reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam ale mały ruch ostatnio na bb ja dziś zaczełam diete dukana bo ostatnio przytyło się z 6 kg i trzeba to zrzucić ciekawe czy się uda znając mnie po 3 dniach będe miała dosyć i zaczne wcinac wszystko no ale zobaczymy:-)
kasiulka-a widzisz mówiłam że to nie takie trudne jak sie wydaje trzeba tylko postanowić że to koniec i przynajmiej wyspac sie mozna:tak:
olavip-ja po tym jak w zeszłym roku byłam z małą w szpitalu na zapalenie oskrzeli to jak tylko kaszle to juz mam stresa też wtedy ani goraczki anie nic nie miała tylko troche kaszlu

reklama
hej,
ja po wizycie u dentysty, trafiłam na tak świetną dentystke że bez znieczulenie leczę zęby i naprawde dzisiaj mnie nic nie bolało:))

olavip zdrówka dla tego biednego dzieciatka!!! nigdy bym nie pomyślała że tak szybko może się rozwinąć zapalenie płuc, choć pamietam że u Natana jak doszło do zapalenia oskrzeli to też byłam w szoku bo nigdy bym nie pomyślała że to az tak powaznie bo ani gorączki, tylko lekki katar i kaszel i na zastrzykach się skończyło
mama kubulki wspólczuje sytuacji z mężem - tak jak zyraffka napisała z takim dorosłym facetem gorzej niż z dzieckiem
jak mam migreny to na widok kawy i jej zapach od razu ma mi się n wymioty, w moim przypadku kawa nie wskazana bo podrażna żołądek a u mnie migreny to tez problemy z żoładkiem
wczoraj dopiero pomogło łózko, zimne okłady i otwarte okno
julia pewnie to ząbki - oby jak najszybciej się unormowało!! ja tez dzisiaj miałam cięzką noc, Natan bardzo niespokojnie spał

ja tez bylam dzis u dentysty
kanalowo chciala mnie leczyc bez znieczulenia, az tak odwazna nie jestem, szybko zaczelam piszczec

Olavip zdrowka dla malucha, okropne jak szybko dzieci dostaja ciezkich chorob
moja siostra jak miala 3 miesiace miala zapalenie pluc o czym nikt nie wiedzial, dopiero lekarz wysluchal

Ewelinka ja tez na diecie:cool:

eagle ja odciągam mleko i podaje butelką :-) po prostu te nocne wylałam a podałam zapas

wróciłam po 3 dniach i ide poczytać :-)

Ostatnia edycja:
Kasiulka gratuluje jestes wielka !!!! ja chyba jestem ostatnia .... Ercio cycus ze hoho a w nocy to juz mu sie wogole w glowce a raczej w buzi poprzestawialo

Gosiargo my mamy ciut zblizona kuchnie dol ciemny gora wanilia

Mamakubulki moze jak go poboli to i na urlop sie skusi??

Emalia trzymam kciuki za nowa fure a co z tym idzie za wakacje :))

Olavip a jak Ty sie czujesz tak jedna noga na wylocie?? Zdrowka dla malenstwa

Mimi cos przegapilam wlasnie gdzies byla te 3 dni !!! i jak minely??

U nas wczoraj pojawily sie dwie ostatnie 3 wiec teoretycznie moge mlodego odstawiac od cyca takie przynajmniej bylo zalozenie ale kurcze jakos nie czuje sie na to gotowa mleka mm napewno nie tknie.
Dalej laduje u nas co noc do kompletu w ubiegla srode wydawal nam sie jakis cieply a mial jeszcze ta rozwalona warge maz mu zaglada w gardlo mowi ze ma czopy w gardle.... a akurat mialam isc na drzemeczke :)) wiec maz z Olciem na basen a my do lekarza mojej lekarki nie bylo inna obejrzala powiedziala ze czopow nie ma a goraczka pewnie od wargi. Szczesliwa ze obedzie sie bez antybiotyku wrocilam do domu ale goraczka i marudzenie nie zniknelo w sobote wkoncu znow zagladamy do gardla no i sa resztki czopow wiec lekarka do bani nie zauwazyla. i teraz myslimy czy isc do lekarki po antybiotyk na konczaca sie angine nawet juz goraczki nie ma a moja lekarka zawsze tuje ze na kazda angine antybiotyk bo zle dziala na serce a dzis znajomy lekarz mi dowali ze na serce i na stawy..... brrrrrrrr
W kazdym razie ani zeby ani goraczka nie mialy chyba wplywu na jego spanie bo dalej sie budzi w nocy wola cycy i chce isc spac TAM czyli w nasyzm lozku...

trzecia :-)

Kasiulka gratuluje jestes wielka !!!! ja chyba jestem ostatnia .... Ercio cycus ze hoho a w nocy to juz mu sie wogole w glowce a raczej w buzi poprzestawialo

Milka, spróbuj go odstawić. Ja podjęłam taką decyzję, ponieważ Hania chciała mieć ciągle cyca w buzi, w nocy to potrafiła 2 godz przez sen go niuplać a jak jej wzięłam to był ryk. Myślałam, że to będzie niemożliwe, że ona nie da rady bez cyca, a w sumie ciężkie były 2 dni, potem już ok dlatego gorąco Cię namawiam, żebyś też spróbowała

reklama
Klementinka ojjj na kanałowe bez znieczulenia też bym się nie zgodziła:)
milka podziwiam że jeszcze karmisz, no a na anginę tylko antybiotyk niestety
kasiulka gratuluje sukcesów z odstawieniem od cyca i równiez podziwiam za tak długie karmienie, ja karmiłam 9 m-cy i to wydawało mi się długo :)
kasiek jak tata się czuje??

Do góry