reklama
i ja się witam
Wywołana przez Emalię;-)
u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg
szykuje się jakiś wielkolud...
muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital
- tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....
Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!
nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek
u mnie ok-niby. W pon byłam u lekarza - walnął mi 15min kazanie że mam się oszczędzać i odpoczywać i że nie chce słyszeć że ciąża to nie choroba bo to jest taki stan że trza na siebie uważać a ja w szczególności... Rozwarcie jest na 1cm-ale to dopuszczalne, na szczęście szyjka się uspokoiła...
Dzieć ma już 2kg

Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!

Na razie zaliczyliśmy jeden raz nocnik i 3xprzebieranie -ale Jagoda nadal twierdzi,że "pieluchy nie!"
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek

milusia21
Fanka BB :)
i ja się witamWywołana przez Emalię;-)
Dzieć ma już 2kgszykuje się jakiś wielkolud...
muszę wytrzymać jeszcze ponad dobrych tygodni i dostałam ostrzeżenie,że jak będę robić tak jak robię teraz i nic nie zmienię to 13lutego na następnej wizycie weźmie mnie już na szpital
- tak więc kiedy Jagodzie zdarzy się w ciągu dnia drzemka to i ja śpię sobie i odpoczywam, poza tym nie biorę jej na ręce za dużo.....
Do tego moje dziecko ukochane zażyczyło sobie dzisiaj MAJTKI A NIE PIELUCHĘ!nie wiem co jej się ubzdurało,ale jak sama chciała i wszystkim się chwali,że ona ma majtki haha.
zobaczymy - chyba nie nadążę prać tych gatek![]()
Kochana Ty bądź dumna z tak mądrej córeczki!!!Skoro sama chce majtki to moim zdaniem jak najbardziej je zakładaj, parę razy zamoczy zobaczy że nie fajnie być mokrą i może zacznie prosić sisi:-) moje lobuzy najchętniej biegały by naa golasa, a jak robia siku do nocniczka i poleci choć kropelka to od razu wstaja i bija sobie brawo

mama kubulki
emalia melduję sie, chyba pierwszy raz zostałam wywołana
))))))))))
milusia pisz wiecej o swoim blogostanie
ola fajnie ze chce majteczki, u nas nocniczek jest wrogiem niestety;(
milusia pisz wiecej o swoim blogostanie
ola fajnie ze chce majteczki, u nas nocniczek jest wrogiem niestety;(
Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzył
Od wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??
Krystianek się mi rozłorzył
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzyłOd wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??
Kup jakiś areozol do noska na katarek, i na gorączkę czopki, wydają mi się lepsze niż nurofen
reklama
nadika
Cześć dziewczyny,
Krystianek się mi rozłorzyłOd wczoraj ma ponad 38, do tego ma katar i kaszle. Nurofen daje, ale pomaga tylko na ok. 6 godz. Mam w domu jeszcze calcium i wit. c. Ponieważ zaczyna się weekend i do przychodni dopiero w poniedziałek, to się was zapytam: co moge kupić w aptece, żeby przeżyć jakoś weekend??
Asnecja na kaszel może Stodal, zrób też syrop z cebuli - Natan chętnie wypija i jemu pomaga.Do tego maść rozgrzewająca Pulmex Baby i rób inhalacje.
Kasiek a jak Damiś się czuje?? i wogóle jak po otwarciu sklepu??
zyraffka a co u was? już zdrowi???
Liza dzieciaczki mają się lepiej??
Ostatnia edycja: