reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziendoberek:)

Udalo mi sie bo poprosilam mame zeby przyszla DO mnie na kolede:) P. niebedzie wiec niechcialam byc sama,wroci popoludniu i zrobi pyszna PIZZe:):):):) a w niedziele na basenik sie wybieramy z Amelia:):)

reklama
i ja się witam:) Wywołana przez Emalię;-)

u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg:szok: szykuje się jakiś wielkolud...:baffled: muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital:baffled: - tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....

Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!:szok: nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek:eek:

i ja się witam:) Wywołana przez Emalię;-)

u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg:szok: szykuje się jakiś wielkolud...:baffled: muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital:baffled: - tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....

Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!:szok: nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek:eek:

Kochana Ty bądź dumna z tak mądrej córeczki!!!Skoro sama chce majtki to moim zdaniem jak najbardziej je zakładaj, parę razy zamoczy zobaczy że nie fajnie być mokrą i może zacznie prosić sisi:-) moje lobuzy najchętniej biegały by naa golasa, a jak robia siku do nocniczka i poleci choć kropelka to od razu wstaja i bija sobie brawo:-D

Kochana - wytrzymałam do południa - 6przebierań haha zobaczymy za jakiś czas:tak:
Moja na nocnik robi rano - zrobi dużo i też bije wielce brawo!:-D a potem komisyjne wylewanie siku do kibelka i robienie papa siku:-D

Olavip ta twoja coreczka jest niesamowita:szok: mojej kumpeli corka tez z czerwca,niechce nosic pieluch tylko majtki:) a moja Amelia narazie pewnie o tym niemysli;p
Sadze ze szybko sie pozbedziecie pampersow:)

Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzył :( Od wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??

Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzył :( Od wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??

Kup jakiś areozol do noska na katarek, i na gorączkę czopki, wydają mi się lepsze niż nurofen

reklama
Cześć dziewczyny,

Asnecja na kaszel może Stodal, zrób też syrop z cebuli - Natan chętnie wypija i jemu pomaga.Do tego maść rozgrzewająca Pulmex Baby i rób inhalacje.

Kasiek a jak Damiś się czuje?? i wogóle jak po otwarciu sklepu??
zyraffka a co u was? już zdrowi???
Liza dzieciaczki mają się lepiej??

Ostatnia edycja:
Do góry