reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam sie i ja :-)

hefi Lila nie ruszy sie sprzed komputera tak dlugo jak gra bajka :-D ulubione to Klub myszki miki, tubisie, mali einsteini, Mis i Masza, Pingu Reksio, Kot Filemon a teraz bardzo polubila Krecika:tak:

gosiagro to wy chyba tez odespaliscie ostatnie noce? :-D moze bedzie teraz tak sypiac?

Kasiek ciesze sie ze z tata lepiej! Trzymam kciuki za dzisiejsze otwarcie, robicie jakies promocje? A co u Damisia, zdrowka dla niego!

Perfecta jak artytyczny to moze polezec :-p

A co u kajdusi bo cos mi sie jej posty sie nie wyswietlaja?:rofl2:

emalia zazdroszcze sniegu tutaj nie bylo i nie bedzie w tym roku :-(

uciekam bo Lila chce obejrzec poranna serie :-)

reklama
Witam się i ja :)
Trochę niewyspana a dziś ciężki i długi dzień przede mną :(
A jeszcze W. znowu w delegacje wyjeżdża...:wściekła/y:
Gosiagro, Koriander - super, że tak dobrze spędziłyście czas! No i że panowie się dziewczynami zajęli a wy miałyście chwilę dla siebie :)
Perfecta - jak tam badania??? A te piątki to aż tak dają w kość... Już się boję.. Bo mówiłaś, że trójki są gorsze od czwórek i rzeczywiście Nela gorzej ej przechodzi, więc skoro piątki mają być jeszcze gorsze to ja już nie nie piszę.... aaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasiek - dobrze, że Damiś ma się już lepiej! Co do tego babsztyle - t wiem, że to dotyka, jednak tak jak dziewczyny piszą, nie warto się nią przejmować. Kciuki za dobre otwarcie sklepu -zaciśnięte!

Agi - gratuluję postawy podczas wizyty u lekarza :) Gdyby wszystkie mamy (i nie tylko mamy, w ogóle pacjenci) były takie asertywne to by się inaczej zachowywali lekarze! Jak masz ochotę na śnieg to zapraszam do nas :) A z zaproszeniem do siebie to odważna jesteś, a jak Ci się kilka z nas zadeklaruje na raz to jak nas pomieścisz? No chyba, że w tym zamku Warwick:-D
Asencja - to obie nieźle obsługę szpitala ustawiłaś, ale dobrze, trzeba umieć o swoje walczyć i swoich praw domagać.
Emalia - współczuję sytuacji z eks-teściową...
Milusia - zdolny Szymonek!Neli się czasem uda powiedzieć "bacia". Jak tam spacerek z sankami po śniegu? Pewnie udany :) Super, że wszystko się tak dobrze układa:*

Co do bajek - to Nela raczej nie ogląda bo jej nie interesują, lubi piosenki teledyski, podoba jej się sporo z baby tv, lubi piosenki ze strony lulek.tv, Lubi też piosenkę rozpoczynającą bajkę Hello Kitty ale samej bajki już nie ogląda. A ostatnio to ma fazę na oglądanie piosenek misia Buliba oraz wszystkich, które są o zegarach,a tę ostatnio najbardziej:
Baby TV - Tik tak - YouTube

Jasiek pospał do 10:08, a ja ulepiłam 130 pierożków. Perciu- oczywiście ,że ruskie ;-)

Masakra. ciągle sypie. Jasiek wisi na oknie tarasowym i przeżywa. Ciągle woła "mama" żebym zobaczyła co tam jest:-D

Hej. Dziewczyny, trochę się martwię bo niby byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziała że stan małego się poprawia ale on dziś ma taki brzydki ten kaszel... strasznie charczy i tak jak by mu się odrywało... nie wiem czy to tak ma być przy zapaleniu oskrzeli czy może się pogorszyło??? HELP!!!

Hej. Dziewczyny, trochę się martwię bo niby byliśmy wczoraj u lekarza i powiedziała że stan małego się poprawia ale on dziś ma taki brzydki ten kaszel... strasznie charczy i tak jak by mu się odrywało... nie wiem czy to tak ma być przy zapaleniu oskrzeli czy może się pogorszyło??? HELP!!!

kasiek wydaje mi sie że jak kaszel sie odrywa, to jest dobrze i idzie już ku końcowi, lekarzem nie jestem, ale skoro wczoraj byliscie to napewno go osłuchał i na tej podstawie stwierdził że jest lepiej.

Kasiu- Nie wiem czy pamietasz jak mój Jas był przeziębiony , jak po niespełna tygodniu wzywałam lekarke by go opatrzyła bo zaczął charczeć , bardziej kaszleć itp. I wtedy on mi powiedziała że tak jest zawsze przy końcówce choroby. Wydzielina staje sie gęściejsza i kaszel silniejszy bo sie odrywa wszystko. Myślę tak jak Nadika że to końcóweczka! Buziaki

Kajduśko- Pracusiu Ty nasz wybitny! Jak się macie? I ciekawam czy udało się barszczykiem Gosiaka nakarmić?

Ostatnia edycja:
Nadika i Perfecta - dziękuję Wam bardzo... uspokoiłyście mnie ;) panikuje bo muszę dziś małego odstawić do babci bo jutro cały dzień w sklepie, i nie chciałabym żeby teściowa się zamartwiała ;) buziaczki :*

Myślicie że dam radę jutro być na nogach od 4:00 do 22:00??? ;) ale będzie wesoło :sorry:

Myślicie że dam radę jutro być na nogach od 4:00 do 22:00??? ;) ale będzie wesoło :sorry:

Funkcjonuję tak codziennie, więc wierzę że dasz radę nic trudnego:)

Witam was wszystkie, widzę że dzieciaczki chore, wiele zdrówka wszystkim życzę :* U nas (odpukać) jeszcze nigdy mała chora nie była. Ale to babci zasługa, bo latają po dworze po 3-4h dziennie.

Julka już zdrowa :) a poza tym rozrabiak mały z niej więc po staremu :p

zdec - zazdrosze tych spacerowych wypraw natalki ostatnio zostalam przez babcie julki i ciotkę trochę opierdzielona za to ze bylam z nią 2 godz na spacerze w nowy rok :/ a zimno nie bylo... mała w śpiworku wiec ciepło miała na pewno a one swoje... 2 dni temu chciałam zrobić 40min spacer to tez nie bo po chorobie (antybiotyk skończyła tydzień temu).... masakra...

reklama
Witam sie:)
Czytam na bierzaco ale weny brak na napisanie czegokolwiek;/
U nas wszystko dobrze:) Amelia zdrowa,dzis moglysmy w koncu na sanki wyjechac pierwszy raz:):)
Mela byla zachwycona:)

A i musze sie pochwalic ze bylismy w klubie malucha,byl tylko chlopczyk ale Amelia po 15 min na panie juz "ciocia" wolala:) bardzo jej sie podobalo:)

Kasiek tez mysle ze to koncowka,mi lekarka zawsze mowila ze jak sie urywa to to juz koncowka:)

Gosiargo I koriander super te wasze odwiedzinki a widze na zdjeciach jak dziewczynkom sie podobalo:):)
Dziewczyny przesliczne! takie ladne dlugie wloski maja:-)

Zyrraffko co tam u was???

Zdec to super jak nie choruje:) oby tak dalej:) jak to mowia dziecko jest zahartowane:-)

Hefi nie sluchac co baby gadaja! potem na kazdy wiaterek byly katar i wogole....;/

Do góry