reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejka.
Asencja - o jej! Mam nadzieję,że Krystiankowi zawsze się tak będzie podobać:tak: co do butelki - to hmmmm jak nie uczyłaś po troszku od początku to może być problem, ale bądź wytrwała i dacie radę:tak:;-)
Gosiagro - wow zapowiada się super chałupka:-)
Kasiulka - Hania całkiem się odzwyczaiła od cyca?

A co u Koriander, Perci, Leny i wszytskich pozostałych kobitek?

U mnie dużo zmian:)Szczególnie w pracy:)
Pozatym złamała mi sie jedynka i latam po dentystach i chce załozyc licówki ale cena od 650-1400:(

Pierwsza?:) hurrraa

Lenko jakie zmiany?? chwal sie nam tu:) a zabka ukruzonego wspolczuje;/ mam nadzieje ze znajdziesz kogos kto duzo nie wezmie... a jak to sie stalo?

Ewo zdrowka dla Karolinki:)

Milego dnia:)
A my sie szykujemy na zalegle szczepienie, juz to widze jaki ryk bedzie;/

Dziewczyny mam nadzieje ze jak wroce beda jakies ladne posty od was? bo cos przestuj jest!;p

Cześć :)

Kilka dni nic nie pisałam i jakoś ciężko jest mi się wbić w wasze rozmowy ale postaram sie :)

Od stycznia wróciłam do pracy po 2 latach siedzienia w domku i trochę mi ciężko. W sumie w pracy jest oki ale zmęczenie daje o sobie znać zwłaszcza że Ignaś prawie codziennie budzi sie w nocy :( wychodzą mu 4 i wyjść nie mogą i to chyba jest przyczyna jego nocnych pobudek. Dzisiaj nie spał od 1 do 3 w nocy :(.
Mały świetnie się zaklimatyzował w klubie maluszka co mnie bardzo cieszy :)
Dzisiaj maja w klubie bal karnawałowy :) Przebralismy go w judogę :) mój T. ćwiczy judo i dlatego :).

Lencja- pracuję codzienie do 15, najlepiej pasują mi weekendy na spotkanie.
Koriander- kiedy przyjeżdzacie do Torunia? Chciałabym was nareszcie osobiście poznać :)

julia- powodzonka na szczepieniu, może nie będzie tak żle

Wszystkim chorwitką dużo zdrówka ;)

Pierwsza?:) hurrraa

Lenko jakie zmiany?? chwal sie nam tu:) a zabka ukruzonego wspolczuje;/ mam nadzieje ze znajdziesz kogos kto duzo nie wezmie... a jak to sie stalo?

Ewo zdrowka dla Karolinki:)

Milego dnia:)
A my sie szykujemy na zalegle szczepienie, juz to widze jaki ryk bedzie;/

Dziewczyny mam nadzieje ze jak wroce beda jakies ladne posty od was? bo cos przestuj jest!;p

jadłam granata;)

ewa zdrówka dla Karolinki!!
dorotka fajnie że Ignaś się zaklimatyzował w klubie:) pewnie jak wpadniesz w rytm pracy to nie będziesz już taka zmęczona)
lenka mam nadzieje ze te zmiany w pracy na plus:) powodzenia u dentysty!
julia powodzenia na szczepieniu!! był ryk? czy było do zniesinia??
zyraffka zazdroszczę takiego zadowolenia z pracy, widać że tam się spełniasz :) ja chyba nigdy nie znajde takiej pracy która by mnie w pełni satysfakcjonowała, w każdym razie jeszcze do takiej nie trafiłam a już trochę pracowałam i kilka firm poznałam

a my dziś popołudniu jedziemy znów na zajęcia dla smyka:) mam nadzieję że będzie dobrze i małemu bardziej sie spodoba niz ostatnio, chociaż jak mu mówię że pojedziemy znów do cioci i dzieci to wydaje się być zadowolonym ale okaże się na miejscu:)

Dziewczyny a jak u was z obcinaniem paznokci? Natan od pewnego czasu nie daje sobie obciąć paznokci, nawet jak śpi to nie mogę mu obciąć bo zaraz się zaczyna wiercić,

Ostatnia edycja:
Hej no my juz po:)

A wiec, na samym wejsciu juz byl ryk bo ona "dada" chce! ale jakos sie uspokoila:) no ale w gabinecie sie zaczelo hehe,niebylo zle kiedys bylo jeszcze gorzej:)
Amelia wazy 14,5 !!! i ma 85cm wzrostu

Dorotka zazdroszcze pracy:) ale wiem co to zmeczenie,bo pare miesiecy temu tez chodzilam do pracy i Mela sie budzila w nocy bylo bardzo ciezko..;/
My tez za tydzien idziemy do klubu malucha bo chce sie wziasc za siebie i zaczynam od lutego jezdzic na silownie i basen:)
U nas z paznokciami niema problemu:) ladnie oglada bajke a jej obcinam...

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dużo zmian:)Szczególnie w pracy:)
Pozatym złamała mi sie jedynka i latam po dentystach i chce załozyc licówki ale cena od 650-1400:(
:szok::szok: ŁOOO matko coś Ty wywinęła? Kobito??:szok: O jedynkę niestety kasa-nie kasa - trza zadbać! Uśmiech to wizytówka człowieka a tym bardziej kobiety <zwłaszcza że z CIebie piękna kobitka!> mam nadzieję,że posklejają wsio pięknie:szok:
A jakie zmiany? chwal się TU? Zostałaś jakimś kierownikiem i zarabiasz miliony?

Nadika - obcinanie paznokci to u nas trudna sprawa.. nawet przez sen:no:

Do góry