reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
milka jeszze karmi cycem.
miałam się zdrzemnąć pół godziny ale dosta łam jakiegoś "paraliżu" i spałąm 1,5 godziny

miałam się zdrzemnąć pół godziny ale dosta łam jakiegoś "paraliżu" i spałąm 1,5 godziny

Lenko zrobilas mi apetyt
Zyrraffko ja w ciazy duzo spalam,a teraz napewno niebede miec warunkow heh;/
I jak zrobilas tego murzynka?
Kasiu gratuluje widzisz ja tez tak sie balam nauki samodzielnego zasypiania a okazalo sie ze nie jest tak zle, i od 20 mam wolne
Moja Amelka zasypia po 20, czasami zdarza sie ze ok. 21 spi tak 7-8 rano
I jak zrobilas tego murzynka?
Kasiu gratuluje widzisz ja tez tak sie balam nauki samodzielnego zasypiania a okazalo sie ze nie jest tak zle, i od 20 mam wolne
Moja Amelka zasypia po 20, czasami zdarza sie ze ok. 21 spi tak 7-8 rano
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
I jak zrobilas tego murzynka?![]()
ja ciąże z Hanią prawie całą przespałam, teraz nie ma jak niestety a też by się pospało

Hania już śpi - sukces normalnie, wypiła całą flachę herbaty przed snem
zyrraffka
Szczęśliwa mama
mamakubulki- współczuję
( niestety dorosłemu facetowi ciężej cokolwiek przetłumaczyć niz małemu dziecku.
emalia- myślałam że Łuki też wstanie później, niestety wstał przed 7 :/
julia- murzynek upieczony, Łukasz mi pomagał, wsypywał mąkę do miski :-) dlategho chyba taki pyszny wyszedł :-) co do spania to w pierwszej ciąży rozpieszczałam się w tej kwestii, teraz niestety, jak już mnie całkiem zwali z nóg to nie ma innego wyjścia trzeba się zdrzemnąć choćby się waliło paliło
mąż mi pomaga więc nie jest źle.
już myślałam że mdłości za mną ale niestety, rano mdłości póki czegoś nie zjem. Potem jak się najem mdłości jak zgłodnieję też mdłości :-( Uciekam spać. Jutro do pracy, trzeba wstać po 6. Nastawiam budzik na 6:20 a potem do prawie 7 co 5 minut drzemka

emalia- myślałam że Łuki też wstanie później, niestety wstał przed 7 :/
julia- murzynek upieczony, Łukasz mi pomagał, wsypywał mąkę do miski :-) dlategho chyba taki pyszny wyszedł :-) co do spania to w pierwszej ciąży rozpieszczałam się w tej kwestii, teraz niestety, jak już mnie całkiem zwali z nóg to nie ma innego wyjścia trzeba się zdrzemnąć choćby się waliło paliło

już myślałam że mdłości za mną ale niestety, rano mdłości póki czegoś nie zjem. Potem jak się najem mdłości jak zgłodnieję też mdłości :-( Uciekam spać. Jutro do pracy, trzeba wstać po 6. Nastawiam budzik na 6:20 a potem do prawie 7 co 5 minut drzemka

zyrraffka
Szczęśliwa mama
Pierwsza
)) uciekam do pracy
miłego dnia!!!
miłego dnia!!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Również się witamy i życzymy miłego dnia. Hania już przespała 3 całą noc, nie woła już cyca więc jest super :-)
hej Kochane!
A ja zabiegana troszkę... Wczoraj byliśmy u mojego siostrzeńca:-):-) jest boossski! Jejku - taki malutki - ja nie wiem co ja zrobię jak znów takie maleństwo będę mieć
przeczytałam ale pamiętam tylko piękne zdjęcia Emali
super - zazdroszczę wypadu!
i tyle... może będę później właśnie i odpiszę więcej...
p.s. Dziecko mojego kuzyna jest na OIOM!
Z zapaleniem płuc! we wtorek zaczął pokasływać,środa - w czwartek pojechała z małym do lekarza, bo się bała że przez weekend czasem coś gorszego się rozwinie a lekarz od razu na szpital <i to OIOM!!!> ich wysłał! wczoraj jego stan był ciężki.... I weź tu babo nie panikuj przy "lekkim pokasływaniu". No tak serio - podejrzewam że mało która by tylko z tym pędziła do lekarza
an i gorączki ani nic innego! a tu takie coś....
A ja zabiegana troszkę... Wczoraj byliśmy u mojego siostrzeńca:-):-) jest boossski! Jejku - taki malutki - ja nie wiem co ja zrobię jak znów takie maleństwo będę mieć

przeczytałam ale pamiętam tylko piękne zdjęcia Emali

i tyle... może będę później właśnie i odpiszę więcej...
p.s. Dziecko mojego kuzyna jest na OIOM!

reklama
Rowniez zycze milego dnia
Olavip o krucze!!! Trzymam kciuki za malenstwo!!!! ja napewno bym nieposzla,najpierw leczenie domowe,a potem jakby nie przeszlo do lekarza....;/
Kasiu juz widze jaka jestes z siebie dumna=):-)
A my ostatnio zle sypiamy,a dokladnie Amelia,drugi dzien z rzedu budzi sie wola po 2 razy w nocy kaszke;/! ma problemy zasnieciem pozniej,masakra dzis chyba spalam z 4 godziny,a do tego co 10-15 minut plakala przez sen musialam uspakajac;/ mam nadzieje ze szybko minie! stawiam ze to przez 5 zabki,bo ciagle paluszki swoje gryzie,kupy lozne od jakiegos czasu...
Olavip o krucze!!! Trzymam kciuki za malenstwo!!!! ja napewno bym nieposzla,najpierw leczenie domowe,a potem jakby nie przeszlo do lekarza....;/
Kasiu juz widze jaka jestes z siebie dumna=):-)
A my ostatnio zle sypiamy,a dokladnie Amelia,drugi dzien z rzedu budzi sie wola po 2 razy w nocy kaszke;/! ma problemy zasnieciem pozniej,masakra dzis chyba spalam z 4 godziny,a do tego co 10-15 minut plakala przez sen musialam uspakajac;/ mam nadzieje ze szybko minie! stawiam ze to przez 5 zabki,bo ciagle paluszki swoje gryzie,kupy lozne od jakiegos czasu...