reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej. My dziś idziemy do kontroli z małym na 17... mam nadzieje że będzie dobrze, bo w nocy mały się strasznie męczy i boję się żeby z tego nic większego nie wyszło... masakra... od wczoraj nie ma apetytu, mało co je, ale zawsze coś przękąsi, chociaż tyle...

Po jutrze otwieramy ten sklep... mam takiego stresa że w żołądku mi się wszystko przewraca!!! do tego stopnia że schudłam 4kg, ale z tego akurat się cieszę ;)

Mój tato już ma się dobrze. Dziś wraca do pracy, więc się cieszę.

Dziękuję za kciuki!!! :*

Ps. A kiedy wraca nasz Gosiaczek? Czyżby Korianderka zatrzymała ich dla siebie??? ;) Czekamy na relacje!!! :)

Ostatnia edycja:
O jej, chyba zabiłam forum... :-D

Tak czy siak, my już po kontroli, jest już lepiej, ale nadal furczy przy oddychaniu, więc mamy antybiotyk brać do soboty, syrop na kaszel do środy i zyrtek przez 2 tygodnie.

Hej:-)
ja tylko wpadłam się zameldować, że już wróciliśmy z amsterdarmskich wojaży:-)
spędziliśmy wspaniały weekend i to mimo Majusi humorków:blink::blink::blink:
Lilusia to wspaniała dziewczynka, która tak pięknie mówi, że szok:szok::szok:

Koriander, Lilusiu i A.
- dziękujemy za gościnę i już nie możemy się doczekać następnego spotkania:tak::tak: buźka wielka dla was!!!!

Witam się pierwsza ?? :szok::-D

Super spotkanie :) widziałam fotorelacje i zazdroszcze strasznie :) mam nadzieję że maja i julka będą się równie fajnie bawić w parku latem jak już będziemy sąsiadkami :-D

Czy puszczacie swoim dzieciom bajki?
Julka uwielbia baby tv i klub myszki miki :)

miłego dnia.

Witam i ja. Zasypało nas po pachy i dalej sypie. Dzisiaj sanki :)

Zaraz biorę się za pierogi :)

Chorowitkom zdróweczka życzę!!!

Gosia, Koriander- super fotki :) Gosia- podziwiam Was za taką trasę. Ja do szwagierki po poznań nie mogę się zebrać już drugi rok.

Hefi- Jasiu ogląda Klub i inne bajki na Disney Junior i tylko na nich potrafi się skupić 3 minuty. A co u Was kochana. Jak Julcia?

Sorki ,że tak mało a lece póki Jasio śpi.

witam się i ja:-)
Maja spała do 8 :szok::szok: chyba musiała odespać wojaże;-)

Kasiek - trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie, na pewno będzie wielu klientów! A jak Damiś, już lepiej?

hefi - Maja najbardziej skupia się na bajkach które puszczam jej na kompie z serii Babytv, na te w telewizji czasami chwile popatrzy

emalia
- nie było łatwo, szczególnie w samolocie, ale daliśmy radę;-) Maja w ten weekend zaliczyła chyba wszystkie środki lokomocji - taksówkę, samolot, autobus, pociąg i tramwaj:szok: tylko promu zabrakło:-D

Witam się z rańca nie wyspańca:)
Kolenderko, Gosiu- Fotki cudowne !!! Jak się pięknie dogadywały Księżniczki!!! Cudo! Zdjęcie z podusiami i "Kierowniczkami" THE BEST!!!! Super że weekend tak udany!!!! :tak::-)
Emalia- Udanej zabawy na sankach!!!! A co to za pierogi lepisz? Ruskie?
Kasiek - Dobrze że Damiś już lepiej Kochana !!! Kciuki trzymam moooocno!
Hefi- Jas uwielbia Mikiego! A jak mu włączam Disney xd albo chanel to krzyczy - "Disnej" :) Lubi też Miniminiowe bajeczki - zwłaszcza Mysie , Dinopociąg i Georga :)

Idę ogarnac artystyczny nieład:)

reklama
Do góry