reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja wróciłam z pracy i z zakupków - zrobię obiadek i Was podczytam troszkę a póki co
Koriander- :* na dobry dzień
Gosiu- trzymam kciuki by projekt był ekstra super wypasiony :*
Zyrafciu- wyczuwam żeńskie geny w Twoim brzuszku:)
KASIEK - TRZYMAM OGROMNIASTE KCIUKI I NAJMOCNIEJ JAK POTRAFIĘ KOCHANA!!!
oki lece coś upichcić

reklama
dziendoberek:) dla mnie dobry bo P. wyplate dostal:):)

Pogoda straszna;/ pada wrrrr

Zyrraffko moja Melusia to placze mi ze "dada" chce isc,a za oknem pada;/ wogole sie uzaleznila od muzyki i wczesniej wlaczalam jej telewizor ale normalnie przerazalo mnie to gapienie sie w TV wiec wlaczam jej radio. Ona podniesie rano glowe i slysze "dylu dylu" masakra jakas;/.
A co bys chciala za malesntwo? wiadomo ze najzwazniejsze zeby bylo zdrowe ale marzysz o chlopcu czy dziewczynce?:)

KAsiek mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nadiko i jak odpoczelas sobie?:)

Gosiargo pisz szybko jak tam twoja kuchnia?:) sama az jestem ciekawa co tam ci wymyslili:)

Ostatnia edycja:
Gosia-dziękuję za pamięć, chyba ty jako jedyna o mnie pamiętasz ;-) U nas dobrze, jesteśmy teraz same przez tydzień bo R. wyjechał. Klarcia super, rozrabia i mówi coraz więcej :-) Wczoraj mieliśmy gości, odwiedziły Klarę dwie koleżanki z bb mamą, dziękujemy za odwiedziny:tak:
Rzadko jakoś ostatnio piszę bo nie mam jakoś weny ale podczytuje was regularnie:blink:

Kasiek ja też mocno trzymam kciuki;-)
Ita - gratuluję synka
olavip-jak się czujesz?
Gosia-jak tam kuchnia?
Lena-bardzo dziękuję za kartkę, przyszła w tym tygodniu.

Kuchnia rewelka:tak::tak: wykonali nasze założenia w 100%, bardzo mi się podoba, ciekawe jak na żywo będzie wyglądać:-)

zyrraffka - specyficzne te twoje zachcianki:-D:-D

koriander - jak wam weekend mija? upiekłaś coś?:-)

ola - cieszę się, że wsio ok, pisz więcej:tak: moja Majusi mówi dużo, ale tylko w sobie znanym języku:-D:-D

kajdusia - jak tam dukanie idzie? A jak nasza Otylka? coś nowego ćwiczyliscie?

gdzie można kupić świeże śliwki węgierki :confused::confused:

julia- to świetnie ze lubi muzykę, mój ŁUki uwielbia tv a dokładnie minimini, jak jest wyłączone to przynosi mi pilota i jęczy żeby mu włączyć. Mąż mu ciągle włącza bajki, nawet jak Łukasz się spokojnie bawi, już mu zwracałam uwagę, ale on chyba myśli ze dziecko nie może życ bez telewizji.

ola- fajnie, ze się odezwałaś. Pisz częściej.

gosiu- cieszę się, ze jesteś zadowolona z projektu:)))

Ostatnia edycja:
Kasia trzymam kciuki !

ja znowu jestem do tylu Eryk daje dalej do wiwatu a ja proboje zrobic kalendarze na dzien babci i dziadka

Dziękuję kochane za kciuki! Jak zwykle nie zawiodły :) ale proszę jeszcze trzymać... Mój tato jest w szpitalu od 3 dni... już miewa się lepiej ale wszystko wyjdzie z czasem czy będzie dobrze... ach ten nowy rok... jak na razie to do bani, ale może będzie lepiej... jeszcze raz dziękuję!!! :tak:

reklama
Witam. W rezultacie dzisiaj ( wczoraj) byliśmy w aqua. Dzieci zadowolone Mega ( my też). Postaram się zaraz coś wybrac?
Gosia- chwal se kuchnią . My też się przymierzamy ale czekamy na zastrzyk gotówki. Mi się marzy czerwona w połysku ale w każdej chwili może mi się odwidzieć :-)
Zyraffka- ja wczoraj zaczęłam czytac ( kilka stron) i już mam inne podejście do Jasia :) Polecam Ci tą książkę.
Kasiek- trzymamy mocno mocno. Dużo zdróweczka dla tatusia:) &&&&&&&&&&&&&
Julia- fajnie masz :) My czekamy na Matki Boskiej Pieniężnej
Kajdusia- jak tam paluszki ? :) No i zdróweczko Twe kochana?
Ewa1981- Co tam u was?
Milusia- co u was słońce ty moje? Jak tam chłopaki łobuziaki?
ANik- hop hop :)
Agus- co tam? pakujesz się ?

No to fotki :)
DSC09279 (Medium).jpgDSC09313 (Medium).jpgDSC09337 (Medium).jpgDSC09347 (Medium).jpgDSC09349 (Medium).jpg Przepraszam za ilość "schabu" :) ( mojego)

Ostatnia edycja:
Do góry