reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Hej. My dziś idziemy do kontroli z małym na 17... mam nadzieje że będzie dobrze, bo w nocy mały się strasznie męczy i boję się żeby z tego nic większego nie wyszło... masakra... od wczoraj nie ma apetytu, mało co je, ale zawsze coś przękąsi, chociaż tyle...
Po jutrze otwieramy ten sklep... mam takiego stresa że w żołądku mi się wszystko przewraca!!! do tego stopnia że schudłam 4kg, ale z tego akurat się cieszę
Mój tato już ma się dobrze. Dziś wraca do pracy, więc się cieszę.
Dziękuję za kciuki!!! :*
Ps. A kiedy wraca nasz Gosiaczek? Czyżby Korianderka zatrzymała ich dla siebie???
Czekamy na relacje!!! 
Po jutrze otwieramy ten sklep... mam takiego stresa że w żołądku mi się wszystko przewraca!!! do tego stopnia że schudłam 4kg, ale z tego akurat się cieszę
Mój tato już ma się dobrze. Dziś wraca do pracy, więc się cieszę.
Dziękuję za kciuki!!! :*
Ps. A kiedy wraca nasz Gosiaczek? Czyżby Korianderka zatrzymała ich dla siebie???
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
O jej, chyba zabiłam forum... 
Tak czy siak, my już po kontroli, jest już lepiej, ale nadal furczy przy oddychaniu, więc mamy antybiotyk brać do soboty, syrop na kaszel do środy i zyrtek przez 2 tygodnie.

Tak czy siak, my już po kontroli, jest już lepiej, ale nadal furczy przy oddychaniu, więc mamy antybiotyk brać do soboty, syrop na kaszel do środy i zyrtek przez 2 tygodnie.
Hej:-)
ja tylko wpadłam się zameldować, że już wróciliśmy z amsterdarmskich wojaży:-)
spędziliśmy wspaniały weekend i to mimo Majusi humorków

Lilusia to wspaniała dziewczynka, która tak pięknie mówi, że szok

Koriander, Lilusiu i A. - dziękujemy za gościnę i już nie możemy się doczekać następnego spotkania
buźka wielka dla was!!!!
ja tylko wpadłam się zameldować, że już wróciliśmy z amsterdarmskich wojaży:-)
spędziliśmy wspaniały weekend i to mimo Majusi humorków

Lilusia to wspaniała dziewczynka, która tak pięknie mówi, że szok

Koriander, Lilusiu i A. - dziękujemy za gościnę i już nie możemy się doczekać następnego spotkania

koriander
Gosiu to my dziekujemy
:**** Lila caly czas zaglada do waszego pokoju z pileczka dla Majusi :-(

Witam się pierwsza ?? 

Super spotkanie
widziałam fotorelacje i zazdroszcze strasznie
mam nadzieję że maja i julka będą się równie fajnie bawić w parku latem jak już będziemy sąsiadkami 
Czy puszczacie swoim dzieciom bajki?
Julka uwielbia baby tv i klub myszki miki
miłego dnia.

Super spotkanie

Julka uwielbia baby tv i klub myszki miki
miłego dnia.
emalia82
Witam i ja. Zasypało nas po pachy i dalej sypie. Dzisiaj sanki 
Zaraz biorę się za pierogi
Chorowitkom zdróweczka życzę!!!
Gosia, Koriander- super fotki
Gosia- podziwiam Was za taką trasę. Ja do szwagierki po poznań nie mogę się zebrać już drugi rok.
Hefi- Jasiu ogląda Klub i inne bajki na Disney Junior i tylko na nich potrafi się skupić 3 minuty. A co u Was kochana. Jak Julcia?
Sorki ,że tak mało a lece póki Jasio śpi.
Zaraz biorę się za pierogi
Chorowitkom zdróweczka życzę!!!
Gosia, Koriander- super fotki
Hefi- Jasiu ogląda Klub i inne bajki na Disney Junior i tylko na nich potrafi się skupić 3 minuty. A co u Was kochana. Jak Julcia?
Sorki ,że tak mało a lece póki Jasio śpi.
witam się i ja:-)
Maja spała do 8
chyba musiała odespać wojaże;-)
Kasiek - trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie, na pewno będzie wielu klientów! A jak Damiś, już lepiej?
hefi - Maja najbardziej skupia się na bajkach które puszczam jej na kompie z serii Babytv, na te w telewizji czasami chwile popatrzy
emalia - nie było łatwo, szczególnie w samolocie, ale daliśmy radę;-) Maja w ten weekend zaliczyła chyba wszystkie środki lokomocji - taksówkę, samolot, autobus, pociąg i tramwaj
tylko promu zabrakło
Maja spała do 8

Kasiek - trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie, na pewno będzie wielu klientów! A jak Damiś, już lepiej?
hefi - Maja najbardziej skupia się na bajkach które puszczam jej na kompie z serii Babytv, na te w telewizji czasami chwile popatrzy
emalia - nie było łatwo, szczególnie w samolocie, ale daliśmy radę;-) Maja w ten weekend zaliczyła chyba wszystkie środki lokomocji - taksówkę, samolot, autobus, pociąg i tramwaj

Witam się z rańca nie wyspańca
Kolenderko, Gosiu- Fotki cudowne !!! Jak się pięknie dogadywały Księżniczki!!! Cudo! Zdjęcie z podusiami i "Kierowniczkami" THE BEST!!!! Super że weekend tak udany!!!!
:-)
Emalia- Udanej zabawy na sankach!!!! A co to za pierogi lepisz? Ruskie?
Kasiek - Dobrze że Damiś już lepiej Kochana !!! Kciuki trzymam moooocno!
Hefi- Jas uwielbia Mikiego! A jak mu włączam Disney xd albo chanel to krzyczy - "Disnej"
Lubi też Miniminiowe bajeczki - zwłaszcza Mysie , Dinopociąg i Georga 
Idę ogarnac artystyczny nieład
Kolenderko, Gosiu- Fotki cudowne !!! Jak się pięknie dogadywały Księżniczki!!! Cudo! Zdjęcie z podusiami i "Kierowniczkami" THE BEST!!!! Super że weekend tak udany!!!!

Emalia- Udanej zabawy na sankach!!!! A co to za pierogi lepisz? Ruskie?
Kasiek - Dobrze że Damiś już lepiej Kochana !!! Kciuki trzymam moooocno!
Hefi- Jas uwielbia Mikiego! A jak mu włączam Disney xd albo chanel to krzyczy - "Disnej"
Idę ogarnac artystyczny nieład
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Julka uwielbia baby tv i klub myszki miki![]()
miłego dnia.
Hania kocha Teletubisie i czasami ogląda MINI MINI :-)
Również życzę miłego dnia, u nas też śnieg, ale nadal za mało na sanki :-(