reklama
krakowianka79
nowalijka
Termin mam na 29.06.2010 ;-)
Termin mam na 29.06.2010 ;-)
już Cie dodałam
ewelinka307
Fanka BB :)
krakowianka-witamy w naszym gronie!widze że masz córcie w wieku mojej Zuzi to fajnie;-)
Klementinka
Fanka BB :)
krakowianka- witaj, gratulacje! Ale dorosłą masz już córkę, będziesz mieć fajną pomocnicę przy maleństwie :-)
hmmm, ja bylam taka fajna pomocnica i uwierzcie mi ze z punktu widzenia tej 13-latki to wcale nie jest takie fajne
krakowianka witaj
:-)krakowianka- witamy serdecznie;-)
co do zakupów- ja się nie mogłam powstrzymać- mam już 4 pary śpioszków i maleńkie skarpeteczki. Jakoś tak czułam potrzebę aby coś kupić.
3 tygodnie temu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania- teraz mamy 3 pokoje i jeden będzie dla maleństwa. Nawet mam w nim tapetę w zajączki. Stwierdziliśmy że nie będziemy robić remontu za kilka miesięcy.
Ale z resztą zakupów się wstrzymam.:-)
co do zakupów- ja się nie mogłam powstrzymać- mam już 4 pary śpioszków i maleńkie skarpeteczki. Jakoś tak czułam potrzebę aby coś kupić.
3 tygodnie temu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania- teraz mamy 3 pokoje i jeden będzie dla maleństwa. Nawet mam w nim tapetę w zajączki. Stwierdziliśmy że nie będziemy robić remontu za kilka miesięcy.
Ale z resztą zakupów się wstrzymam.:-)
krakowianka79
nowalijka
Bardzo wam wszystkim dziękuję za tak miłe przywitanie. Walczę teraz z suwaczkiem niechce mi przyjąć w ustawieniach tego adresu url ;(. Trzymam za was wszystkie kciuki. Cieszę się, że i wy możecie doświadczyć tego magicznego stanu jakim jest ciąża.
Karo85- nie powstrzymuj się, ja uważam,że skoro ktoś ma taką potrzebę, to niech kupuje, a poza tym nie wierze,że to przynosi pecha:-)
zresztą wiadomo,ze to wszystko kosztuje i kupowanie powoli pewnych rzeczy, jest dobra metodą, bo potem nie trzeba na raz wydać kupy pieniędzy, zresztą ja po pierwszej wizycie u lekarza, gdzie mi potwierdził ciąże wyjęłam z szafy rzeczy po moim Patryczku i zaczęłam przeglądać:-)
zresztą wiadomo,ze to wszystko kosztuje i kupowanie powoli pewnych rzeczy, jest dobra metodą, bo potem nie trzeba na raz wydać kupy pieniędzy, zresztą ja po pierwszej wizycie u lekarza, gdzie mi potwierdził ciąże wyjęłam z szafy rzeczy po moim Patryczku i zaczęłam przeglądać:-)
reklama
krakowianka79
nowalijka
Zakupy, faktycznie cieżko się powstrzymać. Ale ja również nic nie kupję. Jeszcze mam czas. :-) Co do pokoju, dlaczego nie, jeżeli to była przeprowadzka to lepiej odrazxu zrobić tapetę niż potem dwa razy mieć bałagan w domku.