Cześć, ja tez się witam niedzielnie i po małej przerwie
my także wracamy do normalności tzn mężulo do pracy po urlopie, Asia od jutra do przedszkola ( już jej minął ten paskudny kaszel) więc bedziemy mieć z chłopakami nieco więcej spokoju przynajmniej do południa (taką mam nadzieję

)
ja ostatnio wzięłam się za małe pranie ostatnich zakupów dla malucha i doznałam szoku, myślałam że jest tego mniej ale samych ciuszków wyszło mi dwie pralki- a wydawało mi się że wcale duzo nie dokupiłam

, a gdzie jeszcze rożki, prześcieradełka i ochraniacze do łóżeczka, ręczniczki, odświeżyć kombinezon
Asencja jejku jak ten czas szybko leci i Twoje małe juz nie takie małe, a jak Krystianek? zdrówka dla niego, doczytałam że nie ciekawie ale może dzisiejsza wizyta coś pomoże
Kasiek hop hop żyjesz? wydaje mi sie że i tak najlepszą reklamą jest "plotkarstwo sąsiedzkie" jeden drugiemu doniesie i będziecie mieć mnóstwo klienów
Olavip ale zdolna Jagodzia, widzę że jest na dobrej drodze żeby się szybko odpieluchować, ja mam zamiar zabrać sie za Tomka w tej kwestii jak się zrobi cieplej tzn kwiecień, maj jak już minie pierwszy szok z pojawieniem się nowego dzidzia w domu i wpadniemy w jakis sensowny rytm życia
a jak Twoje samopoczucie? trzymacie się dzielnie w dwupaku?
Lenka oj skąd ja to znam pobudka o 4.15 do pracy też kiedyś to przerabiałam ale to było wieki temu i juz nie pamiętam o tym

można sie przyzwyczaić do takiej pory
Emalia i co tam Ci Twoi "kochani" teście wymyślili? wiem że jakaś część im się należy ale są chyba jakieś ograniczenia czasowe co do zgłaszania roszczeń?
akcja Jasia ze smoczkiem świetna, mojemu wychodzą dolne trojki i smoczek czasem służy do podgryzania i wygląda juz masakrycznie a jak młodemu tłumacze że jak popsuje się całkiem to mu już nowego nie kupię to sie śmieje, na szczęście nie jest od niego za bardzo uzależniony i sama miałam się go już pozbyć gdyby nie te wychodzące zęby,
Kasiulka dobrze że po wizycie wszystko ok, a co do płci to ja napiszę inaczej niż dziewczyny analizując poczynania znajomych- rodziców co najmniej 2 dzieci z ostatnich powiedzmy 5 lat to w 80 % maja oni parki, może ze 3-4 sztuki gdzie są dwie dziewczynki a tak to dwóch chłopaków, ale to oczywiście żadna reguła, ciekawe co tam u Ciebie w brzusiu mieszka? moja Asia sie późno ujawniła bo ok 25 tygodnia dopiero ale chłopaki byli szybsi bo w okolicach 16 tygodnia pięknie pokazywali co tam maja między nóżkami

widocznie to dziewczynki takie wstydliwe sa?
milusia oj kochana przeciwnie pisz, pisz my bardzo chętnie poczytamy o nowych odcinkach telenoweli, nawet nie wiesz jak fajnie się czyta że Wam tak super sie układa
zyraffka oj Tobie też widzę suwaczek zasuwa jak szalony, ja ostatnio na wizycie osiągnęłam 18,5 kg na plusie a gdzie tam do końca

A ciążowe spodnie tez szybko zaczęłam nosić bo mi w moich było ciasno, a jak Łukaszek chodzi do żłobka?
Milka o matko zdrówka dla Olafka, mnie juz nie dziwią takie akcje bo jak jedno chore to zaraz drugie łapie, niestety nie mam az takich salonów żeby ich wtedy izolować a nawet gdyby to pewnie nie wykonalne:-) teraz Asia mi troche chorowała i odwołałam szczepienie Tomka bo coś mu się katar pojawił - na szczęście tylko tyle ale po szczepieniu nie wiadomo co by było, wiec odkładamy na przyszły tydzień
a Dzień Babci i Dziadka u nas jutro w przedszkolu, na bal przebierańców z dzieciakami wybieramy się w niedziele za tydzień hmmmm.... ja się z moim śmiałam że na mnie to jedynie jakiś strój wieloryba czy słonia ale takiego to chyba nie znajdę nigdzie
na koniec coś z serii "śpiochy"
Zobacz załącznik 428347Zobacz załącznik 428348 " mamo po co mi poduszka? siostra wystarczy

"