reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiu- super ,że wszystko w porządku. A na płeć się doczekasz :)
Ola-pisz kochana, bo tu cisza straszna ;)
Nadika- takiej to dobrze. Mojego łobuza nikt nie chce wziąć. A dzisiaj tak mi daje w dupę ,że chętnie bym go oddała chociaż na dwie godzinki.
Julia- to to wiecznie masz przygody :) U nas też plucha i głowa mnie boli z tego wszystkiego.
Percia- udanego wypoczynku;)
Rozpaliłam w piecu i koniec mojej weny na dzisiaj.

Aguś, Kajduś,Anik, Zyraffka, Milusia, Lenka,Gosia, Liza, Iiwka, Zdec,Milka, Kasiek, Klementinka, Anecznik, Ewa1981,Lencja,Olavip,Konniczynka, mamKubulki
i wszystkie których nie wymieniłam za co przepraszam, proszę się odezwać.

reklama
kasiulka a wolisz drugą dziewczynkę czy chłopca?
Ja dziś piję już trzecią kawę i nadal jestem śpiąca, nawet Klara usnęła niedawno co jej się rzadko zdarza o tej godzinie:eek:
co za ponury dzień.

Witam przywołana przez Emalienkę:-D
ale nie wiem co pisać:-D nie bedę pisać o cudownej sielance bo za dłodko już się tu w moich postach zrobi i nikt mi nie uwiezy że życie moze odmienić się tak diametralnie:-D heheh

no i na tyle by było bo wolny wieczór od mojego M, więc zaraz będziemy parę godzin gadać przez tel:-D heheheheh

Kasiulka grunt ze jest ok a plec i tak sie juz nie zmieni :)) stawiam na dziewczynke:)) parki zadko sie trafiaja:)

Kasiek jak minal wczorajszy dzien ??

Asencja jak w klubie dalej placz? a waga mnie przygniotla... Eryk wazy 10 kg..

Zdec zadko zagladasz:)

Emalia wspolczuje i trzymam kciuki a zachowek chyba niestety maja prawo wywalczyc.... cholera po co wnuczce odbierac

Julia rozumiem ze Cie do tego dentysty jakos nie wcisli ??

Milusia ja tez mam wieczor z tv i zelazkiem wkoncu sie trafil wolny od biura

Eagle jak sie ma Asia??

Koriander a jak z pogoda u Was tez sie zrobila plucha ??

Gosiargo jak ci idzie meblowanie??

Chorowitkom zycze zdrowka a tym zdrowym oby tak dalej....

U nas tez po staremu czytaj Eryk co noc laduje u nas, cyca dalej ale juz pora sie z tym zegnac bo czuje ze bedzie coraz trudniej.

Hej:)

U nas pada deszcz;/;/ dzis ale mialam akcje,jechalam do dentysty 20km i sie na miejscu okazalo ze wizyte mialam umowiona na tydzien wczesniej hehe;/;/ nastepna dopiero 7 lutego...
AMelia zdrowa odpukac:)

Asencja ladnie wazy ta twoja pociecha:)
Kasiek zdaj relacje!! czekamy niecierpliwie....;p
Kasiu no super ze wszystko ok z toba i dzidzia:) kiedy masz nastepna wizyte? moze wtedy dowiesz sie na 100%:):):)
Emaila daj znac co wymyslili...;/ sama jeste ciekawa,i bardzo ci wspolczuje takich eks-tesciow;/;/;/

Lenko czy przez ten awansik tak rzadko do nas zagladasz?:)

Też:-)i jakoś szkoda mi czasu na kompa skończyłam szyc moje firany:)

lenko ale ty jestes uzdollniona LASKA:-) jak nie gotowanie to szycie firanek masakra=)

Milko nie tak latwo mnie wcisnac bo wizyta potrwa ponad godzine jak jest kanalowe...;/ a bolec nie boli...ja nawet sie ucieszylam bo niebede cierpiec hehe
Niemartw sie w nocy moja coreczka tez trafia do mnie do lozka;p a jak mowie mojemu ze czas ja wyporwadzac z naszego pokoju to stwierdzil ze "nie bo ona jest jeszcze malutka " heh i co ja mam zrobic;p

Milusia ale my chcemy wlasnie to czytac=) i cieszyc sie twoim szczesciem:):-) wiec prosze pisz jak ci dobrze:0

Kasiek gdzie jestes kochana? wszyscy wyczekuja na wiesci:) mam nadzieje ze jest mega ruch i nam troche opowiesz;-)

kasiu ja tez bym chciala druga dziewczynke:) nie tyle ciuchow po to kupowalam zeby lezaly hehe

Emaila a dlatego mam przygody bo rozszczepana jestem haha;p

Dziewczyny czy ktoras z was ma Monopol Świat? bo potrzebuje instrukcji!!!!

Hej. Jestem. Wczorajszy dzień mi dał popalić więc padłam jak kawka a dziś cały dzień mega migrena... :no:

A więc... nie jest tak jak się spodziewaliśmy... otworzyliśmy bez żadnej reklamy i w sumie nikt nie wiedział że otwarte, więc mogliśmy liczyć tylko na przypadkowych klientów. Dziś też lepiej nie było. Od poniedziałku ruszamy z reklamą w naszej telewizji, więc może to coś da... a puki co trzeba czekać... uzbroić się w cierpliwość... Cieszymy się bo przynajmniej z tych ludzi którzy nasz sklep odwiedzili w pierwszy dzień, wrócili na drugi dzień i chwalą że bardzo fajny sklepik i że był tu potrzebny, bo wiele instytucji i szkół a w okolicy tylko biedronka i że będą mieli gdzie robić zakupy pierwszej potrzeby. To by było tyle... mam nadzieje że to tylko taki początek nie ciekawy i że z czasem będzie dużo dużo lepiej! Dzięki za kciuki i trzymajcie je dalej! Buziaczki dla tych które o mnie pamiętały w te ciężkie dni!!! :tak:

A ja mega zmęczona... idę lulu, DOBRANOC :-)

reklama
Do góry