reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam:)

Ja dzis pol dnia przespalam;/ ta pogoda jest straszna;/ i ostatnio bym tylko jadla,musze uwazac bo znow waga skoczy heh;/ Amelia tez przez ta pogode opiszczala;/

Kasiulka no widzisz a tak sie martwilas:) bedzie coraz lepiej:) rowniez jestem ciekawa co bedziesz miala...

Zyrraffka ty wyrodna? kazdej matce sie nalezy cos od zycia,znam przypadki ze niektorzy maja odmienne zdanie ale to zazwyczaj stara data!

Gosiargo trzymam mocno kciuki! a wiesz ze kciukasy BB sa magiczne=)

Emaila pamietam twoja lazienke jest rewelacyjna:) jak bylo w AQua?:)

hefi witamy po przerwie,no mam nadzieje ze dnia na dzien bedzie lepiej.Wspolczuje zapalenia ucha bo slyszlalam ze to bardzo bolesne dla dziecka;/

Eagle to co tam ciekawego kupowalas na tym allegro?:) pochwal sie:)

reklama
koriander z moim pracodawcą to w tej chwili jesteśmy na takim etapie że czekamy na termin kolejnej rozprawy,trochę się to ciągnie bo po pierwsze przełom roku a po drugie złożył on zażalenie do sądu okręgowego od wyroku jaki wydał sąd rejonowy i wszystkie akta były przekazane do sądu okręgowego i dopiero po ustosunkowaniu się do tej sprawy z powrotem akta muszą trafić do rejonowego i dopiero wtedy kolejna rozprawa.. przeciąga jak moze.. wie że sprawa przegrana dla niego (tak mi się wydaje) i szuka wszystkiego by przeciągnąć i może jeszcze coś wskurać
eagle Natan ma mały kontakt z dziecmi dlatego zdecydowałamsie na takie zajęcia, a Tomek ma przynajmniej kontakt z siostrą i napewno dobrze się razem bawią:)
zyrraffka jaka tam z Ciebie wyrodna matka??? :) mi też by się przydała taka jednodniowa przerwa.. cały czas uwiązana, a jak gdzieś wychodzę to 2-3 godziny i Natan znów z mamusią:)
milka- Natan to co chwilę pokazuje swoje różki i ma okres buntu, jak tylko cos nie jest po jego myśli to zaraz rzuca się na podłogę, kopie itp
gosiu- wspólczuje takiej sytuacji - trzymam kciuki by się udało. ja też mam stracha bo zanim pojawił się Natan dwa razy poroniłam ;/// wkońcu trafiłam do lekarza który porobił mi wszystkie badania (wyszły ok i brak wiedzy co do przyczyny poronień) i od początku ciązy brałam luteinę i duphaston i pomogło - mam nadzieję że i tym razem tak będzie.
kasiulka- trzymam mocno kciuki!!
ewelinka- ooo u Ciebie tez problem z niejadkiem ;/
emalia- u nas też okres buntu, Natan wogóle nie słuch co do niego mówie,a mało tego jak mu czegoś nie pozwalam to specjalnie to robi. jak tam wizyta w Aqua parku?? u mnie na wsi nie ma żadnego, tylko zwykłe baseny - pływalnie:(
zdec- zdrówka!
hefti zdróweczka dla Julki!!!
Asnecja powodzenia w szukaniu pracy!!!! powodznia w odstawianiu od cyca!! fajnie że mąz docenił Twoją ciężko pracę!

Nadika wiem cos na temat pracy sadow;/ jak to sie ciagnie;/ ale mam nadzieje ze sad niezmieni zdania!
Co do tych buntow dzieci to chyba kolejny ich etap,musze dokonczyc ten :Jezyk dwulatka: zeby miec troche wiedzy na ten temat.

Niedlugo zacznie sie "NA klopoty Zawadzka" z przyjemnoscia bede ogladac:)

czesc dziewczynki, przyszłam Was poczytać,widzę, ze mało wpisów, pewnie świętujecie ;) fajnie, ze jest dlugi weekend,mialam w planach przeczytac jezyk dwulatka, ale wciaz nie zaczelam, bo mnie cos ciągle absorbuje, eh ale jeszcze mam na to całe 2 boooskie wolne dni;) kolorowych snow

Hej kochane. Wpadłam tylko Was mocno prosić o trzymanie kciuków... nie chcę mówić za co bo to bolesny temat, ale wiem że BB kciuki działają, więc proszę WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej

zyrraffka - o ty niedobra mamo, obciełaś loczki:no::no::-D:-D:-D fajnie, że sobie taki dzień zafundowałaś:tak:

emalia
- dzięki za info o łazienkach

eagle
- a co ty tam nakupowałaś?

hefi - zdróweczka dla Julci życzymy:tak: jeszcze trochę i bedziemy sąsiadkami:-)

asnecja
- powodzenia w szukaniu pracy

nadika - na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki:tak: pierwsza ciązę mi zbagatelizowali na szczescie w drugiej trafilam na dobrego lekarza wyjaśnil przyczynę poronienia i też od poczatku bylam na duphastonie i zastrzykach

Kasiek - kciuki zaciśnięte!!!! Buźka

ola-fasola
- co tam u Was?

Percia - a ty gdzie przepadła?

Zaraz jadę do studia kuchennego zobaczyć jaki mi projekt kuchni zrobili, juz nie mogę się doczekać:-)

kasiek trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!
gosia i jak projekt kuchni???

a mi dzisiaj głowa pęka ;///// teście jada popołudniu do galerii, to mój mąz stwierdził że weźmie małego i pojedzie z nimi bym mogła odpocząć ;) pewnie mały skorzysta i teście coś mu kupią :))

reklama
Cześć Dziewczyny!

Chyba mi apetyt wrócił. Muszę upiec murzynka bo za mną chodzi od rana i codziennie mogłabym jeść jajka i duuużo masła :-D:-D:-D

kasiula- pięknie, gratuluję, jeszcze kilka dni i Hania nie będzie chciała cyca :-)

eagle- dopiero będzie się za rok działo jak 3 będzie biegać po domu hehe. Mój Łuki ostatnio buntownik jest ale jak widzę jak się bawi, jaki wesoły i pogodny jest to takie mnie szczęście ogarnia :-):-) co ciekawego pokupowałaś? Mnie korci zeby kupić kocyk mojemu maluszkowi i mojej przyjaciółki synkowi który jeszcze w brzuszku siedzi :-D

hefi- wracaj szybko do nas, co to ma znaczyć !! ;-)

asencja- fajnie, ze się odezwałaś:-) Będzie jedno maleństwo uff :-):-) to z Michałka silny facet super:) powodzenia w szukaniu poracy!!

julia- ta pogoda okropna, szkoda mi mojego Łukiego bo w domu całymi dniami :-(

nadika- ja całyczas trzymam kciuki zeby cała sprawa z szefem skończyła się pomyślnie dla Ciebie!!

kasiek
- trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

gosiu
- pochwal się odrazu, czy Ci się podoba :))

chyba musze kupić ten język dwulatka, może pomoże :confused:

Do góry