reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja:-)

Kasiek i jak pierwszy dzień? Pewnie drzwi się nie zamykały taki ruch.

Julia powodzenia na kolendzie.

Asnecja jaki duży chłopczyk z Michałka:-).

Ola, Karola również w dzień raczej nie śpi w dzień. Pamiętam jak moja mama ją uspała i potem do 1 szalała (spała 50minut).

zyrraffka zdrówka dla Was.
I dla wszystkich chorowitków również.

Karolina dziś ostatni antybiotyk wzięła. Byliśmy na kontroli u lekarza i już jest ok.

reklama
Witam i ja.
Kasia- trzymamy, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale chlapa za oknem. Ble...jak to Jasiek ostatnio na wszystko mówi z wywalonym jęzorkiem.:-D

Miłego dzionka wszystkim.
Ja wieczorem sie dowiem co te łajzy (eks-teściowie) wymyślili. Już mnie szlag trafia z nimi. :angry:

Dzień Dobry :-D

Dzisiaj na 11:15 mam wizytę u gina, proszę trzymać kciuki, żeby wszystko było ok i dziecko pokazało co ma między nóżkami :-)

Kasiek to już prawie 18 tygodni...ale czas szybko leci. Trzymamy mocno kciuki!

Witam wszystkich, ja nic nie pisze, weny brak poza tym starsznie mało sie dzieje tu ostatnio. My wszyscy zdrowi, mnie ogarnął ostatnio straszny leń i nic nie robie ;-):zawstydzona/y: Klarka rozrabia, mówi coraz więcej, nowe słówka to ciepło, bajka i cześć :-)

Postaram się więcej pisać ;-)

no to i ja sie przywitam,
Natan u teściowej to mam chwilę dla sebie, dm ogarnę i będę się lenić :) bo też weny brak

kasiulka trzymam kciuki!!!
olafasola fajnie że u was dobrze, Natan też ostatnio rozrabia że hej :))
emalia nie zazdroszczę tych "łajz" :/ mam nadzieję że poradzicie sobie z nimi!!!
kasiek i jak pierwzsy dzień?? pewnie duzy ruch i ze zmeczenia nic nie piszesz:)
eagle jak wizyta u pediatry?? mała chora??
Asnecja wow ale duży chłopak z Michałka, Natan tyle ważył jak miał rok :))

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie, wszystko ok, płci na razie nie było widać bo źle się dzidzia ułożyła, ale ponoć "raczej" dziewczynka. A tak się cieszyłam, że będę już wiedzieć a tu klops :rofl2:

Hej:)

U nas pada deszcz;/;/ dzis ale mialam akcje,jechalam do dentysty 20km i sie na miejscu okazalo ze wizyte mialam umowiona na tydzien wczesniej hehe;/;/ nastepna dopiero 7 lutego...
AMelia zdrowa odpukac:)

Asencja ladnie wazy ta twoja pociecha:)
Kasiek zdaj relacje!! czekamy niecierpliwie....;p
Kasiu no super ze wszystko ok z toba i dzidzia:) kiedy masz nastepna wizyte? moze wtedy dowiesz sie na 100%:):):)
Emaila daj znac co wymyslili...;/ sama jeste ciekawa,i bardzo ci wspolczuje takich eks-tesciow;/;/;/

Lenko czy przez ten awansik tak rzadko do nas zagladasz?:)

reklama
Do góry