mojej fasolki sprawia mi radość.
Każdy ma prawo robić tak jak mu odpowiada- jedni czekają do końca ciąży bo tak wolą a ja chcę powolutku kupować przez całą ciążę i mam z tego frajdę.:-)

reklama
Bardzo wam wszystkim dziękuję za tak miłe przywitanie. Walczę teraz z suwaczkiem niechce mi przyjąć w ustawieniach tego adresu url ;(. Trzymam za was wszystkie kciuki. Cieszę się, że i wy możecie doświadczyć tego magicznego stanu jakim jest ciąża. :tak:

wstaw go tam gdzie jest napisane edytuj sygnaturę- po lewej stronie, trzeba go stawić w tą ramkę która wyskooczy:-)

ja tez juz sie ledwo powstrzymuje przed zakupami
najchetniej kupowalabym juz wszystko
nas tez czeka zmiana mieszkania na wieksze za jakies 2 miesiace, bedzie na pewno kupa stresu ale lepiej sie przeprowadzac kiedy dziecko w brzuszku a nie juz poza.

Witam wszystkie nowe mamusie:tak:.

Powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem włosów - są jakieś przeciwwskazania? Ja już muszę bo patrzeć nie mogę na siebie.
Dla Niuni jeszcze nic nie kupujemy, ostatnio tylko przeglądałam ceny w internecie, żeby mieć orientację ile nas to może kosztować. Na szczęście wózek i łóżeczko mamy, więc chociaż to nas odciąży.
A rzeczy są prześliczne i słodke, że chciałabym wszystko kupić:-).

Co do ubranek to w poprzedniej ciąży robiłam zakupy dla dzidzi od 1 miesiąca tylko takie żeby pasowały na dziewczynke i chłopca wec w3 miesiącu miałam już pokażną kolekcje:tak:teraz jeszcze nic nie kupiłam ale jak mi się coś spodoba to napewno się nie powstrztmam no i jeszcze dużo rzeczy zostało po Marysi

reklama
Asiu droga, ja mam również odrosty - wyglądam jak babajaga i moja lekareczka poweidziała, że po pierwsze: mam sobie dac teraz spokój, ponieważ substancje chemiczne zawarte w farbach i szamponach nie są niczym dobrym dla malucha, przyrównała to do kremów. Wiele z nich szkodzi na płód a to tylko kremy. Ja 13 lat temu w pierwszej ciązy pofarbowałam włosy jak zawsze na ten sam kolor, był to 6 miesiąc i wiesz co się stało? cała farba spłynęła do wanny, nic ale to nic na włosach nie zostało. ;) ja sobie odpuszczam ;);-)

Do góry